הישרדות 8 פרק 10

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לשם שינוי, אני מסכים עם pavelger. העונה הזאת כל כך משעממת. תוכנית המציאות הטובה ביותר בטלוויזיה היא השוליה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 810

פשוט שיא הטמטום. לקס קת'י ושי-אן קברו לעצמם קבר ווירטואלי. מישהו באמת מאמין שרוב ידאג ללקס ? החזקתי את הבטן בקטע הזה שרוב פנה עליו אחרי החסינות. פשוט אכזבה איך 3 פרקים רצוף לקס והאסטרטגיה שהוא מנהיג הורסים לשבט הזה את המשחק. והשוליה באמת הכי שווה. פרק האחרון (12) היה מדהים, ואני מת לראות כבר את החדש.

De fire

New member
ההגיון היחיד שאני יכול ../images/Emo58.gif810

בהחלטה של לקס הוא, שאם שבוע הבא איחוד (וסביר ביותר שיהיה), לא משנה מה, שאפירה החדשים יבואו במיעוט. 5-4. אם הם היו מעיפים את אמבר ולא את ג'רי, לא משנה מי היה זוכה בחסינות האישית, רוב היה דואג לזה שיעיפו את שאפירה אחד אחד. עכשיו כשהם העיפו את ג'רי רוב "חייב להם טובה". בשני המקרים קטי לקס ושי-אן היו מגיעים במיעוט לאיחוד. אבל במקרה הראשון יש להם את זעמו של רוב (תיכף ישלח בהם ברק) ובמקרה השני הוא חייב להם. גם אם זה לא אומר כלום במקרה של רוב, לפחות זה לא אומר שהוא כועס עליהם. ככה יש להם יותר סיכוי, כי רוב יעדיף להיפטר קודם מרופרט. בשורה התחתונה, כשחושבים לעומק- החלטה עם הגיון. לא יודע אם נכונה, אבל במשחק הזה לעולם אי אפשר לדעת מה נכון ומה לא, עד הרגע האחרון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 810 לפי הפריוויו של שבוע

הבא - ומי שמחשיב את זה כספוילר
אז שלא ירד למטה... לרוב (the RobFather - כמו שקוראים לו בפריוויו) לא ממש משנה ההבטחה ללקס. לא רק זה - זה נראה כאילו לקס וקת'י בוכים
כשהם מדברים איתו. אני מקווה מ-א-ד שהם יעיפו אותו. כי אם לרגע אחד התחלתי ממש לחבב אותו ואת אמבר (תראו מה שקצת עריכה רומנטית עושה לבחורה), ואפילו רציתי שישאירו את אמבר (אבל זה בעיקר כי רציתי שיעיפו את ג'רי) - אחרי שראיתי את הפריוויו - זה פשוט מזעזע מה שרוב עושה
וד"א, לפי הפריוויו - בשבוע הבא יש איחוד, והאימיוניטי היא זוגית. נראה מה יהיה.

IDOffryn

New member
טיפשים../images/Emo58.gif

הם באמת חושבים שרוב יחזיר להם טובה? הם שוכחים שהם במשחק שבסוף יש בו רק מנצח אחד?? הם כאלה מטומטים. היו צריכים להעיף את אמבר להפך זה רק היה מראה לרוב שהוא לא שולט במשחק, אבל עכשיו.. מי יכול נגדו?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון מאוד מאוד אהבתי את התחרות חסינות. פעם ראשונה בהיסטוריה של הישרדות שמדברים על עונות קודמות. למרות שחבל לי, כי אני בטוח שבכל עונה השורדים מדברים על עונות קודמות של הישרדות, והיה יכול להיות נהדר שיראו לנו את זה. ג'רי ואמבר היו יכולות בקלות להתאחד, ג'רי היתה מביאה את לקס, וביחד להיפטר משי אן נגיד. אבל הן לא. בכל מקרה היה מוזר לי שבקושי הראו אותן ביחד, מי שהיו בסט פרנדס בערווה האוסטרלית. הטוויסט היה דפוק ולא הוגן. נכון, זו לא פעם ראשונה שמחליפים אנשים בשבטים, אבל תמיד מספר החברים בכל שבט נשאר אותו דבר. אף פעם לא משנים את מספר החברים בכל שבט כי זה לא הוגן. רק הפעם היה 6:4 ואחרי ההחלפה 5:5. זה לא הוגן. בקשר למהלך של רוב: יש לו כזו שליטה אדירה במשחק, אנשים רואים את זה, ואני לא מבין איך לא מעיפים אותו לקיבינימט. למרות שבקטע הזה הוא באמת ירגיש חייב להם, לא כמו איזו ברית שהוא אומר בחצי מילה למישו שלא עשה בשבילו כלום. הוא יודע שהם יכולים להעיף את אמבר בקלות, ולכן אם הם לא יעיפו הוא יהיה חייב להם ויעמוד בזה, כי הם מחזיקים אותו בביצים (תרתי משמע). שלושאפרה (קאת'י, לקס, שיט-אן) יודעים את זה טוב מאוד, ולדעתי עשו מעשה חכם. למרות שאם הם היו מעיפים את אמבר, אז המצב יהיה בעצם כאילו בכלל לא החליפו שבטים, ורק שאפרה (הישנים) הפסידו חסינות והעיפו את אמבר. לדעתי אם הגענו למצב שבו חברי שבט מצביעים לפי מילה של חבר מהשבט השני, זה מצב קשה. ברנדון קווינטון מהישרדות 3 התארח בארלי-שואו, נשאל מה דעתו על העונה, והוא אמר שהוא מאוכזב בגדול, ושהעונה משעממת אותו מאוד.

