הישרדות 912

שאלה

מישהו יודע אם המושבעים יכולים לראות את הפרקים שצולמו או שכל מה שהם יודעים עד ההצבעה זה רק מה שקורה בטרייבל קאונסול ?

../images/Emo58.gif

טווילה היא לא כמו בוסטון רוב. היא לא הייתה חברה של איימי שהיא פגעה באמון שלה היא עשתה את זה על מנת לנצח. זה היה אישי רק באולסטארס. תסביר למה כריסטי בעונה 6 הצביעה לג'נה ולא למאט? כי היא פשוט הייתה יותר טובה ממנו. לא שזה כל כך קשה להיות טוב נגד מאט... -_-. הוא נחמד לפחות!

../images/Emo58.gif

היא לא היתה צריכה להיות חברה של איימי.. הן היו בברית וטווילה נשבעה על הבן שלה שרק היה שם כמה ימים קודם. יותר מזה..?? לא שמעתה מה היא אמרה עליה אחר כך? לא רואה מצב שבו איימי תצביע לטובת טווילה בסיום, רק אולי אולי אם היא תגיע לשם עם סקאוט. אני לא יודע על כל ההשואות האלה שאתה מנסה לעשות כי אני לא זוכר מספיק טוב את כל העונות הקודמות בשביל להביע דעה.

../images/Emo58.gif

אז אני אגיד לך את זה כך: תמיד הכל יכול לקרות בהישרדות. איימי יכולה להצביע לטווילה זה יכול לקרות בגלל שטווילה שחקנית טובה ומגיע לה לזכות. שמצביעים למישהו בסוף זה לא מי יותר אוהבים אלא מי באמת ראוי. אני באמת מצטער אם עונת האולסטארס באמת פגמה בזה אבל מצד שני מי אהב את האולסטארס? הדבר היחיד שהיה טוב בעונה הזאת זה ריצ'רד האץ' נגד הכריש.

../images/Emo58.gif

הבדל קטנטן בין טווילה לג'וני פיירפליי - הוא לא הציג את עצמו כרדנק פשוט ותמים. (זה שעלינו על טווילה כבר מהפרק ה-2 כעל פאוור-פלייר זה משהו אחר). ההלם היה מכך שגם אדם כמו טווילה משקר. דבר נוסף, אני רק רוצה להעלות שוב את "תיאוריית האש". שימו לב שהיא ממשיכה להתקיים.

../images/Emo58.gif

תאוריית האש בקצרה: כידוע, האש מסמלת את החיים על האי ומים את המוות, כשמכבים לך את האש בלפיד אתה מודח. ניתן לראות בפתיח של הסדרה לאורך כל העונות שהמתמודד לו הייתה אש זכה. כדוגמא בולטת ניתן לציין את בריאן מהעונה 5 למשל. לעומת זאת, יש סברה שבורנט משתמש בזה כדי להטעות את הצופים - כך לדוגמא בעונת האולסטארס טום החזיק לפיד בוער מעל המים והסברה הייתה שהוא יצליח לנצח. בעונה הזו - הדמויות היחידות להן מופיע אש על רקע התמונה הן טווילה וסקאוט. כל מילה מיותרת.

../images/Emo58.gif912

אווף, זה כזה מבאס שאיימי עפה, אבל היא ניסתה לעשות הכול כדי להישאר וזה לא הצליח לה, הטעות היחידה שלה הייתה שלפני שני פרקים היא הצביעה נגד אלייזה ולא נגד סקאוט. כמה שסקאוט מכשפה, שונא אותה! וגם את טווילה, וגם כריס עובר לאט לאט לרשימת השנואים. איימי היא ללא ספק השחקנית הכי טובה שהייתה אי פעם בהישרדות(אחרי ג'נה מורסקה כמובן
). והעריכה הייתה ממש יפה, כי הייתי כמעט בטוח שאלייזה תצביע נגד סקאוט. חילוף בפייבוריטים: 1. ג'ולי - ג'ולי תופסת את המקום הראשון - גו גירל! 2. אלייזה - רק על זה שהעיפה את איימי. כל הכבוד על הזכייה

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

מה ג'ולי עשתה בפרק הזה שגרם לך לאהוב אותה יותר מאלייזה? בזמן האחרון היא סתם תקועה על האי ולא עושה כלום
.

../images/Emo58.gif

אלייזה בגדה באימי, ולכן היא עפה למקום השני. אם ג'ולס תצליח להנצל מהמצב שבו היא נמצאת היא תהיה פשוט שחקנית מעולה! ג'ולס גם תמיד דובקת בברית.

zulu2000

New member

בגדה?! היתה איזה ברית סודית בין אליזה לאיימי שלא ידעתי אליה? אם כבר איימי היא זאת ש"בגדה" באלייזה.

zulu2000

New member

אפשר להגיד שאיימי עשתה את אותו דבר, אם כבר היא צבועה שבפרק הקודם הצביעה נגד אלייזה ועכשיו היא פתאום חברה טובה ומתנצלת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

ניתוח כל כל עיוור לא ראיתי המון המון המון המון זמן. ג'ולס דובקת בבריתות ? ג'ולס לא הלכה עם טווילה יחד עם הגברים ואחרי זה פרקה להם הכל בפרצוף ? ג'ולס הייתה החברה הכי הכי טובה של אלייזה ואחרי שג'ולס וטווילה התאחדו שוב עם בנות יאסר ג'ולס בעצם תפסה את המקום השלישי בברית של איימי ולי-אן וביחד הן הצביעו נגד אלייזה רק לפני שבוע. בגידה של אלייזה באיימי ? פשוט לא מובן מאיפה אתה מביא את זה ? אלייזה לא הייתה בברית המשולשת שלהן - זה כמו שתגיד שטווילה בגדה באיימי אחרי שבמפורש המשולש דאג להבהיר לטווילה שהיא לא חלק מהן. אז אתה יכול להאשים את טווילה ש"בגדה" בלי-אן ? ומה כל כך מעולה בג'ולי ? נכון, היא עשתה מהלך חכם אחד בכך שהלכה לטווילה ואמרה לה שהגברים הציעו לה מקום רביעי כמו שהוצע לטווילה מה שעזר לה להחזיר את טווילה לבנות ולהעיף את סארג' וצ'אד. אבל מעבר לזה היא רכבה על הפאוור טריפ של איימי ולי-אן והיא תיפול יחד איתם. אלייזה לא תלך עם ג'ולי נגד סקאוט וטווילה כי אין לה את המספרים, וכריס יעדיף את מועדון גיל הזהב מאשר להתמודד מול ג'ולי ואלייזה כשלישייה.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע מה איתכם, אבל אם ג'ולי תגיע לגמר (או אפילו לפיינל 3) אני פשוט אחרבן במכנסיים מרוב צחוק. הבחורה שניבאו שתודח עוד לפני המיזוג הצליחה להגיע עד כה. מי היה מאמין?

למעלה