הישרדות 902

walking

New member
הישרדות 902 ../images/Emo58.gif

כאן אין ספוילר בהודעה הבאה יהיה

maya567

New member
יש כל מיני סוגים של דודים מאמריקה

ויש גם אנשים שלא רואים את הפרק, אלא רואים מה קרה באתר של CBS. בכל מקרה - אני לא חושבת שצריך לכתוב הודעות כאלו בפורום. רוצה לשאול משהו שקשור להורדות? תשלח מסר. וחוץ מזה, הודעות כאלו (כולל ההודעה שלי עכשיו) סתם מפריעות לשרשור של הפרק.

shabi567

New member
אז שרון ימחק

אני לא חושב שזה קשור להורדות לא ציינתי את המילה הורדה

walking

New member
הפרק 902 ../images/Emo58.gif

קודם כל פרק בסדר עדיין לא טוב כי לא מכירים את כולם אבל פרק יחסית טוב להתחלה. הכל טוב ויפה עד אשר דולי עפה. היא מפגרת
"אני לא יודעת למי אני אצביע" זאת פשוט התאבדות במיוחד כשיש לה ברית של 5 היא הפכה את עצמה למטרה כאשר ראו שאי אפשר לבטוח בה. אבל עדיין דולי זאת דולי
כל הקטע של הגברים עם האבן היה מפגר אבל משעשע מי לא רוצה להראות בטלוויזיה לאומית מצדיע לאבן שנראית כמו פרצוף? תחרות פרס: כנראה הצוות של הישרדות עדיין לא הבין כשיש בנים נגד בנות אל תעשו תחרויות שיווי משקל הבנות תמיד מנצחות. חוץ מזה שלבנות יש שיווי משקל יותר טוב (ד"א זה הוכח מדעית?) הבנים יותר עבים בבה שצריך לעבור את סרג' זה בלתי אפשרי. כפיים לבריידי שהוכיח שהוא הקולבי הבא. היה בטוח שהבנות יפסידו בתחרות החסינות בגלל שהם דיברו אסטרטגיה עוד לפני התחרות ולא היו מראים את האסטרטגיה שלהם אלא אם כן הם יפסידו,עוד מינוס אחד לצוות העריכה של הישרדות. תחרות חסינות: תחרות חסינות מסורתית של בן אדם מוביל עיוורים (מיחזור אלרט) בהתחלה סרג' (לי) התחיל לדבר בכאילו שהוא עדיין בבוט קאמפ שלו (15 צדעים קדימה, צעד!) אבל למזלו סקאוט פקששה ולא ראתה עוד זוג במים. פרק יפה חבל על דולי ובפרק הבא מעיפים 2 אנשים, אחד מכל שבט, חשבתי איך הם יעשו 39 ימים 18 אנשים בלי לעשות את כל הבולשיט שהיה בהישרדות 8 (יום אחד העפה יומיים אחרי זה העפה סקרמבל העפה יאדה יאדה)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, למה להרוס ולכתוב מה יהיה בפרק הבא? אני אישית לא ידעתי את זה והייתי מעדיף לא לדעת עד שבוע הבא. בקשר לפרק, לדעתי הוא היה הרבה הרבה יותר טוב מהפרק הראשון. הרבה יותר מתח, יותר דרמה, יותר הכל. בטראיבל קאונסיל היה די צפוי שדולי תעוף, גם בגלל הפריוויו של שבוע שעבר וגם בגלל שלא ראינו מספיק מלי-אן בשביל שהיא כבר תעוף.. דולי
כנראה שהיא באמת לא מתאימה למשחק, לא היה לה שמץ של מושג שהיא הולכת לעוף. התחרויות מתחילות להיות ממוחזרות ולא מעניינות. כמה פעמים אפשר לראות את אותה תחרות? התחרות פרס עוד לא הייתה במדויק, אבל כל הקטע של שיווי משקל כבר נטחן מספיק. התחרות חסינות בכלל הייתה ממוחזרת. אבל בסך הכל כמו שאמרתי, היה אחלה פרק, ונהניתי הרבה יותר מהפרק הראשון.

maya567

New member
ד"א עמית ../images/Emo58.gif 902

איך לא כתבת על קווי הדמיון לכריסטי? דולי היום עשתה את אותה טעות שכריסטי עשתה עם רוב והאיבל סיסטרס.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

כתבתי על זה בפורום האמריקאי. שכחתי לכתוב על זה כאן
אבל באמת היה דמיון מצער

maya567

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא מעלי

כמו עמית, גם אני הייתי מעדיפה לא לדעת את זה

pufpuf

New member
../images/Emo58.gifאני מניח

מה שנאמר אלו דברים שהראו בסיום כשאומרים תמיד "בשבוע הבא בהשרדות", אני לא חושב שזה ספויילר של שבוע הבא, סביר להניח שאם היית חיה בארה"ב היו מפרסמים את הפרק הבא לפי זה בטלוויזיה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גם באתר של CBS מקדמים את זה נורא. אז כנראה שאי אפשר להמנע מזה.