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעניין- הפריוויו מאתר CBS

שימו לב- זה הפריוויו לפרק הבא מאתר סי.בי.אס., חלקכם אולי יראו בזה ספוילר עתידי. אז אני ארד קצת. אוקי מה שכתוב: Amber is trapped between promises to two rival castaways. The tribes finally merge, prompting a new and explosive dynamic among the tribe members. The stakes are raised when the All-Stars are hit with a new twist at the Immunity Challenge. Total chaos erupts when the castaways prepare for Tribal Council. אוקי, אז כנראה הם לא למדו מתאילנד, שאי אפשר לעשות מיזוג כשיש מספר אי-זוגי של שורדים. צריך לעשות מיזוג כשיש מספר זוגי של שורדים, כך יש הזדמנות למיזוג שווה. בעיקר כשרצו לעשות חילוף אבל לא יצא להם. טוויסט נוסף- מעניין אמבר- הבטיחה לרוב, אני מניח שגם ללקס, באיחוד היא בבעיה.

walking

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 810

יהיה איחוד והם יהיו כחולים (צבע יפה דווקא) רוב ישבור את מה שאמר ללקס שישמור עליו, קת'י תבכה ולקס ישנא את רוב. לפי גם הפריויו יהיו שני תחרויות: תחרות פרס של שבטים ותחרות חסינות אישית שיש שני חסיניות! שני שרשראות חסינות! (משהו עם מטבעות X_X) אמבר הבטיחה דברים לקת'י ורוב ללקס :D נראה לי שמוגו מוגו ינסו לשכנע את טום ואלישה להצטרף נגד הרובפאט'ר לא יודע X_X

מטר9

New member
../images/Emo58.gifבניגוד למה שכולם חושבים

אני חושב שההחלטה של לקס (להעיף את ג'רי במקום את אמבר) הייתה ההחלטה הנכונה היחידה שלו כל המשחק. לרוב יש כח עצום בשבט שלו ולקס יודע את זה. גם ככה התכנון של רוב והשבט שלו היה להעיף את לקס שיאן וקת'י אחד אחד, ככה שאם הוא יעיף את אמבר, הבן אדם היחיד שרוב באמת נאמן לו, רוב מאוד יתעצבן ויעיף תוך שניות את השלושה הנ"ל. בכך שלקס השאיר את אמבר, הוא קנה לו את הסיכוי הכי גדול שלו להשאר כמה שיותר זמן במשחק, גם אם זה סיכוי קלוש. רוב יודע איך לקס היה יכול להעיף בקלות את אהובתו (וגם אהובתי...) ואת זה הוא לוקח ברצינות (ולא כמו סתם ברית שהוא כורת עם כל דבר שזז). בנוסף לכך, באותו זמן לקס יכול לכרות ברית עם אמבר (שתכרות אותו גם עם רוב) וככה הוא יתקדם עוד יותר קדימה במשחק... עצם העובדה שאפילו לקס מקשיב לרוב מראה כמה שהוא גאון, כמה שהוא מלך וכמה שהוא שולט במשחק הזה. וביננו, אם רוב היה עף העונה הזאת הייתה הרבה יותר משעממת.

m l n

New member
עזוב מטר

רוב צופיי השרדות לפי מה שאני יודע מעדיפים ת'"טובים" משום מה או "סוויטהארט" מעצבנות כמו קולין ואליזבט או סתם כאלו שיש להם "מוסר" ולא רוצים לשקר או לרמות או יותר נכון לעשות הכל כדיי להגיע לפיסגה הריי רופרט נחשב לשורד האהוב של כל הזמנים זה מראה על הטעם של הצופים האלו דרך אגב טוב למצוא צדיק אחד בסדום שחושב כמוני

