הישרדות 902

Boran

New member
../images/Emo58.gif 902../images/Emo58.gif

ראשית כל, לאחיי (ואחיותיי) השואלים: אני עוד אראה עכשיו את השוליה 203, אנט"מ 301, ואז מתחבר לאיסיקיו ולמסנג'ר
עכשיו לפרק: WOWWWWW אולי זה בגלל הסביבה נטולת הריאליטי שבה הייתי שבוע, אולי בגלל הגעגועים, אבל הפרק הזה פשוט פוצץ לי את הגג, בשילוב גרוע של כמה ביטויים אנגליזיים. וואו פשוט פרק בנזונה. הנקודות שציינתי לי במהלך הפרק:
פתיחה מדהימה כמעט כמו הישרדות 7. הפתיחה ממש מעולה.
בד"כ אחרי ט"ק ראשון השבט שהיה בו לוקחים אש מהלפידים שלהם למחנה (לפחות בתיאוריה, אני לא מאמין שהלפידים מחזיקים, בטח מביאים להם אש שמה או משהו ורק עושים בעריכה כאילו). הפתיע אותי שלופבי נשארו בלי אש.
למה תחרות ממוחזרת לחסינות?
ג'ף היה ממש לא הוגן שהצביע לסקאוט איפה החלק האחרון. הוא היה צריך להגיד לה שנשאר עוד חלק ולתת לה לחפש, הוא לא היה אמור לעזור לה ולהצביע לה בדיוק איפה זה נמצא. טוב שהוא לא רץ והביא את החלק.
שמחתי שלופבי ניצחו
לא יודע מה אתם רוצים, לדעתי כל החלק בין ההפסד באמיוניטי לט"ק במחנה הבנות היה בנזונה משובח. רציתי שליאן תעוף- לא אלייזה ולא טווילה, ואם גם דולי תישאר אז נהדר. בהתחלה דיברו על אלייזה ועל טווילה, אחרי זה החליפו לליאן (שמתם לב שכל אחד כתב את השם שלה אחרת?), ובסוף העיפו את דולי- הקול הצף. הופתעתי לראות שבסוף אלייזה העיפה את דולי ולא את ליאן.
בגדול- בד"כ נכנסים לסדרה יותר מאוחר, בסביבות פרק 4-5, ואולי אפילו יותר מאוחר. אני כבר ממש עמוק עמוק בפנים. אני מכיר ואוהב את כולם (חוץ מלי-אן שלא יצא לי הרבה לראות וגם איימי, וסקאוט שאני לא אתנגד לראות בחוץ, וכנ"ל עם טרוויס). ביסעור ממש הייתי במתח מי יעוף, פשוט רציתי שכולן יישארו. פשוט הייתי במתח לאורך כל הפרק. לדעתי זה היה פרק מעולה. ומחשבה אחרונה- 9 מושבעים יהיה נחמד. שיט, אבל לפחות זו לא טווילה או אילייזה מיה מעצבנת שבוע הבא שני ט"ק!!!!! אלייזה בסוף היתה הסווינג ווט והצביעה לדולי

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בדיוק באתי לסכם אבל ארחי שראיתי אותך אין שום דבר להוסיף.. אני גם הייתי מטורף על הפרק היה טוב ללאה מתח כולו והיה מאגניב ...אחלה עונההולכת להיות לנו

shabi16

New member
שבסיומה אני מקווה ../images/Emo58.gif

אליזה תזכה כבר רואים שהיא כריזמטית

ohaddd3

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

באמת היה פרק מעולה ...ודווקא אני אוהב את מיה היא הפייבוריטית שלי מהבנות עד עכשיו.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 902

אני דווקא אהבתי. נכון שהעריכה הובילה לדולי בבירור, אבל אני חושב שהפרק היה בסך הכל מעניין. ברור שהקיטורים על הקור והרעב והעייפות הם שום דבר חדש, אבל ככה זה מתחיל, אין מה לעשות. צריך לראות את הפוטנציאל של העונה להתפתח למשהו מוצלח, ויחסית לפרק השני אנחנו בכמות מכובדת של בגידות ומהלכים אסטרטגים. חבל לי שדולי עזבה, בעיקר כי היא חמודה, אבל מגיע לה. אני חושב שההחלטה של אליזה להצביע נגדה מטומטמת בטירוף. עכשיו היא תקועה עם שלוש בנות שהיא בגדה בהן, וארבע בנות שרוצות להיפטר ממנה. גם אם היא תצליח למשוך את עצמה עד שהמבוגרות יעיפו את שאר הצעירות (מה שלא נראה לי סביר), היא הרי תהיה המטרה הראשונה מבין מי שישארו בברית של החמש. היא היתה צריכה להצביעה לליאן. הרי אם דולי היתה מצביעה לליאן (כמו שהיא באמת הצביעה), הכל היה טוב ויפה. ואם דולי היתה בוגדת בבברית שלה ומצביעה לאליזה, היא היתה היחידה. תחרות הפרס היתה נחמדה. היה מצחיק לראות את הבנים דבוקים אחד לשני. תחרות החסינות היתה ממוחזרת לחלוטין, אבל היה שווה לעבור את זה שוב רק בשביל לראות את טווילה נתקעת בפסל הוא head first ואת לי משתיק את רורי. בסך הכל - thumbs up ממני. תראו תראו -

