הישרדות 912

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

שאלה מאוד קשה ואני אתייחס אליה תיכף. ולגבי "מגיע" - אני מוכן לקבל את זה שאין מגיע שמדובר מי הגיע לפיינל 2. מי שהגיע לשם עשה מספיק כדי להגיע וגם אם הוא לא היה הכי אהוב עלי אני מוכן לקבל את זה - לדוגמא רוב סי בהישרדות אמזונס. אפשר להתווכח על זה שהגיע לו אבל השורה התחתונה היא שהוא יצר לעצמו סיטואציה שהוא לא הצליח לקפוץ ממנה מעבר למקום שלישי (בדיוק כמו ג'וני משחקהגון). אבל אחרי שכבר הגיעו לפיינל 2 וההכרעה עוברת למושבעים, לפעמים יש לי בעיה עם הדרך בה המושבעים מצביעים ולפעמים כאן אני דווקא כן אוהב להגיד לזה הגיע או לא הגיע. כי לפעמים אני חושב (כמו בדוגמה של ג'נה מורסקה מול מאת'יו בהישרדות 6) שהמושבעים שם ירדו מהפסים שנתנו לג'נה 6 קולות מול אחד. אני זוכר שראיתי את הפרק בזמנו הייתי המום לגמרי שמאת'יו לא ניצח ואפילו הביס את הפלסטיק הזה שקורא לעצמו ג'נה מורסקה. עכשיו לשאלת טווילה - סקאוט. ננסה לנחש מה כל מושבע היה מצביע : צ'אד - טווילה סארג' - טווילה לי-אן - סקאוט איימי - סקאוט ג'ולי - סקאוט כריס - טווילה אלייזה - טווילה זה היה נגמר צמוד עם נצחון לטווילה. אבל שוב - הצבעה של מושבעים זה הדבר הכי לא צפוי שיש - הם מצביעים עם מטען רגשי (שאני ממש לא אוהב) שבא ממקום אחר לגמרי ממה שאני ואתה חושבים או יכולים לנתח.

../images/Emo58.gif

שוב, אני מסכים מאוד, גם לי היתה הרבה פעמים ההרגשה שהמושבעים מנסים "להתנקם" במי שלדעתם בגד בהם במקום להעריך את יכולת המשחק שלו ואת העובדה שהוא ניצח אותם במשחק. הרבה פעמים המושבעים לא מבינים שלשקר זה חלק מהמשחק למרות שכולם יודעים טוב מאוד בהתחלה שאסור לסמוך על אף אחד ובכלל, שבשביל להגיע לסוף צריך להעיף אנשים בדרך. גם אני מעריך יותר את אלה שעשו את זה בצורה אקטיבית מאשר אלה שהיו מתחת לרדאר אבל אתה יודע, זה כמו שאלת הביצה והתרנגולת, יכול להיות שיש שורדים שחושבים על תגובת המושבעים מראש ומחליטים כאסטרטגיה לא לעשות את העבודה השחורה. אז קשה לדעת. את המקרה של ומרסקה אני ממש לא זוכר.. בקושי הצלחתי להיזכר מי זאת בכלל.

../images/Emo58.gif

יום עצוב בונאוטו. אני חושב שבכל ההיסטוריה של "הישרדות" לא היה לנו מתמודד כמו איימי, שבלי לשקר או לתחמן הצליחה להגיע כל כך רחוק ולהיות בשליטה. אם יש משהו שדי אהבתי אצלה (שבהתחלה היה לי מוזר) זו הייתה הפתיחות - "נשים מול גברים נקודה. רורי אתה בחוץ נקודה", היא לא "דפקה" אנשים כמו רוב מ., לא תחמנה וזגזגה כמו רוב צ. ואולי קאת'י בעונה 4 והיא בטח לא היה מתחת לרדאר כמו סנדרה. אני לא אגזים אם אומר שלדעתי מדובר באחת המתמודדות היותר טובות שידעה התכנית הזו.

