Well Well
א. מבחינתי ההבחנה בין האופי והערכים כאן, היא שסקאוטויילה (ושוב, זו בעיקר טויילה, אצל סקאוט הכל פחות ברור) עושות את הדברים בגלוי. כל שחקניות הכוח נוסח איימי ושות' עשו את זה תחת מעטה רגשני, וזה העניין. אלייזה, לעומת זאת, כנראה לא הבינה עד הסוף איפה היא נמצאת, אז אני לא יכול לקרוא לה צבועה. פשוט אין לי הרבה כבוד לטיפשות מהסוג שלה, מודה (למרות שאגב, אתמול כשטויילה התחילה לצעוק עליה שהיא הגיעה לאן שהיא הגיעה רק כי כולם ניצלו אותה חשתי טיפת רחמים). ב. את כותבת שטויילה התבדלה מבנות הסיליקון מלכתחילה בגלל אנטי אישי. את זה יכולת אולי לחשוב לפני שישה-שבעה פרקים, כשלא היה ברור האופי האמיתי של טויילה. עכשיו ברור שהיא פליירית רצינית, ושהיא הבינה שהבידול הזה הוא הדבר הטוב ביותר בשבילה. אגב, אני באופן אישי מעריך מאוד שורד שמכיר את החולשות האישיות והחברתיות שלו ומצליח לתעל אותן להצלחה. ג. התנשאות- המשחק "הישרדות" הוא משחק תחרותי שבו רוצים לנצח. אם בנאדם גם רואה שהוא יותר טוב, גם אומר את זה, וגם מצליח לצאת מזה בשלום, אני אומר סחתיין. ד. כשהמשחק מתחיל במצב של גברים-נשים, ואז טויילה עוברת לשבט של הגברים, העובדה שהיא לא מועפת היא לא טריוויאלית ובהחלט ראויה להערכה. לגבי הצעד שלה בפנייה לכריס- טויילה יכולה היתה לראות באותו הערב את אלייזה השנואה עליה מחוץ למשחק. במקום זה, היא עשתה את הדבר החכם, והצליחה לעשות את מה שהברית השולטת כנראה לא צפתה מקילומטרים. אם ראית כבר כמה עונות של "הישרדות", תסכימי איתי שסוג כזה של חוכמה הוא לא טריוויאלי. "לא היו לה ברירות אחרות"- בהחלט היתה לה ברירה אחרת- להעיף את אלייזה, להעיף את כריס, ואז לקוות שהיא תצליח להשתחל איכשהו לפיינל 3. באולסטארס זה מה שסובבי רובמבר עשו. היא בחרה בדרך נועזת יותר. ה. שאלה עובדתית: סקאוט בחרה שטויילה לא תהיה איתה? נדמה לי שאחרי ההחלפה נתנו לסארג' את ההחלטה איזה שבט הוא רוצה, לא?