הישרדות 902

Doji

New member
902../images/Emo58.gif

יכול להיות שזה אני ולא הסדרה עצמה, אבל מצאתי את הפרק הזה משעמם בדיוק כמו הקודם. וזה נורא מטריד כי ראיתי את כל העונות הקודמות של הישרדות ותמיד הן היו מעניינות וטובות. הפעם אני לא מתחבר לאף אחד מהמתמודדים, אין כמעט אף אחד שמתבלט ואני בקושי זוכר את השמות. והעריכה גרועה. פשוט גרועה, וזה לא היה ככה בעונות קודמות. שני השבטים נראים עלובים ביותר. חוץ מטווילה לא ברור מה הבנות שם חשבו שהן יעשו בתוכנית כמו "הישרדות". והבנים מעצבנים ומטומטמים. אחרי 8 עונות עדיין אף אחד לא יכול להדליק אש? הם לא מתכוננים לזה לפני התוכנית? גם לי לא ברור מי חשב על שני אתגרים מבוססי שיווי משקל. אלא אם כן ההפקה מטה את המשחק, לפחות בהתחלה, לכיוון הבנות. כן, רק תלונות. ואני אמשיך לצפות, לפחות בינתיים, על אוטו-פיילוט, עד שיהיה מעניין או עד שימאס לי מהעונה הזאת ויהיה לי פחות פרק בשבוע לדאוג להוריד.

yonitheman15

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 9X02

פרק משמים לחלוטין.... פשוט אין רעיונות חדשים...בשניה שראיתי את תחרות הפרס ישר נזכרתי בתחרות מהפרק הקודם!!!! זה פשוט על אותו עיקרון.... והתחרות השניה היא בולללללל כמו תחרות אחת באול סטראס שטום קיבל חלק מהפאזל בראש (
)... מאוד משעמם, ואני מאוד מאוכזב מהפתיחה של העונה .... נ.ב - גם עריכה גרועה , למה לא מראים את השימחה אצל הבנים ומה קורה אצלהם אחרי התחרות שהם ניצחו. ממש מאוכזב.

../images/Emo58.gif Survivor s09e02

פרק חמוד ביותר... התחרות פרס הפכה את הגברים להומואים עם כל החיבוקים שלהם
. בחסינות הם סוף סוף ניצחו (באמת הגיע הזמן לא? :p). בכל מקרה- הסילוק של דולי היה מוגזם..דווקא לה מגיע להישאר. וזו שעשתה "לא אני" עם הראש תוך כדי קריאת השמות- כן הצביעה לה! שקרנית אחת..יומה יגיע בקרוב.

ohaddd3

New member
טעות בידך חבר!../images/Emo58.gif

אם אתה מתכוון למיה אז היא הצביעה לליאן ולא לדולי. ואם לא אז הסבר עצמך.

Boran

New member
מה לא ברור

ב"לא כותבים משפטים בכותרת"? פעם הבאה ההודעות ימחקו.

effitesl

New member
לא ברור ההיגיון

מילא לא להביע רגשות בכותרת אבל מה כבר יכול להיות ספויילר ב "OK טעיתי" בכותרת שהצריך הערה גסה כל כך? בגלל שמישהו פעם כתב ספויילר בטעות בכותרת זה סיבה לא לרשום כלום? פעם גם מישהו שהכינוי שלו התחיל באות א' פירסם ספויילר בוא לא ניתן לכותבים שהשם שלהם מתחיל בא' לכתוב בפורום. שכל אחד יקח אחריות למעשיו.

MaddyD

New member
לא אהבתי ../images/Emo58.gif

לא יודעת. לא הצלחתי להתחבר לאף אחד והכל מבולבל וקצת חסר אקשן לדעתי. מפאת אנגלית גרועה [מצידי] לא הצלחתי להבין את המאבקי כוחות אצל הבנות.. אז די השתעממתי

MaddyD

New member
אפשר לשאול למה?

אין פה אפילו חצי רמיזה. מדובר על דעה אישית שלי שאי אפשר להסיק ממנה דבר על הפרק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אפשר לשאול - הנה התשובה

נניח כתבת את הדיעה שלך על הפרק הראשון ממנו עולה ששורד א' הוא החביב עליך. ואז בכותרת של ההודעה שלך לפרק השני את מביעה אי שביעות רצון מהפרק שסביר שמצביעה על כך שמי שהודח היה אחד שאהבת. אולי זה טיפה קטנוני אבל לטובת הכלל הוחלט שבשרשור פרקים שהם ספויילרים הדבר היחיד שמופיע בכותרת הוא שם הסדרה ומספר הפרק/עונה. מקסימום אפשר להוסיף למשל
902 + שאלה . או
902 + דעה אישית.

MaddyD

New member
אבל

איך הסקתם שהדעה הכללית על הפרק מצביעה ישירות על דעתי על מי שהועף? אין קשר בכלל בין שני הדברים. אתם סתם קטנונים, אבל חוקים זה חוקים, להבא לא אעשה זאת.

Boran

New member
תראה

כל כלל בחוקי הפורום נכתב עקב בקשות, ולא עקב קטנוניות. הבקשה לא לכתוב משפטים בכותרת היא בגלל שלהרבה אנשים משפטים בכותרת הרסו. וכן, רובם לא היו בכוונה להרוס, והכותבים של רובם חשבו שזו כותרת שלא תהרוס לאף אחד, אבל עובדה שהיא הרסה.

MaddyD

New member
*תראי

על המשפט הספציפי שלי. אי אפשר היה להסיק דבר על הפרק. זאת עובדה זאת תחילת העונה ועוד מההודעות הקודמות לא הועברה דעה אישית שחפיפה ישירה לא הייתה יכולה להתקיים [אם הייתי כותבת על מישהו שאני אוהבת אותו..] קיצר בסדר, לא אחזור על כך.

Uri04

New member
הישרדות 9, פרק 2 ../images/Emo58.gif

נמצא פה. משום מה, זה היה כנראה ארוף מדי, אז החלטתי לצרף את זה כקובץ. תהנו

maya567

New member
../images/Emo45.gif הסיכום שלך מצויין

רק חבל שזה בוורד
אתה לא יכול להעלות את זה לאיזה אתר?

Uri04

New member
לצערי לא...:(

פשוט אין לי מושג איך עושים את זה.. אבל אם מישהו פה מתנדב, אני אשמח. יש מישהו כזה?:)

למעלה