הישרדות 912

../images/Emo58.gif

ידעתי שיהיו אנשים שלא יסכימו איתי. ג'ולס כן דבקה בבריתות, היא אף פעם לא באה לאלייזה ואמרה במפורש שהיא עושה איתה ברית, הם כל הזמן צוחקות ביחד רק כי הן נהנות מהחברה של השנייה. בדיוק מה שקרה עם איימי ואלייזה. היא דווקא בתחילת העונה בברית עם הבנות(ולא כמו אלייזה שהצטרפה לברית השנייה)

../images/Emo58.gif

נו באמת... אלייזה הייתה צריכה לעשות את זה מכיוון שהיא ידעה שלא יהיה לה סיכוי קלוש לנצח את איימי. ולדעתי הדבר היחיד שג'ולס יכולה לעשות זה לשכנע את כריס ואלייזה להצביע נגד טווילה ומשם לראות מה יקרה. אבל אני בספק שזה יקרה, כריס חייב לסקאוט וטווילה הרבה. וג'נה מורסקה השחקנית הטובה ביותר? הדבר היחיד שהיא עשתה שהיה חכם זה היה להצביע נגד רוב ססטרנינו... היא לא עשתה שום דבר מיוחד, אפילו אית'ן עשה יותר! שאני חושב על זה, אלייזה הזכירה לי בהתחלה את ג'נה מוראסקה אבל יותר ויותר היא מתחילה להזכיר לי את ג'נה לואיס, בגלל הפה.

ג'נה לא שחקנית טובה?!

עובדה שהיא ניצחה. מה שעושה שאותה השחקנית הכי טובה, זה שהיא הצליחה לנצח את רוב צסטרינו שהוא לדעת רבים השורד הכי חכם שהיה בהישרדות.

../images/Emo58.gif

אני חושב שהסיבה שהיא נחשבה כ"חכמה" זה בגלל שהיא ניצלה את החולשה שלה (הסיפור עם אימא שלה) לטובתה וזה ריכך את רוב ססטרנינו. אם אני הייתי במקומו הייתי מעיף את ג'נה במקום להעיף את היידי, כי ג'נה הרבה יותר מסוכנת. אגב לא כל מי שהגיע למקום ראשון הוא בהכרח שחקן טוב. רוב השחקנים הטובים באמת יצאו מקום שלישי (בפרט לג'אן ולג'נה לואיס)...

אממ.. תראה

שאר השחקנים שהיו במקום 1 לא ניצחו שחקן חכם כמו רוב צסטירינו, לשאר המקומות הראשונים גם אין אישיות מדהימה כמו לג'נה! אצלי שורד טוב לא נקבע רק ע"י המשחק שלו אלא גם ע"פ האישיות והגישה שלו. קח למשל את ג'ני פיירפליי, שחקן מעולה עם שקר גאוני - אבל אני עדיין שונא אותו בגלל האישיות החרא שלו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

ורודי... וקית'... ולקס... (הוא לא היה שחקן טוב!) ותראה מה קרה? כבר הגענו ל-5 עונות שזה לא תופס...

ג'נה מ. ניצחה בגלל דבר אחד

חסינות. היא זכתה ב-2 החסינויות האחרונות והבטיחה את מקומה בגמר. האם זה הופך אותה לשחקנית טובה? אני לא כל כך בטוח. לגבי דילמת היידי מול ג'נה - הצעד הנבון מצד הגברים בפיינל 5 היה להעיף את היידי שפיזית נחשבה לאיום לעומת ג'נה החולה (באותם ימים), מי היה מאמין שג'נה תבריא באורח פלא ותזכה ב-2 חסינויות?

LOVEtheMcMAHONS

New member
מדויק לגמרי

היידי נתפסה כאיום גדול יותר מג'נה שהייתה כולה בגישה תבוסתנית ובכיינית לפני 2 החסינויות הקריטיות שהביאו אותה עד למליון. אסטרטגית לא ראינו מג'נה שום דבר ולכן קשה לי בכלל להתייחס ברצינות לטענה שהיא שחקנית טובה.

SweetRevenge

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל אתה מדבר כאילו היא הלכה לה באי והחסינויות נפלו לה משמיים. היא זכתה בהן, ובצדק. חלק מהישרדות, מה לעשות, זה גם תחרויות החסינות ולהצליח לשרוד בזכות חסינות זה לא פחות ראוי להערכה. בכלל, כל השטויות האלה של "ההיא זכתה אבל ממש לא הגיע לה" זה פשוט אבסורד. הבחורה שרדה יותר זמן מכולם- מטרת המשחק- משמע היא שחקה אותו בצורה הטובה ביותר. היא זכתה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
כל אחד שופט את זה אחרת

