../images/Emo58.gif 902../images/Emo58.gif
ראשית כל, לאחיי (ואחיותיי) השואלים: אני עוד אראה עכשיו את השוליה 203, אנט"מ 301, ואז מתחבר לאיסיקיו ולמסנג'ר
עכשיו לפרק: WOWWWWW אולי זה בגלל הסביבה נטולת הריאליטי שבה הייתי שבוע, אולי בגלל הגעגועים, אבל הפרק הזה פשוט פוצץ לי את הגג, בשילוב גרוע של כמה ביטויים אנגליזיים. וואו פשוט פרק בנזונה. הנקודות שציינתי לי במהלך הפרק:
פתיחה מדהימה כמעט כמו הישרדות 7. הפתיחה ממש מעולה.
בד"כ אחרי ט"ק ראשון השבט שהיה בו לוקחים אש מהלפידים שלהם למחנה (לפחות בתיאוריה, אני לא מאמין שהלפידים מחזיקים, בטח מביאים להם אש שמה או משהו ורק עושים בעריכה כאילו). הפתיע אותי שלופבי נשארו בלי אש.
למה תחרות ממוחזרת לחסינות?
ג'ף היה ממש לא הוגן שהצביע לסקאוט איפה החלק האחרון. הוא היה צריך להגיד לה שנשאר עוד חלק ולתת לה לחפש, הוא לא היה אמור לעזור לה ולהצביע לה בדיוק איפה זה נמצא. טוב שהוא לא רץ והביא את החלק.
שמחתי שלופבי ניצחו
לא יודע מה אתם רוצים, לדעתי כל החלק בין ההפסד באמיוניטי לט"ק במחנה הבנות היה בנזונה משובח. רציתי שליאן תעוף- לא אלייזה ולא טווילה, ואם גם דולי תישאר אז נהדר. בהתחלה דיברו על אלייזה ועל טווילה, אחרי זה החליפו לליאן (שמתם לב שכל אחד כתב את השם שלה אחרת?), ובסוף העיפו את דולי- הקול הצף. הופתעתי לראות שבסוף אלייזה העיפה את דולי ולא את ליאן.
בגדול- בד"כ נכנסים לסדרה יותר מאוחר, בסביבות פרק 4-5, ואולי אפילו יותר מאוחר. אני כבר ממש עמוק עמוק בפנים. אני מכיר ואוהב את כולם (חוץ מלי-אן שלא יצא לי הרבה לראות וגם איימי, וסקאוט שאני לא אתנגד לראות בחוץ, וכנ"ל עם טרוויס). ביסעור ממש הייתי במתח מי יעוף, פשוט רציתי שכולן יישארו. פשוט הייתי במתח לאורך כל הפרק. לדעתי זה היה פרק מעולה. ומחשבה אחרונה- 9 מושבעים יהיה נחמד. שיט, אבל לפחות זו לא טווילה או אילייזה מיה מעצבנת שבוע הבא שני ט"ק!!!!! אלייזה בסוף היתה הסווינג ווט והצביעה לדולי