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא לא חושב שאליזה עשתה טעות. הרי זה ברור שדולי, מיה וג'ולי דבוקות אחת לשניה והן יעיפו את אליזה ברגע שהן יסיימו עם המבוגרות. אליזה לקחה את איימי, שהייתה די קול צף והוסיפה אליה את לי אן בכך שהיא הציגה בפניה ששאר הבנות רוצות להעיף אותה. אז עכשיו זה טווילה, סקאוט ולי אן. לי אן, אמי ואליזה וג'ולי, ליסה ומיה. וכן, אני יודע שכתבתי את לי אן פעמיים.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אני בכלל לא בטוח שאתה יכול לעשות הפרדה בין "ליאן סקאוט וטווילה" ו"ליאן איימי ואליזה". איימי היתה עם סקאוט וטווילה מההתחלה, והיא אפילו אומרת את זה בתחילת הפרק. אין שום סיבה לשים אותה בקבוצה אחרת. וגם אם זה היה נכון, אתה לא יכול להתעלם מזה שגם סקאוט וגם טווילה לא רוצות את אליזה שם. אולי הן יסבלו אותה, בשביל יתרון מספרי, אבל היא מעצבנת אותן. היא אפילו היתה הראשונה שהם בחרו לנסות להעיף. ואיפה הראו שדולי, מיה וג'ולי דבוקות אחת לשניה (עם ליסה, אני מניח) ולא לאליזה? אולי אני טועה, אבל אני לא זוכר שהראו משהו שמפריד ביניהן.

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

איימי אמרה בתחילת הפרק שהיא בחרה לשים את עצמה עם המבוגרות, כי היא לא אוהבת את "מוסר העבודה" של הצעירות, למרות שהיא עדיין לא חלק מהמבוגרות. אליזה ישבה על החוף ודיברה עם איימי וליאן. היא בכוונה לא דיברה עם סקאוט וטווילה כי הן לא אוהבת אותה. בכל מקרה, אליזה דיברה עם איימי וליאן והציגה את זה כאילו ששאר הצעירות רוצות להפטר מליאן והיא לא רוצה ולכן כדאי להן להעיף את דולי וניסתה לצאת גיבורה. ליאן ואיימי הסכימו איתה. אני מניח שאלייזה עשתה את זה כי סקאוט וטווילה ניסו להעיף אותה והיא ניסתה למנוע את זה (והצליחה). אליזה אמרה בעצמה שדולי, ג'ולי ומיה דבוקות אחת לשניה, כשליסה מנסה להצטרף (מזכיר למישהו את שונה, ג'נה, היידי ודינה?) ושהיא תהיה הראשונה לעוף מהברית של החמישה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שכולנו יכולים להסכים שטווילה היא על תקן דינה, וליסה היא על תקן טינה.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

ולכולן שמות מאתגרים ומגוונים כל כך..

effitesl

New member
902../images/Emo58.gif

בקשר למהלך של אליזה: אני גם חושב שהיא טעתה. אומנם היא לא היתה חלק בברית הפנימית של הצעירות, אבל בניגוד לעונות הראשונות לברית הפנימית, בגלל כל הטוויסטים, חילופי השבטים, והעובדה שכולם יותר תחמנים, אין משמעות מיוחדת. מה שחשוב בהשרדות זה להישאר "מתחת לרדאר" - ככה זכו ב3 העונות האחרונות, ולכן היא לא היתה צריכה לבגוד.

shabi16

New member
../images/Emo58.gif

אךך...פרק טוב.. מזל שדולי עפה ולא ליאן... בהתחלה פחדתי שאליזה תעוף... הבנים היו פשוט יותר טובים במשימה...וכריס לא בלט יותר מדי... תגידו,גם לכם כריס מזכיר את אריק מרצל"ד?

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אגב, שמתם לב שבתחרות פרס כל פעם שאחד הבנים עבר בן אחר המוסיקה התחלפה מ"מוסיקת תחרות" ל"מוסיקת שמאלץ"? משעשע. ניצוץ עריכה חביב, לראשונה העונה.