willo

New member
../images/Emo58.gif 612

מאחר והרוב נכתב למעלה אז אני אשתדל רק להתייחס. הפרק היום היה די צפוי, העריכה ניסתה לשכנעאותנו שאליזה לא תצביע נגד איימי, מה שאמר - איימי בחוץ. עכשיו הכל פתוח. אין מחלוקת שסקאוט וטווילה יהיו ביחד. לפי הבקרוב באתר מגיעים להצבעה שנים מול שנים ואחד/ת מתנדנד/ת, הימור שלי הוא שאלייזה וכריס ילכו נגד סקאוט וטווילה וג'ולי תתנדנד אבל יכול להיות שאני טועה. אם זה המצב, אני במקום ג'ולי הייתי הולך עם כריס ואלייזה, כי ברור שבשלייה הסופית טווילה וסקאוט ייבחרו אחת את השניה ואילו בין כריס לאליזה שום דבר לא בטוח, אבל החיים יכולים להפתיע. הבעיה עם ההצבעה הסופית היא שהשיקולים הם אישים, ובנויים על דברים שלא תמיד מראים לנו (לפעמים בכוונה) וכן על דברים שאנחנו יודעים והמשתתפים לא. בפרק האיחוד של הישרדות תאילנד, הלן אמרה שאם היא הייתה יודעת אז מה שהיא יודעת היום היא הייתה מצביעה לקליי ולא לבריאן וזה הסוד. ההימור שלי הוא עדיין שאלייזה תגיעה לגמר (וזה מתבסס על מה שדולי אמרה אחרי שהיא הודחה), נראה לי שנגד כריס. ומילה אחרונה לגבי איימי - להגדיר אותה כמתחרה הכי טובה זה שטויות, המוטו שלה היה אני אוכיח שבנות יכולות ליצור ברית שלא תתפרק, אבל בשום ברית זה לא היה נכון, היא לא דאגה לאבטח את האגפים שלה, היא הבהירה לסקאוט וטווילה מוקדם מדי שאחת מהן לא תגיע לרביעיה וזו היתה הטעות שלה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מסכים לגמרי לגבי עמדתך לגבי ההגדרה של איימי כעילוי פנומנלי שטרם נראה בין מתחרי הישרדות. היא הייתה אתלטית, היא הייתה טובה אבל חכמה מדי היא לא והיא נפלה קרבן לחטא ההיבריס, חטא הגאווה (משחק מילים משעשע לגבי איימי
) ביחד עם לי-אן שהן פנטזו על המליון מבלי שהייתה להן שליטה אמיתית במשחק ואת המספרים הנכונים לעשות את מה שתכננו. ההתפרצות של לי-אן כלפי טווילה הייתה אבן הפינה לקבר של השלושה (יחד עם ג'ולי).

../images/Emo58.gif

איימי הייתה הדמות הכי מעניינת העונה. אפשר לאהוב אותה, אפשר לשנוא אותה. בשורה התחתונה היא הפכה את העונה ליותר מהנה לצפייה. אני לא אתחיל לפרט עד כמה איימי תרמה לעונה, תציצו לתכנית האירוח של ריצ' האץ' ואולי תראו תמונה קצת יותר גדולה.

ריצ'רד האצ'

מנחה ביחד עם כריס בוקר את survivor live שזה מעין חיקוי של בורנט ו-CBS על ה- BlogTV של תפוז
כל שבוע (נדמה לי) הוא מארח את השורד שהודח. היום במקרה יצא לי להתקל באיימי. מועבר בשידור חי באתר של CBS, אני מאמין בימי שישי ב-20:30 וגם ביום חמישי אמורה להיות תכנית של "לפני הפרק". התכנית הזו רצה החל מהעונה ה-9. אין לי שמץ האם זה מצליח. מה שכן יש לי שמץ - זה דבר חביב ביותר.

יהיה נחמד אם מישהו

יוכל לכתוב פה איזה תמצית של הראיון, דברים עיקריים או את רוח הדברים של המרואיין שהודח. בתכלס מתי זה בכלל צולם? אני מניח שזה הרבה אחרי שהסידרה כבר ניגמרה לא? אחרת השורד שהודח עוד היה צריך להיות על האי, לא?