להכתיר מישהי כשחקנית הכי טובה בתולדות הישרדות כי היא זכתה בשתי תחרויות חסינות (הישג לא מבוטל בכלל - אבל לא משהו שאמור לזכות אותה בכזה תואר או מועמדות אליו - לפחות לא לפי הספר שלי) לי אישית נראה לא נכון. אין וויכוח על השורה התחתונה - היא ניצחה שורדים טובים ממנה מה שהופך אותה לשורדת המוצלחת ביותר באותה עונה. אבל בהשוואה למה ששורדים אחרים נאלצו לעשות בעונות אחרות כדי לזכות לעומת מה שהפרימדונה הזו עשתה - אין שום סיבה שאני אתעלם מהעובדות ומהדרך במקום להסתכל רק על התוצאה. בואי נשווה לשניה את קלי וריצ'ארד בעונה הראשונה של הישרדות : יש למישהו ספק מי היה השחקן הטוב יותר מביניהם ? ובכל זאת קלי זכתה ב-5 אתגרים רצופים שהצליחו להביא אותה רק עד למקום השני והמכובד. מספיק שאחד המושבעים היה מצביע בצורה רגשית במקום בצורה עניינית וקלי הייתה זוכה. מה שקרה בעונה 6 זה שהמושבעים היו כל כך המומים מהעובדה שהבחורה שהייתה שבורה לגמרי , מרוסקת רגשית ומוכנה ללכת הביתה פתאום הצליחה לזכות ב-2 חסינויות רצופות ולהושיב את ישבה על מושב הפיינל 2, עד כדי כך שהם בחרו להצביע לה. יחד איתה שרד גם מאת'יו את אותם מספר ימים ככה שאפשר לטעון שלשניהם הגיע במידה שווה. המושבעים בחרו להצביע בצורה רגשית והרגש גבר על ההגיון היבש.

מטר9

New member
בוא אני אקל עליך,

מספיק שקלי הייתה בוחר מספר יותר קרוב מריצ' למספר שגרג חשב והיא הייתה זוכה.

אמממ..

בשבילי שורד טוב, הוא שילוב של כמה דברים: 1. ניצחון בחסינויות - להזכירם היא ניצחה באיזה 4 חסינויות ובאתגר פרס 1, היחיד שזכה ביותר אתגרים ממנה הוא קולבי מעונה 2. 2. חכמה - הייתה חכמה, בתחילת העונה הייתה די מתחת לראדר. בחילוף ובתתילת המיזוג הצטרפה לברית החזקה, לא לקחה את רוב לפיינל 2.(והייתה מנצחת במקום בשש קולות הייתה מנצחת רק ב4
, התווכחנו על זה מספיק). 3. מזל - מחלת השקדים שתפסה אותו, וההחלטה להעיף את כריסטי במקומה. 4. כמובן שגם יופי לא מזיק
שילוב של כל הדברים הללו יש בג'נה, כך שבשבילי היא תמיד תהיה השורדת מספר 1.

עוד משהו:

אני יותר מעריך שורד שהגיע לגמר בלי לבגוד ובלי לתקוע סכינים בגב, זה אולי נראה בלתי אפשרי אבל שורד שיצליח בצורה כזאת יהיה פשוט השורד הכי טוב.

Yaki J

New member
לא מצאתי בה אפילו תכונה אחת

1. אוקיי ניצחה בכמה חסינויות. סו וואט? 2. חכמה???????????. באיזה יקום מקביל? בחורה טיפשה כמו נעל. 3. מזל. אתה יודע מה, בהחלט יש לה. יותר משכל. 4. יופי. בעיניי היא דומה לקוף אנורקטי. איש איש וטעמוץ לא כל אחת שמראה את הציצים שלה בפלייבוי היא יפיפיה עולמית לטעמי.

חח ב3 הראשנים אני יכול להבין את זה

שלא מסכימים איתי. אבל ב4?! WTF?! הבחורה נראית פשוט מדהים
ואני גם מחשיב עניין גדול בזכייה באתגרים.

אני בכלל לא התייחסתי לדבר הראשון

שהכי חשוב לי בשורד: האישיות שלו, ולה יש אישיות מדהימה, והיא גם חברה ממש נאמנה, ברגע הכי קריטי היא הביאה את החסינות להיידי.

מטר9

New member
למה אתה מדבר שטויות?

ג'נה זכתה ב-4 תחרויות. קאת'י בעונה 4 זכתה ב-4 תחרויות. בורטון ודארה מעונה 7 זכות ב-4 תחרויות. מריאנו מהאולסטארס ובריאן מעונה 5 זכו ב-5 תחרויות כל אחד. וכל זה רק מבדיקה קצרה באינטרנט... אז לפני שאתה שופך מידע על מי שאתה מתאר כשחקנית הכי טובה, תבדוק קצת את הפרטים. אגב, בוא נבדוק שניה את ההגדרות שלך לשורד טוב אצל מתיו: 1. זכה ב-4 תחרויות. בדיוק אותו מספר כמו ג'נה. 2. חכמה - תמיד רצו להעיף אותו והוא הצליח להתחמק. 3. מזל - אם לא היה את הערבוב והבנים היו מפסידים, הוא היה עף כחלק מהברית של ריאן-דניאל-מת'יו 4. אני חושב שהוא נראה יותר טוב מג'נה. אז לפי התיאור שלך, מת'יו הוא ראוי בדיוק כמו ג'נה...

למעלה