הישרדות !

britney4u

New member
איך אפשר לאוב את סקאוטווילה?../images/Emo5.gif

וואי, זה מדהים עד כמה שאני לא מסכים איתך... אבל ממש.

../images/Emo45.gif

טווילה היא כזאת כלבה מכוערת מעצבנת מטונפת מגעילה ובלתי נסבלת ! מה הקטע שלה ?!?!? לבגוד בכל העולםםםםםם , ועוד לנסות לנצח ?! וסקואט , WDF ! מה הייא עושה שם ?! סבתא זקנה ומעצבנת ! הכי עיצבנה אותי בקטע שהיא וטווילה רבו עם אלייזה על הבננות ! היא קוראת לאלייזה ילדותית
היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
הכלבה הזקנה הזו שכל היום יושבת ומדברת על זה שאלייזה לא סותמת את הפה ! היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא , שהיא כל כך צבועה ומסריחה שכל הזמן משחקת אותה אוהבת את ג'ולי ! "הו ג'ולססססססס" ! אין גבולות לחוצפה של הזוג הזה ! שני יהירות פלצניות שהגיעו בדרך פלא לגמר !

../images/Emo2.gifאבי ? ../images/Emo12.gif

אתה גיי שנמשך אליי במקרה ? זה כבר מתחיל להפחיד..........בכל פורום שאני שם , אתה גם שם , ועכשיו אתה חושב אותם מחשבות שלי......נראה לי שאני צריך פסכולוג דחוףףף ......... וגב מאבטח וירטואלי

../images/Emo12.gif

האמ..............האמ............. אני יודע מה אתה ! את מגבת עתידות ! ואתה ידעתבה שאני יבוא לפורומים ! אז חיכיתה לי מראש ! לא נישמע הגיוני ???

©big smile©

New member
../images/Emo12.gifאני בטוחה שהגבתי להודעה שלך.

יש משהו שמוזר לי מאוד, ועכשיו אני מבינה גם לגבי האחרות ולא רק לגבי כריס- אף אחד מהם לא חושב על חבר המושבעים, מה יהיה כשהפיינל 2 ישבו ואז יצטרכו לבחור במישהו שבאמת מתאים לו לנצח. והאמת? אני לא בטוחה אם מגיע למישהו לנצח, כי אף אחד (כמעט) לא פעל במשחק באמת כמו שצריך. לדעתי. (חח אני מבולבלת). :S

הציניקן

New member
זה בעיקר נכון לגבי כריס וטויילה,

פחות לגבי סקאוט שהתנהגה בקצת יותר טאקט. כריס וטויילה באמת ניכרו אנשים ללא שום צורך.

הציניקן

New member
להגנתי, שתיתי היום המון קפה, וגם

קראתי איזה 150 עמודים לקראת מבחן שיש לי מחרתיים(ומחר בתשע אגב יש לי מבחן בצרפתית ואני עדיין ער). אז בגלל זה אני קצת מבולבל. עכשיו, מה שקרה זה שבהודעה של שטן מחורמן כאן הוא כתב דבר שיכול להיות התבלבלות פשוטה ויכול להיות ספויילר. התכוונתי להתעלם, אבל אז חשבתי שההודעה נמחקה (וכאן מגיע הבלבול- פשוט לא ראיתי אותה). מזה הסקתי שהיא חייבת להיות נכונה, ואז כתבתי שספויילרתי. אבל אז ראיתי שההודעה לא נמחקה, אז אמרתי "או שלא". ועכשיו גם אם זה כן ספויילר, עדיף שהיא לא תימחק, ואז לא אוכל לדעת עד לשבוע הבא בוודאות מה קרה.

למעלה