הישרדות 8 פרק 10

axnholic

New member
../images/Emo58.gifואתה חושב

שקאת'י הייתה יכולה להיות במצב יותר טוב במקום שי-אן? היא די נלחצה שבחרו אותה ובסוף היא נכנעה ללחץ ופשוט זרמה איתם. אני לא יודע אם היא סיפרה משהו אבל רוב אמר שהם רצו להוציא ממנה כמה שיותר דברים. שוב, זאת דעתי ואני מבין שאתה לא מסכים

m l n

New member
אני הייתי לפניי כמה שנים באיזה פורו

של השרדות תאמין לי אם היית שם היית נגעל מכמה הודעות יש שם של "קולין מלכה" ו"פאגונג שולטים" והכי גרוע "חבל שהנצחון בסוף הולך למי שנשאר עד הסוף ולא למי ששיחק משחלק הכי הוגן והיה הכי טוב" כך שאני לא מסכים עם הטענה שלך

בר1983

New member
לא מסכימה ../images/Emo58.gif

האפשרות היחידה שהעונה הזאת תשתפר ולא תמשיך להיות משעממת היא שרוב יעוף בפרק הבא!

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מסכים ולא מסכים לפני כמה פרקים באמת הסכמתי שאם רוב יעוף אז העונה תהיה מעניינת אבל בפרק הזה... עם כמה שהייתי רוצה שהוא יעוף כבר, הוא מחזיק את כולם בביצים, ומעניין לראות לאן זה יתפתח. וכן- "לאן זה יתפתח" יכול להיות ניצחון שלו, ויכול להיות העפתו בפרק הבא. עדיין- הוא אחד מהדברים שמעניין לראות בעונה נכון לעכשיו.

מטר9

New member
../images/Emo58.gifאת יודעת מה?

אני אלך איתך... נניח שרוב יעוף. מה ישאר לנו? את לקס עם התכנונים המפגרים שלו. את ג'נה, רופרט, אלישה וטום שלא יצליחו להתקדם לבד במשחק גם אם יזרקו עליהם את הספר: "איך להתקדם לבד במשחק". ואת קת'י, שי אן ואמבר שמספקות חצי עניין. זה באמת העונה המעניינת שאת רוצה לראות?

axnholic

New member
זה יהיה ממש מצחיק../images/Emo58.gif

כמו 8 קופים שצריכים להמציא את הגלגל

m l n

New member
תגיד לי משהו../images/Emo58.gif

רגע אחד אתה פה מסכים איתנו וצוחק על האחרים ורגע אחר אתה אומר שאתה רוצה שרוב יעוף מה הדיעה שלך?

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה שרוב יעוף. אם הוא יעוף האחרים לא ידעו מה לעשות, הם יודעים שהוא שולט וכל עוד יש לך ברית איתו אתה מסודר (ככה הם חושבים). אף אחד מהם לא מלך האסטרטגיה (ובגלל זה רוב שולט במשחק). בקיצור הם עיוורים ורוב מעצבן. למה זה לא יכול להתחבר?

בר1983

New member
יש אמת בדבריך ../images/Emo58.gif

את אמת כבר איבדתי עניין בהישרדות 8 , כי כל האנשים המעניינים (לפחות אותי) כמו ג'נה , קולבי , ריצ'רד , רובי צ. ואית'ן כבר לא במשחק , לא איכפת לי יותר מי ינצח כי מכל אלה שנשארו אף אחד לא מעניין אותי , אז אם רוב יעוף או לא יעוף זה כבר לא משנה לי , אני עם העונה הזאת גמרתי ! כבר ברור לי מי יגיע לגמר!

axnholic

New member
טעית בניסוח../images/Emo58.gif

כל האנשים שהזכרת היו מעניינים. בעונה הזאת הם היו יבשים או היו תלויים באנשים אחרים.

בר1983

New member
לא כולם ../images/Emo58.gif

זה נכון לגבי אית'ן אבל לא לגבי השאר ובהחלט לא לגבי ג'נה שפרשה מההתחלה ורוב צ. שהועף מהמשחק מוקדם מאוד לטעמי !

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

רוב צ. היה אידיוט ולא שם לב לזה שרוצים להעיף אותו, זה כל הקטע! ולגבי ג'נה, הראש שלה אף פעם לא היה באמת במשחק...

