הישרדות 912

Uri04

New member
אני מניח..

שסי.ביאס חסכו מאיתנו את הסבל הנוראי הזה העונה. וטוב שכך.

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif912

כמו שאמרה טוויילה
: "דרמה קווין עד הסוף". ביי ביי איימי, נשתדל להתגעגע. לא יודעת אם זו העריכה או כישרון המשחק שלה אבל תמיד נדמה שאלייזה הולכת לעשות את השטות הכי גדולה שהיא יכולה לעשות ובסוף היא מראה שבכל זאת שיש לה קצת שכל. אני מאוד מקווה שלא הייתה לה אפילו התלבטות בעניין החזרה לאיימי.
המבט של כריס כשאיימי ואלייזה התחילו לבכות ולהגיד כמה הן אוהבות אחת את השנייה קרע אותי מצחוק!
לא היתה שמחה ממני כשאלייזה התנערה מהזחילה שלה, נזכרה שהפרס הוא מכונית והיתה הראשונה לתלות את הדגל השלישי. ואני ממש לא אלייזה-פאן.
איימי אחת השחקניות הטובות בתולדות הישרדות?? WTF?! אנשים צאו מהסרט ומהר. הסיבה היחידה שאסטרטגיית הדיקטטורה שלה עבדה (לא ממש אסטרטגיה, אלא יותר דרך חיים. הבחורה היא קונטרול פריק כמו שאמרה סקאוט) היא שאנשים העדיפו שיעשו עבורם את העבודה הקשה עד הרגע המכריע. כמו שסקאוט אמרה, כל המלכים נופלים. זה היה צפוי, איימי הייתה שאננה מדי, הודתה שכבר פינטזה על הפיינל 2, ולא הכינה את עצמה כלל לזה שיראו בה איום. אגב, אהבתי את ההשתוללות הספרותית שהלכה שם בין איימי לסקאוט ( בתרגום צולע מאוד: "הצבעים האמיתיים שלך לא תואמים אף אחד מצבעי הקשת", "הברק מכה ראשון בעץ הבודד בראש ההר" וכו'). טוויילה
וכל מילה מיותרת. איך שמחתי שהיא אמרה לאיימי את מה שצעקתי לה כל הפרק מעבר למסך - שתפסיק לעשות דרמה מהשקר שלה, כי זה ברור שכולם משקרים, ושתודה שהפילו אותה ותסתום. היא מזכירה לי את סנדרה7
שדיברה את מה שהיא חשבה. אני מקווה מאוד שהגורל שלהן יהיה דומה.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif912

ding dong, the witch is dead. הגיע הזמן! גאד! כל כך שמחה שאלייזה החליטה להשרא עם כריס ולא ללכת עם איימי.

shabi16

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק לא משהו,שמחתי בשביל אלייזה שזכתה באוטו ובסוף גם שהעיפו את איימי המכשפה(כוסית,אבל מכשפה...) אני מאוד מקווה שאלייזה לא תעוף בפרק הבא ותשיג חסינות בפרק שלאחר מכן ותצליח להגיע לפיינל פור,שם היא בהחלט יכולה להצליח נגד כריס,גם אם לא כולם חושבים ככה... בשבילי זה ככה עכשיו: 1)אלייזה
2)כריס
3)ג'ולי
4)טווילה וסקאוט

anatile

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

אוףףף אני לא מאמינה שאמי עזבה כל הזמן רציתי שהיא תנצח!!!אם היא רק היתה "לומדת" קצת את המשחק לפני שהיא השתתפה בתוכנית היא היתה מנצחת!גם ריצ'ארד אמר את זה ב"הישרדות לייב".

למעלה