הישרדות !

buffa

New member
../images/Emo31.gif

לסקאוט פשוט לא מגיע לנצח. טווילה מתועבת לחלוטין, וכריס הוא מנאייק אבל סקאוט שחצנית ובלתי נסבלת לא פחות. למעשה, לאף אחד משלושתם לא מגיע לנצח.

buffa

New member
אחלה פרק? not

הפיינל 4 הזה מסתמן להיות בין המגעילים ביותר. אלייזה אמרה שהיא לא דמיינה את האנשים האלו בפיינל 4, וכל-כך צדקה. כריס, סקאוט וטווילה הם בין המתמודדים השנואים עליי העונה ושלושתם שקרנים חסרי לב. כשהם יצאו למסע הלפידים זה נראה כ"כ לא אישי, כ"כ לא מרגש. ואם זה לא מספיק אז השקרים של כריס ורעות הלב של סקאוטווילה בהחלט היו השיא של החצי הראשון של הגמר. בשלב כלשהו זה כבר ניהיה באמת בלתי נסבל וחבל לי שאחד משלותשם ייקח את כל הקופה. ומכיוון ש"יס" הם זונות רייטינג מצפה לנו הגמר שבוע הבא רק, ואם סקאוט עומדת לזכות אז עונה 9 עומדת להיות העונה הכי גרועה בתולדות הישרדות לדעתי.

britney4u

New member
אני חושב שאני לא רוצה לחכות...

מישהו יכול לתת לי את האתר של עונה 9? אני רוצה לדעת מי ינצח, אין לי כוח לחכות. חוץ מזה יש לי מושג קליל מי הולך לנצח...

buffa

New member
../images/Emo58.gif אתר הישרדות 9 ../images/Emo58.gif

and the 1 million goes to ... לא מפתיע, הא?

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הדבר הכי מפתיע בפרק האחרון הייתה הצבעה לא צפוייה של אחד מחברי המושבעים. חוץ מזה הכל היה דיי צפוי.

britney4u

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שסקאוט הצביעה לכריס? או שסארג' הצביע לטווילה? או שאלייזה הצביעה לטווילה? אלה הדברים הכי לא צפויים לדעתי...

imagine001

New member
באופן עקבי

הצליחו להעיף כל שבוע את מי שרציתי שיזכה. זה פשוט לא יאומן אחך חבורה של שלושה אימפוטנטיים (רגשית, שכלית, אנושית) הצליחו להגיע לגמר - סקאוט שלא עשתה כלום מיומה הראשון על האי, טווילה שרק משלמוע אותה אני חש צורך עז להתאבד מיידית (אולי אני אפגוש את הבן שלה שם), וכריס שהצליח באופן מעורר השראה לבגוד בכל אחד לו הוא היה חשוב מאז שהתוכנית התחילה. מה יהיה הסוף? (זו שאלה רטורית, אל תענו. אני בכל זאת צריך עוד לראות את הפרק האחרון בשבוע הבא).

הציניקן

New member
אימפוטנטים שכלית?

רגשית ואנושית- על זה קצת קשה לי להתווכח, כי צריך לחשוב קודם טוב על המושגים האלה ומשמעותם. אבל אימפוטנטיות שכלית? לפחות טויילה רחוקה מאוד מזה, ואפשר היה לראות את זה בהרבה דברים שהיא עשתה בסדרה. נראה לי שזה נכון גם לגבי סקאוט וכריס, אבל על זה צריך לחשוב יותר.

buffa

New member
מסתבר שסקאוט היא השורדת שתרמה

הכי הרבה מבחינת מזון ומחסה. מי ידע. ואם כבר, אז שלושתם חכמים מאוד מבחנעה שכלית. סקאוט שתפסה מייד משבצת של 'השורדת השקטה והמכובדת', טווילה שהערימה גם על הבנים וגם על הבנות וכריס שהצליח לתמרן בין הנשים ולהגיע לפיינל 4 ככה. (וזה לא ספויילר) הסוף יהיה שאחד מהם ייזכה. איכס.

©big smile©

New member
אח, כמה קשה לי להגיד את זה.

שישנה עונה גרועה בהישרדות, אין ספק שדבר כזה לא שומעים כל יום. למרות שאני בעד כריס, פתחת לי את העיינים עם הדברים שאמרת. אבל- אני די חושבת כמו רובכם, כי בכ"ז הוא חושב שהוא האמצע ושהוא יכול "לשלוט" במשחק כמה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה, וכאן הוא עושה את הטעויות שלו.

הציניקן

New member
אחלה פרק../images/Emo123.gif. אח, איזה פרק דגול...

פשוט נמרח לי חיוך גדול על הפרצוף כשהשם של אלייזה הוקרא בפרק השלישית. אח, איזו הנאה... בהחלט לא העונה הכי מוצלחת (רחוק מזה) אבל לא היתה לי הרגשה טובה כזו בשום פיינל 4 אחר, לפחות לפי מה שהיה בינתיים. פתאום נזכרתי במה שכתבתי בפיינל 10 או 9. מיקמתי את טויילה וסקאוט כחביבות ביותר עליי. ואז לא האמנתי שהן יגיעו לדרגות הגבוהות. והן הגיעו. איזה כיף. גם ציינתי שם את אלייזה ואת כריס כשני מעצבנים שעשויים להגיע רחוק, וגם בזה צדקתי. מקווה שכריס לא ינצח בסוף. חוץ מסקאוט, שמשום-מה לא מראים אותה כמעט במשהו משמעותי בפרקים האחרונים, כל שלושת האחרים לא היו לגמרי מובנים לי היום. טויילה- לעזאזל, למה היא חייבת להיות כ"כ בוטה כלפי אלייזה בפיינל 4??? למה היא צריכה לנכר אותה כ"כ לקראת גמר אפשרי שבו היא תצטרך להחליט? מה הטעם בזה? כריס- כשאלייזה מסתכלת עליו בפעם האחרונה הוא תוקע בה כזה מבט שחצני ומגעיל. לפחות שישדר איזו התנצלות מזוייפת, משהו... בסוף אלייזה עוד תצביע למתחרה מולו בגמר רק בגלל זה, ואני בכלל לא פוסל את זה. ואלייזה- אני פשוט לא מצליח להבין איך קיבלו אותה להישרדות. לפחות חשבתי שתהיה לה טיפת קומונסנס כדי להבין שרוב הסיכויים שהיא תעוף הערב. אבל נאדה. היא היתה כ"כ רגועה ומאושרת. מה, זה לא ברור מאליו בשבילה שהיא נחשבת למתחרה הפיזית החזקה ביותר משלוש הנשים??? פשוט מדהים. בכל מקרה, כנראה נתתי לה יותר מדי הערכה. אם היא היתה זוכה בחסינות, היא היתה מנסה להעיף את טויילה. עכשיו הבנתי את זה. הייתי אומר, שבצורה שבה הוא התנהג לאלייזה (ומכיוון שהוא חסין, הוא יכול היה לומר לה את כל האמת לפני ההצבעה, לא היה בזה סיכון מבחינתו) הוא כמעט סיכן את מעמדו כמנצח וודאי בפיינל 2. אם ג'וליאנמי יתאחדו נגדו (שזה לא מה שצפיתי, אבל זה אפשרי), הוא בעצם מפסיד, כי אחת מהצמד סקאוטויילה תצביע בעד השנייה (מתוך הנחה שכריס יזכה בחסינות). אפילו אם ג'ולי תצביע בעדו, עכשיו אולי אלייזה תצביע בעד המתחרה מולו. סיבך את עצמו הבחור, ואני חושב שזה לא היה הכרחי.

למעלה