Amir69

New member
אני דווקא אהבתי...

אני די גיבשתי לי את מי אני שונא ואת מי אני אוהב. קודם כל דולי עשתה טעות כשחשבה אפילו לבגוד בצעירות (למרות שלהגיע למיזוג עם הזקנות ולעבור לגברים היה חכם.... בחייכם איזה גבר היה אומר לא לדולי) דבר שני בבנות אליזה מעצבנת ברמות של לדפוק לה קוקוס בראש טווילה מפחידה אותי כמו המכשפה ברכבת השדים בלונה פארק בת"א ושימו לב למיה יש הרגשה טובה לגביה. לגבי הבנים סרג' הולך להוריד את הראש של רורי וזה לא טוב מבחינת המבוגרים כי הצעירים ינצלו כשיבינו שהזקנים לא ממש מאוחדים ג'ון הקטן סתם רוכב לדעתי על בריידי וג''.פי אין לו מה להציע והפיבוריט שלי הוא צ'אד כי הוא יכול להשתמש בקטע של הרגל (או האין רגל) כדי לרכוש אמון ממי שירצה וזה מאוד חשוב... ועוד משהו אני יודע שיש שתי לסביות בעונה הזאת סקאוט היא אחת מהן מישהו יכול לאשר או לבטל שמיה היא השנייה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif מעלי 902

אמיר, קח דקה או שתיים לקרוא את חוקי הפורום. חבל שימחקו לך הודעות.

שאלה- לא ספוילר

מתי משדרים את הפרק? כל יום ראשון לא? אז איך הוא מופיע כבר ברשת? |מבולבל|

walking

New member
בארה"ב הפרקים משודרים ביום חמישי

אנחנו מורידים מן הסתם ביום שישי

ohaddd3

New member
שאלה

זוכר באיזה שעה זה היה ביום שישי? כי אני ב7 בבוקר לא מצאתי... חשוב ביותר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
הישרדות 902 ../images/Emo58.gif

טוב. היה פרק בהחלט טוב. בעוד שאצל הגברים מבחינה אסטרטגית הכל נראה רגוע הבנות פשוט לא יודעות מאיפה זה מגיע להם. קצת מפגר שהן מדברות על האסטרטגיות ומי רוצה להעיף את מי בגלוי. דולי בהחלט לא הבינה את המשחק וטוב שהיא עפה. אני מצפה מאנשים שמגיעים לעונה תשיעית של הישרדות שיהיה להם טיפה מושג על אסטרטגיה, דיסקרטיות, הטעיה והונאה. אבל דולי באה בלי שום דבר מאלה ומצאה את עצמה מחוץ למשחק. לדעתי די ברור למה 2 האתגרים הראשונים בהישרדות 9 שילבו אלמנט מרכזי של שיווי משקל. אם מההתחלה הגברים היו מנצחים זה היה נראה עלוב. אני חושב שזה די מגמתי לתת לנשים יתרון ב-2 תחרויות ראשונות כדי לגרום להרגשה של WOW - הנשים שוב מכסחות את הגברים. ואז לראות את הגברים חוזרים בקאמבק להגן על המוניטין. הפרק הזה היה הרבה הרבה הרבה יותר מוצלח מהראשון והחזיר לפחות עבורי את ההתרגשות מהעונה הנוכחית.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif902

אחרי הפרק השני של העונה הזאת, היא בהחלט מצטיירת כמעניינת ואטרקטיבית כלוח השידורים של ערוץ 1. הפרק הכי משעמם שיצא לי לראות בתולדות השרדות. אני לא רוצה לראות בעונה ה 9 אנשים נאבקים על אש או נגעלים מאכילת חרקים כאילו לא היו שמונה עונות קודמות לסדרה. מה דולי, לא ידעת שיגיע שלב במקודם או מאוחר שיקרה דבר כזה? לא ידעתם שיהיה קשה מבחינת מזג האוויר? עונה תשיעית צריכה להיות עונה עם אנשים שיודעים לשחק ושבאו לשחק מוכנים. החוסר ידיעה של העונות הראשונות כבר לא מעניינת לצפייה וגורמת פשוט להרגיש שהמשתתפים אדיוטים, או כמו במקרה של דולי, בטח באה להשתתף בשביל שאח"כ יציעו לה הצעה מפלייבוי או משהו. אין אדם אחד אפילו שהוא מעניין, כל מה שהתרחש בינתיים לא רק שראינו קודם פעם אחת או פעמיים, אלא כל כך הרבה פעמים, שזה יוצר פשוט שעמום מוחלט. הדבר המעניין היחידי שיכול לקרות בינתיים זה שיתפרץ ההר געש ויקח איתו את כל האנשים המעצבנים האלו, ויפה עונה אחת קודם.

ohaddd3

New member
איזה ממורמר אתה!

אתה לא חייב לראות אם אתה עד כדי כך מתבאס.

למעלה