Boran

New member
לא נכון בכלל ../images/Emo58.gif

אני אישית מת על רוב צ. למשל, שלא נחשב גודי 2 שוז ועשה סמטוכה שלמה. אבל יש הבדל בין להיות שחקן גאוני, לבין להיות שחקן גאוני אבל חרא של בנאדם, יהיר, מגעיל ומעצבן. "תשאיר את הבטן שלי מלאה, אחרת תעוף" חושב את עצמו לסנדק זה כבר לא עניין של שחקנים טובים עם מוסר, זה עניין של בנאדם שמתנהג כמו בנאדם לא כמו גוש חרא, ונחמד, ולא יהיר שחושב את עצמו לאלוהים.

m l n

New member
לא דיברתי עליך

דיברתי על רוב צופיי השרדות זה לא שנתתי ביקורת פה על דעה כלשהיא של מישהו מהפורום ומה שאמרתי נכון ועוד איך נכון ומצדי אתה יכול לבדוק אפילו בכל אתריי הסי.בי.אס בRAITING POLLS ולראות שאני צודק

Boran

New member
הבט-

(אני מנסה להשאיר את זה דיון, מקווה שאף אחד לא יקח את הדיון הזה אישית ויתחיל להתעצבן) אני לא יודע מה עם כולם, אמרתי מה איתי. הסקרים של סי.בי.אס מודדים ב-99% את הצופים בארה"ב. הקהל בארה"ב שונה מהקהל בארץ, ואני לא חושב שיש פה הרבה אנשים בפורום שנופלים לסוויטהארטס. הקהל בארה"ב לדעתי מאוד טיפש ולא יודע מהחיים שלו. בעיקר בגלל אמריקן איידול, אבל רואים את זה גם בסקרים של סי.בי.אס על הישרדות. לכן לדעתי הסקרים שלהם לא רלוונטים לטיעון שלך.

m l n

New member
אוקיי אני רואה שלא ביטתי את עצמי נכ

נכון הנה שיפור של ההודעה הקודמת "כל מי שדברתי איתו בקשר להשרדות אוהב או את הסוויטהארט או את אלו בעליי "המוסר" ושמח לראות שכאן אני לא היחיד שאוהב "תרעים-כביכול" ובקשר למה שאמרת בקשר לפורום פה ולקהל בארץ אני קצת חולק עליך כי שוטתתי לי קצת פה בפורום אבל לא משנה נעזוב את זה אין טעם שניגרר לויכוח

m l n

New member
ודרך אגב

אני קמתי על הצד הלא כלכך טוב של המיטה הבוקר אז אם אני נשמע קצת עצבני אל תתייחס

axnholic

New member
תשמע../images/Emo58.gif

יש פה גם ספויילר להישרדות 7 אז מי שלא רוצה שלא ירד למטה בוא נקח את ג'ון מהישרדות 7. הבנאדם היה המניאק (ב-ה הידיעה) של הישרדות אבל אני עדיין אהבתי אותו, היה ויש לי כבוד אליו (בתור שחקן ולא בדיוק בתור בנאדם). הסוויטארטס לא בדיוק מעניינות. בדרך כלל אין להן אסטרטגיות וכשיש, הן רק עפות יותר מוקדם (מאוד אירוני) אלא אם יש איזה זקן חביב שמסכים לאמץ אותן. גם את ריצ'ארד ורוב אני אוהב בגלל שהיה להם שכל והוסיפו הרבה פלפל לעונות. נכון, אני מודה, יש אנשים שפשוט עדיף להתרחק מהם (ראה סו) אבל את רוב האנשים המעניינים אני אוהב. עוד דוגמה (רק כדי לשעמם אתכם) היא קאת'י. אהבתי אותה נורא בהישרדות 4 אבל עכשיו היא בכלל לא משהו מיוחד ולכן הכבוד שלי אליה ירד (ובדי הרבה).

Boran

New member
לא מסכים ../images/Emo58.gif

בקשר לקאת'י. עונה 4 היתה לה חצי אטרטגיה, ומאוד אהבתי אותה. בעונה הזו היא שומרת על הסטנדרטים ואפילו מעלה אותם קצת. למקרה שלא שמת לב, היא שולטת בשי-אן, וביחד, הן ה"פלוטריות" שבעצם בסופו של דבר קובעות מה יהיה בשבט. קאת'י לחלוטין שולטת בנעשה בשבט שלה.

axnholic

New member
אפשר לומר../images/Emo58.gif

שולטת בשי-אן זה לא המושג הנכון. יש להן ברית והן מחליטות ביחד. ואיך הם בדיוק קובעות? אמבר ברור שאין לה שליטה על מה שקורה אבל אם לקס יגיד לה ולשי-אן לקפוץ שלוש פעמים הן יקפצו (לפי דעתי כמובן).

Boran

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif

אתה בטוח שראית את אותה סדרה? ברור שקאת'י ושיאן ב"ברית" שלהן עושות מה שקאת'י מחליטה. כשקאת'י היתה עם שאפרה בספינה שי-אן לא ידעה מה לעשות, והיא אפילו אמרה שעכשיו פעם ראשונה שהיא צריכה להחליט לבד.

למעלה