../images/Emo58.gif
דבר ראשון מאוד מאוד אהבתי את התחרות חסינות. פעם ראשונה בהיסטוריה של הישרדות שמדברים על עונות קודמות. למרות שחבל לי, כי אני בטוח שבכל עונה השורדים מדברים על עונות קודמות של הישרדות, והיה יכול להיות נהדר שיראו לנו את זה. ג'רי ואמבר היו יכולות בקלות להתאחד, ג'רי היתה מביאה את לקס, וביחד להיפטר משי אן נגיד. אבל הן לא. בכל מקרה היה מוזר לי שבקושי הראו אותן ביחד, מי שהיו בסט פרנדס בערווה האוסטרלית. הטוויסט היה דפוק ולא הוגן. נכון, זו לא פעם ראשונה שמחליפים אנשים בשבטים, אבל תמיד מספר החברים בכל שבט נשאר אותו דבר. אף פעם לא משנים את מספר החברים בכל שבט כי זה לא הוגן. רק הפעם היה 6:4 ואחרי ההחלפה 5:5. זה לא הוגן. בקשר למהלך של רוב: יש לו כזו שליטה אדירה במשחק, אנשים רואים את זה, ואני לא מבין איך לא מעיפים אותו לקיבינימט. למרות שבקטע הזה הוא באמת ירגיש חייב להם, לא כמו איזו ברית שהוא אומר בחצי מילה למישו שלא עשה בשבילו כלום. הוא יודע שהם יכולים להעיף את אמבר בקלות, ולכן אם הם לא יעיפו הוא יהיה חייב להם ויעמוד בזה, כי הם מחזיקים אותו בביצים (תרתי משמע). שלושאפרה (קאת'י, לקס, שיט-אן) יודעים את זה טוב מאוד, ולדעתי עשו מעשה חכם. למרות שאם הם היו מעיפים את אמבר, אז המצב יהיה בעצם כאילו בכלל לא החליפו שבטים, ורק שאפרה (הישנים) הפסידו חסינות והעיפו את אמבר. לדעתי אם הגענו למצב שבו חברי שבט מצביעים לפי מילה של חבר מהשבט השני, זה מצב קשה. ברנדון קווינטון מהישרדות 3 התארח בארלי-שואו, נשאל מה דעתו על העונה, והוא אמר שהוא מאוכזב בגדול, ושהעונה משעממת אותו מאוד.