../images/Emo58.gifאני יודע שיתעצבנו שזה פה

אבל בתוך 50 תגובות אף אחד לא יראה את זה ואני מצטער אבל ראיתי את הפרק רק עכשיו. אני כמובן מדבר על הישרדות 902 ואני כותב את זה כאן כי קראתי חלק מהתגובות ומאוד התאכזבתי. יצא לי לראות 5 מהעונות שהיו עד כה ואני חושב שהפרק הזה, במיוחד מאז תחרות החסינות היה מאוד מאוד מיוחד. אני לא זוכר הצבעה (ואתם יכולים לנסות לרענן את זיכרוני אבל זה לא יעזור) שבה ההתנהגות היתה כל כך טבעית, אנושית ובלתי מאורגנת כמו בהצבעה הזאת. נכון שבסוךף הצביעו רק לשני אנשים שונים אבל כל מהלך קבלת ההחלטות היה טבעי ותמים הרבה יותר מבכל פעם אחרת. הבנות פשוט לא ידעו מה לעשות, זה היה מצב של כמעט כל אחת לעצמה. ממתי העיפו קול צף בשלב הזה?? אני לא זוכר כזה דבר! בד"כ כל צד מנסה להחליש את הברית היריבה וסוחב את הקול הצף על הגב עד הסוף! הצעירות לא הצליחו להתגבש וחלק בגדו בברית של עצמן. זה שיטחי להגיד שדולי לא ידעה מה קורה איתה כי להיות קול צף זאת אסטרטגיה בפני עצמה. מה שכן, צריך לסתום את הפה ולדעת לשקר לשני הצדדים ולא להתבכיין. ובשורה התחתונה, למרות כל הבלאגן , התקבלה ההחלטה הנכונה. העיפו את מי שאף אחד לא באמת יכול לסמוך עליו (למרות שהיא נראית טוב וזה כואב) אבל התגלו סדקים חדשים.. אז על מי באמת אי אפשר לסמוך...?? אני שמח שהגברים לקחו ולא התדרדרו לרצף הפסדים ממושך, בסרט הזה כבר היינו. ולסיכום, זה רק אני או שחזה סיליקוני יותר מרשים מטבעי?

maya567

New member
../images/Emo58.gif להשרדות 902 מעלי

וכנראה שאתה חסר הבנה (לעומתנו שאנחנו הרי חסרי חיים) כי את קונספט השרשור עדיין לא הבנת, על אף העובדה שכבר כמה וכמה פעמים הסבירו לך איך העניינים פועלים כאן בפורום. וכן. אנחנו בהחלט נתעצבן מזה.

לא חושב שאת צריכה להתעצבן

בסופו של יום זה רק פורום באינטרנט. מעבר לזה, אני מבין את "אומנות השרשור" או מדע השרשור" או כל הגדרה בומבסטית שאתם נותנים לזה, אם היית קוראת את מה שכתבתי בשרשור שאלות היית מבינה למה זה ככה. את יכולה לא להסכים איתי אבל את לא יכולה להגיד שזה נעשה מיתוך התעלמות מהכללים. מי שכותב הודעה, במיוחד זאת שמעלייך, רוצה שיקראו אותה ומתחת ל 60 הודעות, 3 ימים מאוחר מדי בעץ ממוזער הופך את הסיכויים לקלושים. ומשהו ענייני יש לך? כי את הפרק ראיתי, אני לא צריך סיכום והתחרויות הן תחרויות והן תחרויות, כבר היינו בסרט הזה עשרות פעמים. הישרדות לא מחדשת שום דבר מעבר לדינמיקה הבין-אישית וגם זה לעיתים רחוקות. אני חושב שהפרק של אתמול היה כזה, אבל כל כך הרבה "מומחים" פה ואף אחד לא שם לב.

LOVEtheMcMAHONS

New member
הנה משהו שאני כן יכול להגיד

אתה מתעלם מהכללים נקודה. סוף פסוק. כל אחד פה היה רוצה שההודעה שלו תזכה להתייחסות פרטנית. אז כל אחד היה פותח הודעה חדשה ולא משרשר וזה היה בסדר מנקודת המבט שלך. הודעות שמשורשרות לשרשור - גם אם מדובר בשרשור של 50+ הודעות - מקבלות התייחסות ראויה. השרשור לפרק נפתח ביום שישי בבוקר ויומיים אחרי הוא עדיין יקפוץ אם תשרשר אליו - שרשור קפץ אומר לחברי הפורום שיש הודעה חדשה והם ידעו לחפש אותה, לקרוא ולהתייחס. בפעם האחרונה שבדקתי כל אחד בפורום זכאי לדעה שלו על הפרק. וההתייחסות שלך בעקיצה ל"מומחים" מעצבנת ומתריסה. אין כאן נכון או לא נכון - יש שיאהבו ויש שלא.

והתיחסות לתוכן אפשר לקבל?

או שבשביל זה אני צריך לכתוב תגובה בסיגנון: הפתיחה היתה מאוד מרגשת, מאוד אהבתי את החולצה של ג'ף, אני חושב שמאז השרדות 2 הוא לא לבש חולצה כל כך יפה בפרק השני. תחרות המותרות: התחרות היתה ממש WOW והיה יתרון ממשי לבנות כי יש להן שויווי משקל יותר טוב. אהבתי את זה שהקורות היו מעל למים והיה נורא מרגש לראות את הגברים ניצמדים זה לזה. אהבתי שאלייזה אמרה למבוגרת: "תהרגי את התרנגולת, ותברכי עליה" זה היה מרגש. תחרות החסינות: חבל שהם מיחזרו את התחרות, בד"כ זה ממש לא קורה. אהבתי שהגברים לא עשו ריקוד ניצחון עם הישבן כמו שהבנות עשו אלא השתמשו יותר בפלג הגוף העליון- זה היה מרגש.

למעלה