הישרדות 902

אתה מדבר על טוויסטים טפשיים

וכותב הכל בציניות אבל בלי לשים לב אתה חתיכת מכור בלי חיים שכותב סיכומים של תכניות טלויזיה ב WORD כאילו שאנשים פה לא ראו את הפרק בעצמם איזה פעמיים שלוש. תסתכל על עצמך
 
בואנה איגור או מי שזה לא יהיה

תרגיע ! מה יש לך למה אתה תוקף..? מה יש לך מה אתה דפוק??? אנשים כאלה גורמים לי לכעוס ללאללה! מי אתה שתקבע שאין לו חיים .. רק בגלל שהוא כתב סיכום ארוך? לדעתי אתה זה בלי החיים ששופט סתם אנשים על כלום תרסן את עצמך ולא יהיה לא יפה !
 

n l m

New member
מעניין אותי לדעת

מה הוא היה חושב על המצגת שלי 1300+ עמודים על השרדות (ועדיין לא גמור) ולא צריך לשים לב לאנשים כאלו
 

Uri04

New member
אני דוקא חושב שאני נראה סבבה

מה איתך, ראש תחת?
 

מטר9

New member
הישרדות 902 ../images/Emo58.gif

אני חייב לציין שלאורך כל הפרק אני תמכתי בדולי וחשבתי שטווילה החליטה שדולי היא הסווינג ווט ובגללה העיפו אותה, אבל ברגע שהיא אמרה את זה בעצמה בטרייבל קאונסל ממש קיוויתי שהיא תעוף. אני לא ממש מבין את העריכה הזאת. כל הדיבורים של הבנות על מי להעיף לפני שבכלל התחרות חסינות התקיימה, בעצם אמרה לנו שהם ימשיכו לדבר על זה גם אחרי התחרות. כשהראו לנו רק הצבעות ללי אן (קצת הצחיק אותי שכל בחורה כתבה את השם שלה אחרת) ההפקה אמרה לנו שהיא בטוח לא עפה... בקיצור, מספיק עם הרמיזות. אני אישית כבר מיציתי את כל העניין של הבנים על הבנות. הרבה יותר מעניין לראות את הדינמיקה בין שני המינים בתוך השבט, ולא בין שני השבטים. טרוויס חמווווד!! הוא ממש מתוק וגם יש לו פרצוף ממש מתוק, לא יודע למה אמרו שהוא רד-נק... בריידי חתיך. ג'ון .פ. ממש חתיך. (במיוחד עם הספידו) ג'ון .ק. ממש ממש חתיך. פרק נחמד עם סימני עליה.
 

maya567

New member
../images/Emo58.gif 902

מצטרפת לרוב הדעות בשירשור - העריכה היתה ממש גרועה. גם עם הקיטורים על המחייה, גם עם נסיונות הדלקת האש של הבחורים, גם עם האסטרטגיה אצל הבנות, וגם עם ההצבעה. בהחלט היה ברור שהגברת דולי הולכת הביתה. חוץ מזה, עדיין מעצבן אותי שאני לא זוכרת את השמות של כולם. מצד שני, זה כנראה אומר שהם לא יכלו בקרוב, אז אני אכיר אותם מאוחר יותר. הקטע עם התרנגולת, ולפני זה עם המה שזה לא היה על העץ, גרם לי לשים לב לדמיון הרב בין טינה ווסון לליסה. שתיהן נשים מבוגרת, שתיהן עם חזה מפלסטיק ושתיהן רדפו אחרי אוכל למען השבט. ליסה טיפסה על העץ ורדפה אחרי התרנגולת, וטינה חצתה נהרות אחר האורז. מעניין מה זה אומר לגבי העתיד... עניין נוסף עם התרנגולת - איך לעזאזל הן חשבו להרוג אותה עם המאשטי? זו סכין קהה... וגם לא הראו לנו איך הביצים יצאו. ולמעקב השבועי אחר ג'וני הבונבוני, שוב לא שמעו אותו אומר מילה אחת כל הפרק. mark my words הוא יגיע גבוה מאד.
 

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif902

זהו אנשים שלא מדברים כל הפרק כנראה שלא יעפו... או אפילו יגיעו רחוק כי יש זמן התמקד בהם.. גם אני לא זוכר את כל השמות יש אנשים שאני בכלל לא זוכר מהפרק הקודם. ידעתי שדולי עפה כי איזה אדיוט כתב את זה בפורום (למרות שלא הייתי בטוח אבל שאלייזה התחילה לדבר על להצביע לדולי ידעתי שהיא תעוף) חבל שהיא עשתה הכל כך בגלוי כי בסוף היא נדפקה. אלייזה די מעצבנת ואצל הבנים חצי מהם מעצבנים. צריך פה איזה טוויסט טוב (וחבל שזה מה שצריך) כדי לעשות משהו מעניין.
 

ohaddd3

New member
למה?

למה אתה אומר ה"אידיוט" שאמר את זה בפורום...אף אחד לא אמר את זה בלי לשים ספויילר....לא הבנתי
 

ohaddd3

New member
../images/Emo58.gifמעליי!!!!!!

או שלא...על כל מקרה שכחתי לשים.
 

IDOffryn

New member
אממ אני בטח לא המצאתי../images/Emo58.gif

מישהו כתב הודעה על להזהר באתרים של השרדות שכותבים מי שעף אז מישהו כתב כתגובה "אתה מתכוון לדולי?"
 

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo127.gif לא המציא שום דבר

מישהו כאן רשם בדיוק מה שהוא טען שרשם. ההודעה נמחקה אבל אני מניח שלכמה אנשים (כמו לי) זה הרס.
 

Sole Survivor

New member
אני עדיין בפרק 1 (ספוילר)

מצטערת שלא שירשרתי בשרשור של הפרק הראשון אבל ההוא מזמן כבר לא בדף הזה מקווה שזה לא מפריע לאף אחד.... זה די מזכיר את עונה 6- שבטים של בנים בנות הבנות ניצחו באתגר הראשון בגלל חוסר שווי משקל של אחד הבנים בעיקרון צריכה להיות אחלה עונה ...והבנים- בנות זה שילוב די מנצח...ראו עונה 6
 
למעלה