הישרדות !

©big smile©

New member
אין ספק שהיה פרק מעניין, אבל-

מוזר לי שכריס לא חושב על האפשרויות "הרבות" שיש לחבר המושבעים לעשות. אני לא מבינה איך הוא לא חושב על כך שאלייזה וכל מי שהוא בגד בו במהלך המשחק יצביעו נגדו? אני לא מבינה, הוא אפילו לא דיבר על זה. אני לא יודעת להגיד אם הוא עשה טעות לגבי הבגידה באלייזה, כי למרות הכל את סקאוט וטווילה הוא יכול לנצח, ואת אלייזה סביר להניח שהוא יכול לנצח אבל כשאני חושבת על סוג המשימה שיכולים לתת להם אני מגיעה למסקנות אחרות. אני מקווה בשביל כריס שהוא יקבל חסינות, אם לא- אני חושבת שהוא עלול לעוף מהמשחק. סקאוט וטווילה יתחרו אחת בשניה וטווילה תנצח, וזה לא מה שאני רוצה שיקרה. אני דווקא אוהבת את כריס, אני חושבת שהוא שחקן טוב, אבל הוא לא חושב על כל האפשרויות אלא רק עד כמה שהוא יכול "לשלוט" במשחק כי הוא האמצע וכולן בוטחות בו. המשך צפייה נעימה לפרק האחרון.

הציניקן

New member
לגבי אתגר הפיינל 3-

לפחות בארבע העונות האחרונות (ואולי חמש) האתגר הוא אתגר סיבולת גופנית. אבל למיטב זכרוני, לפחות בשלוש העונות האחרונות, היה גם אתגר לא-פיזי בכלל אחד לפחות. השנה לא היה כזה (כי אתגר הזיכרון בפרק הקודם חייב ריצה). אני תוהה אם יכול להיות שדווקא האתגר הפעם יהיה אתגר לא-פיזי.

מטר9

New member
בלי קשר לעונה הנוכחית,

מלבד עונה 2, כל אתגרי החסינות היו אתגרי סיבולת וכח רצון. יותר מזה, בעונות 1, 3, 4 ו-8 אתגר החסינות האחרון היה כמעט זהה.

הציניקן

New member
אוקיי, אז אם האתגר הקרוב יהיה זהה,

אז אני רק רוצה לציין שציפיתי כל הזמן שההפקה תעשה משהו לא הוגן ותיתן לסקאוט איזו הזדמנות לנצח באתגר קטיפת בננות או משהו. לא רק שההפקה לא עשתה את זה, אלא שאפילו אתגר הזיכרון מהפרק הקודם היה אתגר שבפועל לסקאוט לא היה סיכוי בו כי הוא עירב ריצה. אז אם האתגר האחרון יהיה אתגר סיבולת, ח"ח להפקה.

למעלה