זה לא מצולם (כולל גם ../images/Emo58.gif עתיד)

זה מועבר בשידור חי, כלומר, כמה חודשים לאחר שהצילומים לתכנית הסתיימו. איימי נראתה היום בהחלט יותר טוב מאשר על האי. רוח הדברים של איימי: היא לא שונאת גברים, היא רצתה ברית כל-נשית מההתחלה כי אף פעם לא הגיעו 4 נשים לפיינל פור. טוענת שערכו אותה בדרך מסוימת, כי היו לה עוד רגעים על האי שלא הוקרנו. היא, לי אן וטווילה "סגרו" על ברית די בהתחלה, ג'ולי הצטרפה מאוחר יותר.
עתידי - אולי? ריצ'רד האץ' טרח להבהיר לה שגם בעונה הזו לא הגיעו 4 נשים לפיינל פור והיא השתיקה אותו...

../images/Emo58.gif

תודה.. רק חבל על הספויילר העתידי הזה.. בזמן הראיון הזה הם כבר יודעים מי זכה כאילו?

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

זו העונה הראשונה שאתה רואה? אף אחד לא יודע מי זוכה לפני הגמר, מפני שהוא בשידור חי. אבל כל המשתתפים וחברי ההפקה יודאים מי הגיע לפיינל 2. אני בספק אם האץ' וכריס בוקר יודעים מי הגיע לפיינל 2 כי הם לא לקחו חלק בהפקת התוכנית. לגבי התוכנית עצמה, אני מאוד נהנה ממנה (כשאני יכול לראות), האץ' פשוט קורע מצחוק. יש 2 שידורים של התוכנית בשבוע. ביום שישי יש שידור עם השורד שעף בפרק יום קודם. ביום חמישי יש שידור עם אחד השורדים מהעונות הקודמות (לקס, שי אן, ג'נה, קתי והיו עוד כמה) או סתם שחקנים רמה ג' (קת'י גריפין ועוד אחד שאני לא זוכר). בדרך כלל הם מדברים על מה לדעתם יקרה בפרק ועל העונה כולה. מומלץ בחום.

willo

New member
לגבי התוכנית

ניתן להיכנס דרך אתר האינטרנט של התוכנית, ולראות פרקים ישנים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הוויכוח הוא לא עד כמה איימי תרמה לעונה. היא תרמה המון והייתה אחת השורדות היותר מעניינות ונפלאות לצפייה. אבל שורדת מעולה היא לא (לדעתי <---) היא לא יותר משורדת סבירה שנפלה היכן שרבים לפניה נפלו. אם היא הייתה שורדת מעולה היא לא הייתה עושה מספר שגיאות ששורדים מעולים לא עושים.

../images/Emo58.gif

קראתי שוב את ההודעה שלך וקצת צחקתי
"מתבסס על מה שדולי אמרה"??? לאן הגענו - שנאמין למה שרועת צאן בלונדינית אומרת...

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif912../images/Emo28.gif

פרק נחמד.. לא מפתיע במיוחד, היה ידוע לי שאיימי לא תוציא את עצמה מהמצב שבו היא הייתה. חבל, דווקא בפרק קצת חיבבתי אותה. שלא תבינו לא נכון, היה ברור לי שהיא לא באמת כלכך קרובה לאלייזה כמו שזה היה נראה, בכלל כל ה"התנצלות" של איימי נראתה מוזרה. אני לא יודע איך היא יכלה לחשוב שאלייזה תצביע לסקאוט (וגם תסתכן בתיקו) ששלושה ימים לפני איימי הצביעה להעיף את אלייזה. סקאוט באמת מכשפה ויהיה ממש חבל אם היא תגיע לפיינל 2. משימת הפרס הייתה די רגילה, אבל ממש שמחתי בשביל אלייזה שזכתה במכונית!
וגם שזכתה בללכת לאכול משהו (וואי וואי ראיתם איך היא רזה? זה היה פשוט מבחיל). אני מקווה לראות שינוי בפרק הבא. אני חושב שכריס יודע שסקאוט וטווילה ישארו יחד, וכמו שכריס היה הבן היחיד מול הברית הגדולה של הבנות והוא ניצל את זה ויצא מזה- אני רואה מצב דומה גם אצל ג'ולי עכשיו, הייתי רוצה לראות אותה, את אלייזה וכריס מעיפים את סקאוט וטווילה (אם אני הייתי במקום כריס הייתי בקלות מצטרף לג'ולי ואלייזה במקום לטווילה וסקאוט) פייבוריטים:
אלייזה
ג'ולי שנואים:
סקאוט בלי לשים לב יצא לי סיכום לא קצר בכלל..

