הישרדות 912

מטר9

New member
אתה יותר ממוזמן לבדוק באתר של CBS

ולראות שהיא זכתה רק ב-4

LOVEtheMcMAHONS

New member
היא לא

ג'נה לא זכתה באף תחרות פרס. אם יש לך את הפרקים ואתה טוען שסתם מתווכחים איתך תגיד לי בדיוק באיזה אתגר פרס היא זכתה ? וזה שהיא הלכה עם אלכס לשתות קפה לא אומר שהיא זכתה באתגר - רק לוודא שאתה לא מתכוון לזה.

התכוונתי

לזה שהיא שתתה קפה עם אלכס.. עכשיו ראיתי שמי שבעצם ניצח הוא אלכס
אז למה ג'ף אמר בריוניון שג'נה היא השורדת שזכתה בהכי הרבה אתגרים אחרי קולבי? יש תחרות פרס בפיינל 4? כי זה הפרק היחיד שאין לי עכשיו על המחשב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אין

הריוורד האחרון הוא עם האוטו - אותו ניצח מאת'יו. ג'נה זכתה ב-4 חסינויות מה שבאותו זמן הציב אותה במעמד שווה לזה של קלי מעונה 1 שזכתה ב-4 חסינויות אבל הגדילה לעשות וזכתה גם בתחרות פרס אחת. קולבי עצמו זכה ב-5 חסינויות ו-2 תחרויות פרס.

SweetRevenge

New member
מה שאתם לא מבינים

זה שגם לגרום למושבעים לרחם עלייך ולהצביע "מתוך רחמים ולא הגיון" זו אסטרטגיה, גם להיות מתחת לרדאר, לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה ולצאת מנצחים זו אסטרטגיה, גם להגיע לפיינל פור בזכות ברית חזקה ולזכות משם בכל החסינויות זו אסטרטגיה. לא רק מי שעושה בריתות ומפר אותם על ימין ועל שמאל הוא מלך הישרדות. זו לא המטרה של המשחק. צריך ל-ש-ר-ו-ד ולהתגבר על כל הקשיים: חיות טרף, תחרויות חסינות, קשרים חברתיים, קור, גשם, רעב, שותפים לברית, בגידות וכו'. כל דרך שתביא אותך לסוף טובה באותה מידה.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif912

חבל שהיא עפה. היא הייתה הפייבורטית שלי. הדבר היחיד שיש לי להגיד שאני מסכים עם איימי. סקוט בפיינל 2 זה באמת משהו שממש ממש ממש ממש לא צריך לקרות. ואם היא תזכה העונה זו תהיה הזכיה הכי גרועה בתולדות השרדות.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

*שיעול* אמבר *שיעול* אולי זאת הזכיה הגרועה ביותר בתולדות הישרדות - מישהי שזכתה אך ורק בזכות כך שרכבה על ההצלחה האסטרטגית של שורד אחר..?

Boran

New member
../images/Emo58.gif 912

תחרות הפרס היתה ממש לא הוגנת כלפי סקאוט. סבבה שאליזה זכתה, למרות שלדעתי יותר הגיע לאיימי. תחרות החסינות היתה מגניבה. סבבה שהחזירו את כתבי החידה, כי אחרי העונה השניה נראה לי הפסיקו להראות אותם. חבל שאיימי עפה, העדפתי שסקאוט תעוף. אני מקווה ששבוע הבא תעוף סקאוט ולא ג'ולי.

../images/Emo58.gif

נראה לי שפונטיאק לא רצו שמישהי כמו טווילה או סקאוט יצטלמו מאחורי ההגה, הן העדיפו את אחת הכוסיות (איימי, ג'ולי, אליזה או כריס) ובגלל זה היתה תחרות פיזית.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

אז הם נתנו את הפרס לבחורה שנראית כמו חיזר
אנורקסי על ספידים. הבנתי אותך :)

../images/Emo58.gif

עד כמה שאני חולה על אלייזה מזמן לא צחקתי ככה
אין אני פשוט מת, זה כזה קורע! דן אל תהרוג אותי, לא שלטתי בזה.
כותב הבדיחה קבל ח"ח

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

שמע, להרוג אותך אני לא יכול כי אי אפשר להגיד שמה שהוא כתב לא מעט נכון. אלייזה
באמת לא נראת במיטבה עם כל איבוד המשקל.. מסכנה..!

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

אלייזה לא נראתה יותר מדי טוב גם בהתחלה. הפנים שלה תמיד היו מתוחות נורא. מה שכן, לגמרי התרגלתי אליה והיום היא היחידה שאני מעודד. כבר שכחתי את מי חיבבתי לפניה

Woogyman

New member
שאלה (לא ספויילרית), ../images/Emo110.gif

כמה פרקים עוד יש, ומתי הם משודרים?

willo

New member
תשובה ושאלה

שני פרקים ביום חמישי 9/12 והסיום ביום א' 12/12 והשאלה - אז לאן נעלם פרק ה"קטעים שלא שידרנו"?

למעלה