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

אז מה שאתה אומר עכשיו זה ששי אן , אלישיה , ג'נה וקתי עדיפים על ג'נה רוב צ. וקולבי ? אז נכון הראש של ג'נה לא היה במשחק אבל גם הראש של רוב לא ממש במשחק עכשיו , הוא שקוע במחשבות על אמבה (ככה הוא קורא לה ) כאילו שזה צריך לעניין אותי ! אבל אם המשחק לא משעמם אותך אז שתמשיך להנות ממנו ,אין לי בעיה עם זה !

axnholic

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אומר שמי שנשאר יותר מעניין ממי שעפו, ההפך, בחיים שלי לא ראיתי אדם אחד ששולט בכל המשחק בעוד השאר כמו זומבים. חוץ מזה שלא אמרתי שהם עדיפים, רק אמרתי שאלו שעפו היו יבשים. חשבתי שהעונה תהיה העונה הכי שווה בגלל שהיא אול-סטאר, אבל הבנתי שעדיף עונה רגילה. כולם פוחדים לזוז או חושבים שאם לא יזוזו ואם כן, הכל ילך כרגיל או משנים אסטרטגיה. כולם שינו את דרך המשחק שלהם ולרוב לרעה. עכשיו תגידו- אם העונה כל כך גרועה למה שפשוט תפסיק לראות אותה במקום להתלונן??? אני אמשיך לראות את העונה בתקווה שהיא לא תהיה רק 'את מי מעיפים? בוא נשאל את רוב'. כי אז, ואני בטוח שכולכם יסכימו איתי, העונה תהיה הגרועה ביותר.

בר1983

New member
אוקיי

רציתי לשאול מה מצב הביקורת בארצות הברית ? מה המבקרים חושבים על העונה הזאת , הם אוהבים אותה או לא?

gig19

New member
השרדות אול סטאר

העונה הזת התחילה גבוה אבל לאט לאט נהפכה לסתמית כי הרי זה ברור שקודם יעיפו את המנצחים ואח"כ את אלה שהגיעו למקומות הראשונים בעונות הקודמות ורק הלוזרים המשעממים נישארו אבל מבחינת הפקה ורעיונות זה הפקה מגניבה ולא צפויה ורק בגלל זה שווה להמשיך לראות

nlm

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא חושב

שזה טוב שמי שהיה במקום גבוה עף כי תחלס אנחנו כבר מכירים אותם וראינו אותם עונה שלמה וצורת המשחק שלהם תהיה ברורה לדעתי אבל מהלוזרים כמעט ולא שמענו עונות קודמות כי הם יצאו מוקדם ומה שראינו מהם זה סתם הצצות קטנות אלייהם ולפעמים גם זה לא (אהמממ אמבר) כך שאני חושב שאם זה היה ההפך והווינארים היו נשארים אז העונה הייתה דיי מעוסה (לפחות עליי, במיוחד שרובם לא היו ממש חביבים עליי) ואני חושב שזאת אחת העונות היותר טובות של השרדות

אני אנסה להיות מגיד עתידות ../images/Emo58.gif

זה לא ספוילר עתידי זה רק מה שאני חושב ומקווה שיהיה.. אחרי שבפרק הבא יהיה איחוד... שי אן (היא היחידה שנשארה שאני בעדה) תראה שרוב שולט בהכל... ותצליח.. לשכנע את לקס.. קאתי.. ג'נה.. טום.. אלישע... ורופרט להצביע נגדו בטרייבל קאנסל.. ואם הוא יזכה בחסינות אז להעיף את אמבר.... אחרי שרוב ואמבר עפו... שי אן תרצה להיפטר מאלישע... ואם היא תזכה בחסינות אז את טום.. ואז את כל השאר.. ואז שיא אן תגיע לפיינל 2 עם קאתי (השתיים שאני הכי אוהב שנשארו באולסטאר) נקווה שהקבוצה תעדיף את שי אן..

בר1983

New member
בטח שאתה תחשוב ככה ../images/Emo58.gif

כי אתה אוהב את אמבר ! אתה יודע מה , אין לי בעיה עם המתמודדים שנשארו אבל יש לי בעיה עם חוסר האסטרטגיה שיש במשחק והעובדה שאיש אחד שולט בכולם ושכל השאר פחדנים ולא מעיזים לעשות מהלכים מסוכנים כמו למשל בהישרדות 6 כאשר רוב החליט להיפטר מאלכס דבר שלא צפיתי לו בכלל , אז מה שאני אומרת זה שכל המהלכים במשחק צפויים ותלויים בבוסטון רוב אבל אם שאר המתמודדים יעיזו להתמודד מולו ולהתעמת איתו בלי לפחד ממנו (כמו שי אן וקתי ) אז זה עשוי להיות מעניין , אבל אם זה לא יקרה אז ברור לכולם מי יגיע בסוף לגמר !

למעלה