../images/Emo58.gif

ממש ממש ממש לא, כריס אמנם נכה אבל יש לו אפשרות להתמודד טוב יותר מול הזקנות מאשר מול הצעירות, גם בתחרויות ובטח בפיינל 2. אני לא רואה מצב שהוא מחליף צד גם בגלל שהוא עצמו אמר בפרק שיש לו יתרון על הזקנות. בכל מקרה הוא יהיה הבודד מתוך שלישיה, עדיף לו לעמוד במבחן הסיבולת הסופי מול הזקנות ולא מול הצעירות למרות שטווילה הוכיחה שהיא נלחמת עד הסוף וטובה בדברים האלה (ההישארות על העמוד). מצד שני יש גם אפשרות מסויימת שאם הוא היה עם הצעירות ואליזה היתה זוכה בחסינות האחרונה, שהיא היתה מעדיפה אותו על ג'ולי בגמר אבל זה הימור די קלוש. מה שכן אולי יכול לקרות, אבל לא ממש צפוי זה שאולי דוקא כל הבנות יתאגדו שוב כדי להעיף את כריס.. אבל לא נראה לי.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לדעתי יש סיכוי שהוא יעדיף להצטרף לצעירות רק בגלל שאי אפשר להפריד את סקאוט וטווילה במידה והוא לא יזכה בחסינות, אבל לג'ולי ואלייזה אין ממש קשר חזק כמו לסקאוט וטווילה ויהיה לו יותר סיכוי להגיע לפיינל 2 עם אחת מהן. לדעתי.

