הישרדות 902

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif התייחסות לתוכן

הבנות לקראת הטרייבל-קאונסל באמת התנהגו כאילו הן לא נמצאות ב"הישרדות" אלא בפגישה חברותית. מדהים איך הכל גלוי - כולן להוטות לספר למי הן רוצות להצביע ובריתות ואסטרטגיות נידונות בצורה כל כך גלויה. זה גבל בטמטום. דולי עשתה טעות ענקית שגרמה להדחתה. שאתה קול צף אתה לא מספר לכל צד את האסטרטגיה של הצד השני - אתה פשוט יושב עם עצמך ובוחר בשנייה האחרונה עם איזה צד להצביע. אנשים כבר נכבו בעבר (מקרה כריסטי בהישרדות 6) שלא ידעו לנצל נכון את הכח שיש בלהיות קול צף ומכריע. ולסיכום - זה רק אתה, סיליקון זה אמנם אסתטי ובולט אבל טבעי זה הכי אחי.

../images/Emo58.gif אני מסכים איתך בעיקרון

אבל אני סבור שעניין הזה היה כאילו לקוח מהעונה הראשונה, שבה שום דבר עוד לא היה ברור ומלאכותי כמו בעונות שאחרי. אני מתכוון לזה שכולן יודעות שצריך לעשות אסטרטגיה וכל זה אבל אין להן מושג מה בדיוק לעשות ואיך, שהצבעה עוד מתחשבת במה מישהי תורמת מבחינת עבודה ויעילות בתוך השבט ולא רק כח פיזי בתחרויות או איום אסטרטגי.. זה באמת היה נראה כמו אנשים שלא ראו אף פרק לפני כן וזה מה שיפה בזה לדעתי. גם בצד של הגברים היה משהו קצת יוצא דופן, השיחה שבה מרכוס אמר לקלינט שהוא בחינתו איום, ככה אחרי 4 ימים, למרות שאין בינהם מתיחות והוא לא באמת היה צריך להגיד לו את האמת. בד"כ הם היו מורחים אחד את השני במצבים האלה.. מישהו רוצה להמר עוד כמה זמן ישאר רורי הנודניק? ולסיכום- חזה טבעי יפה קשה למצא, לכן עדיף ציפור סינטטית אחת ביד משתי טבעיות על העץ. דרך אגב, זה קריטריון קבלה לתכנית? כי נדמה לי שיש שם איזה 3 משופצות לפחות!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

מרכוס וקלינט זה השם קוד שלך לטראוויס וג'ון פי ?
לגבי החזה המשופץ, נדמה לי זו פעם ראשונה שיש כמות כזו של סיליקון. מה גם שלא הייתי ממהר להצביע על אלייזה כמשופצת. מי שבוודאות נראית משופצת היא ליסה (נדמה לי) שהיא יחסית מבוגרת.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 902../images/Emo28.gif

פרק נחמד.. עדיין לא ראיתי בעונה הזאת משהו מיוחד אבל בכל זאת. התחרות חסינות הייתה כבר באיזה 3 עונות.. מתחיל להגמר להם הרעיונות.. גם התחרות פרס היתה מוזרה. היה בטוח שדולי הולכת הביתה, תמיד זה ככה שרואים שני אנשים מראים למי הם מצביאים וזה לבן אדם אחד.. לפי העריכה הם כנראה רצו שנחשוב שליאן תעוף.. אבל זה היה ברור. זאת בכלל טעות להצהיר לפני כולם בטרייבל קאונסיל שאת הקול המכריע, חבל אם היא היתה לומדת לשחק את המשחק היא הייתה יכולה להיות דמות מעניינת.. שילוב של טמטום ויופי.

אריה31

Member
מנהל
פרק נפלא אבל מאכזב

דולי היתה הפייבוריטית שלי עוד לפני פתיחת העונה ובטח אחרי הפרק הראשון, אבל השלמתי עם הגזירה. כמו שכתבו כמה בעבר, מאיה למשל, דולי עשתה אותה טעות כמו קריסטי בעונה השישית, ומעניין ששתיהן אמרו במועצת השבט שהן הערב הקול המכריע. דולי, כמו שהיא העידה על עצמה, לא התאימה למשחק הזה. היא ניסתה להיות נחמדה לכולן, ולמרות שזה דיי מתאים לי, זה פשוט לא נכון. במשחק הזה אתה צריך להיות נאמן וחכם. קודם כל לשמור על נאמנות לאנשים שלך, אחרת אתה נענש. ובמקביל להיות עם עיניים פקוחות ולשמור שלא תעוף. אם כבר חשבת לבגוד בחברות שלך, לא ברור בשביל מה, אז תעשי את זה, ובשקט. אליזה היא המנצחת הגדולה של הפרק, קצת לפני מועצת השבט היא היתה אחת משתי המועמדות להעפה, ובסוף לא קיבלה קול. נכון שגם כרגע מצבה לא טוב, אבל זה בגלל האופי שלה מלכתחילה. בכל מקרה, ההתרחשות סביב מועצת השבט הפכה את הפרק הזה לפרק מרתק, ואני לא יודע למה רבים ממכם לא נהנו.

למעלה