הישרדות 8 פרק 10

בר1983

New member
אוקיי

טוב ,זכותך , הלוואי שאני הייתי חושבת כמוך אבל זה לא המצב לצערי אין לי מה להוסיף על הפרק הזה ( כבר נמאס לי לדבר עליו חחחחחחחחחח) אז אני אחכה לפרק הבא בתקווה שהעניינים מכאן והלאה רק ישתפרו !

בר1983

New member
ספויילר

אני לא יודעת מי זכה בהישרדות 8 אבל אני אם זה בן או בת , מישהו מעוניין לדעת? דרך אגב הרבה מהספויילרים שרצו ברשת מזויפים !

לדעתי ../images/Emo58.gif יכולים להיות שני מצב

לדעתי יכולים להיות שני מצבים: 1.
אם רוב ישאר עד הסוף..... אז אמבר או הוא ינצחו.. ואז זה יהיה בדיוק העתק של הישרדות תאילנד הישרדות תאילנד= שיעמום...
2.
אם הקבוצה תהיה חכמה מספיק אז היא תעיף את רוב (ואמבר 1+1 ) אז העונה תהיה מעניינת פי 1000 מאשר היא עכשיו וכך המנצח יהיה לא צפוי (אני מקווה ששי אן תנצח).... ויכול להיות שתתקרב לרמה של הישרדות 6 (העונה הכי מעניינת לדעתי...)

בר1983

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אם רוב ואמבה ישארו עד הגמר אז אני יודעת מי מהם יזכה ! אני מסכימה איתך שהישרדות 6 היא העונה הכי מעניינת במיוחד בזכות רוב ג'נה , מתיו , אלכס , שונה , היידי ובוץ' כמעט כל המתמודדים היו מעניינם להפריד מהישרדות 5 העונה הכי משעממת עם המתמודדים הכי משעממים , אם רוב וחבורתו יחליטו להיפטר מלקס וחבורתו אחד אחרי השני אז העונה בהחלט תהיה העתק ברור של הישרדות תילנד , אני מקווה ש MB ידאג שזה לא יקרה !

gig19

New member
השרדות 6 באמת זאת העונה הכי

מעניינת והכי שנקשרתי אלייה למרות שראיתי רק עוד את עונה 2 וקצת מ1 3 5 ועונה 8 טובה בגלל ההפקה וכל הטויסטים שלה וזהו....

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עונה 6 ו-7 אצלי בתיקו על העונה הכי טובה מה שרק פוגע ב-7 זה הטוויסט הדבילי, והעובדה שהאנשים המעניינים באמת עפו יותר מוקדם מהאנשים המעצבנים. הרבה יותר מדי מוקדם גם. אני לא יודע עד כמה את יכולה להגיד מה העונה הכי טובה לדעתך אם ראית רק שתי עונות בשלמותן...

asd32

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

העונה הנוכחית מעולה , ממש אחת העונות הטובות . גם לדעתי הטוויסט בשבע פשוט הרס ועוד שליל הגיע לגמר אחרי שבאמצע המשחק היא יצאה מהאי זה היה פשוט ביזיון !

gig19

New member
אתה צודק שאני לא יכולה להשוות

ביו העונות אם ראיתי רק 2 בשלמות ועוד 3 בחיצין אבל יחסית מעונה 2 ל6 אז 6 עולה על כולם ו8 בגלל הרעיונות המקוריים להתפתחות המשחק של ההפקה ומה לעשות שעונה 2 שודרה בערוץ 2 ועונה 6 שודרה ביס ריל ואת השאר לא ראיתי כי לא היו לי את הערוצים...

למעלה