../images/Emo58.gif

Ding Dong the witch is DEAD!!! אבל אני חייב להודות שעשו עבודה טובה בCBS שגרמו לי לחשוב לרגע קט שאלייזה עשויה להצביע נגד איימי... ג'ולי - היא בהחלט בכיסא החם שבוע הבא. עכשיו שאיימי לא פה וגם ליאן היא צריכה לחשוב איך היא תציל את התחת שלה. ג'ולס לא טיפשה. היא הצליחה להתעלות על טווילה פעם אחת אבל אני חושב שפעם שניה לא תהיה פה. הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות חוץ מלרוץ ערומה ליד כריס זה פשוט לתת לברית הגדולה לריב ולנסות לשלח צד אחד בשני. אני די סבור לעומת זאת שהיא תלך שבוע הבא. כריס - כולכם זלזלתם בו אבל אני ידעתי שכריס יגיע רחוק במשחק הזה! מהיום שהוא כמעט עף (במקום ברוק) ידעתי שמדובר באדם חכם יותר ממה שהוא משדר. אם הוא היה מפגר הוא לא היה פה. עוד קריאת תשועה מגיעה לבחור על כך שהוא זכה בחסינות, זה מגיע לו. בריידי אמר באחד הראיונות שהוא רוצה ששני גברים יהיו בפיינל 2 העונה. טוב אני מקווה שלפחות הגבר הזה יהיה. סקאוט - היא הפכה למטרה של איימי והאמת שזה היה רעיון חכם, אחרי הכל אלייזה לא סבלה את איימי. אבל בכל זאת סקאוט, עד כמה חסרת תועלת שהיא נראית, תגיע לפיינל 2 רק בגלל שהיא האיום הכי פחות משמעותי... אני חושב שאפילו ג'אן מתאילנד יכולה לנצח אותה בריצה בעיניים קשורות. אבל זה לא דבר רע. אלייזה - מגיע לה כל הכבוד על המכונית, אבל מכאן אני די בטוח שהיא לא תזכה. אני חושב שקללת המכונית תרדוף אותה גם כן. אבל לזכותה, פעם ראשונה שאישה זוכה במכונית (ואל תחשיבו את אמבר, היא קיבלה אותה) אז לכל הפמניסיטיות שפה, שמחו. כמעט צעקתי למחשב "מה את מפגרת?! הם הצביעו נגדך! תצביעי נגדם!" וכנראה שהיא הקשיבה :p. אם אלייזה תדע להתחבר לכריס בפיינל 4 יהיה מעניין. טווילה - אני עדיין חושב שהיא תנצח בזה. די סבור בזה. מה שמצחיק זה כמה אנשים כועסים עליה על כך שהיא נשבעה בבן שלה. HELLO, מישהו ראה פה הישרדות 7?! ג'וני פיירפליי מישהו!? טווילה עשתה את הדבר הנכון אבל זה גם יכול לפגוע בה קצת כי עכשיו היא בעמדת כוח, לא שזה משנה כי יש לה 2 בני ברית מוצקים (כריס וסקאוט) וזה כל מה שהיא צריכה בנקודה זאת. איימי - סוף סוף! זה יותר משמח מלמצוא 200 ש"ח בים! איימי סוף סוף עפה! היא הייתה הרבה יותר מעצבנת מבוסטון רוב, מג'רי, מג'וני פיירפליי ואפילו מבריאן היידיק החלקלק. עד כמה שאני לא מת על איימי אני לא יכול להגיד שהיא לא שיחקה טוב, אחרי הכל ב60% מהמשחק היא שלטה טוטאלית בלי שום הפרעות מיותרות. מי שהפריע לאיימי עף, תשאלו את ליסה. איימי הייתה צריכה להבין שלמרות שזה עבד לבוסטון רוב ולאמבר, הדיקטטורה הזאת לא תעבוד לה, אנשים ראו את תאילנד ואולסטאר כך שהם יודעים עם מה צריך להתמודד, בעיקר טווילה. איך איימי הייתה יכולה להציל את עצמה? אם היא הייתה נשארה בפרופיל נמוך כמו שהיא הייתה בערך ביום שמיה עפה זה היה טוב. יש דבר אחד שאני דווקא מאוד אוהב באיימי וזה שממזמן לא הייתה פאם פאטאל בהישרדות כמוה מאז ג'רי מנת'י. אני חושב שהיא הייתה אפילו יותר ממנה. אז איימי, אדיוס! עכשיו כשג'ולי תעוף בשבוע הבא זה משאיר רק את הפרק של יום ראשון (ואיזה צירוף מקרים זה יהיה בחנוכה). זה מה שאני משער שיקרה: במידה ואלייזה תזכה בחסינות ראשונה, שלושת הבנות יצביעו נגד כריס. בחסינות השניה סקאוט נופלת ראשונה ואחריה מיד אלייזה. טווילה לוקחת את אחת מהן ולא משנה מה, זוכה. במידה וטווילה תזכה בחסינות ראשונה, היא וסקאוט יצביעו נגד אלייזה, שהיא תנסה לנסות להשאיר את כריס איתה אבל ללא הצלחה. בחסינות השניה טווילה לוקחת, כריס עף וטווילה זוכה. היחיד שממש יכול למנוע את זכייתה של טווילה הוא כריס, אף אחד ממי שנשאר כרגע הוא מתמודד ראוי מספיק. אף אחד לא ממש ירצה להעדיף את סקאוט או אלייזה על טווילה (אלא אם כן ג'ולי, איימי וליאן יצביעו לאלייזה, זה לא ישנה הרבה...) אז זה מה שאני חוזה. נראה אם זה יהיה כך.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הערה קטנה: אם ראית עונות קודמות של השרדות, בטח שמת לב שהמושבעים נוטים לנטור טינה לאלה ששיקרו להם ודפקו אותם, לכן אני לא חושב שלטווילה יש איזשהו יתרון על מישהו מלבד אולי סקאוט שנהנתה מהכל בלי לעשות כלום ובכל זאת הצליחה להתלכלך. בניגוד לסקאוט, טוילה בגדה גם בסרג' וצ'אד שנמצאים במושבעים וכמובן שבאיימי וליאן שאני לא רואה מצב שהן יצביעו בשבילה. לצערי אני חושב שהיא חפרה לעצמה בור יותר מדי עמוק, למרות שהמהלכים שלה היו כל כך חכמים, שמושבעים אובייקטיבים היו נותנים לה את המליון אם היא היתה מגיעה לפיינל 2.

למעלה