הישרדות 8 פרק 10

Boran

New member
אכן

פרק 9 היה פרק ריקראפ מעצבן, פרק 10 הוא הפרק החדש.

axnholic

New member
810../images/Emo58.gif

היה פרק מצויין. ה"פרס" והחילוף היה באמת טוויסט מרענן. לא כזה שיהרוס את כל המשחק, אבל מספיק חזק כדי לגרום לרוב לבכות (תקראו לי רשע אבל לפי דעתי זה היה ממש מצחיק). בכלל הפרק הזה היה מוזר גם בלי השיחות, מאיפה הם הביאו את הקטע הזה? ובכל זאת נחמד לדעת שהם חושבים שם למעלה ולא ממחזרים את כל התחרויות. אני חושב שהקטע הכי מגעיל בהישרדות אול-סטאר היה התקריב של ג'רי (נראה לי שזאת הייתה היא) אוכלת, זה היה מאוד מוזר. כרגיל רבע מהפרק עסק ברומן של רוב ואמבר. "לחיי אמבר". אחרי דקה, "מקווה שתשרוד. אחרי עוד אחת, "המחנה המחורבן שלהם לא מעניין אותי, מעצבן אותי שהם לקחו את הבחורה שלי". שאלה, ממתי הם חברים רשמיים? "כשהוציאו את המטפחות כל מה שחשבתי זה 'הלוואי שתצא מטפחת בצבע של רוב'". התחרות חסינות הייתה מאוד טובה, וכמובן לא ממוחזרת. נהנתי לראות גם את הקטעים הקטנטנים מהעונות הקודמות. לסיכום- בפריוויו הם סתם ניפחו את הטוויסט ('אדם אחד יקבע את גורלם של השורדים') אבל היה פרק טוב.

בר1983

New member
פרק מעצבן ! ../images/Emo58.gif

העונה הזאת רשמית הפכה להישרדות תילנד , בפרק הבא יהיה איחוד וזה די ברור שחברי השבט מוגו מוגו יעופו אחד אחרי השני , כמה צפוי וכמה משעמם ! הרומן בין אמבר ורוב מתחיל לעלות לי על העצבים אבל לא כמו האסטרטגיה של לקס , מישהו בדיוק יכול להסביר לי מה בדיוק הוא עושה ? הוא כלכך מטומטם (בעצם כולם מטומטמים במיוחד אם לא יעיפו את רוב בפרק הבא )הוא הורס לעצמו את המשחק (וגם לי )! הדבר היחידי הטוב שיצא מהפרק הזה הוא שג'רי עפה , פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Boran

New member
הם צדקו בפריוויו ../images/Emo58.gif

זה מאוד נכון שרוב קבע את הגורל של ג'רי ואמבר.

axnholic

New member
הם ניפחו את זה...../images/Emo58.gif

ראו בפריוויו שרוב אומר שמה שהוא יעשה ישפיע על המשחק ועל השחקנים. אני חושב שבהחלט הגזימו.

בר1983

New member
../images/Emo58.gif

מישהו מוכן להגיד לרוב שזאת הישרדות ולא האודישן לרומיאו וג'ולייט !

THESC

New member
../images/Emo58.gif הוא טוב

רוב הזה, כמה שלא סבלתי אותו. ממש מפחדים ממנו, הוא באמת כמו הסנדק
רוב זרק מילה ללקס ופתאום לקס התחיל לפחד וקיבל עוד החלטה מפגרת

בר1983

New member
נכון ../images/Emo58.gif

רוב באמת טוב , אני חושבת שמי שיזכה בסוף יהיה הוא או זה שיהיה לו אומץ להעיף אותו , ובקשר ללקס אני מקווה שיעוף בפרק הבא כדי שיבין עד כמה ההחלטות שלו היו מפגרות וטיפשיות (אני גם מאמינה שהוא יעוף בפרק הבא כי שאר המתמודדים לא נראים לי ממש חכמים כדי להבין שהצעד הכי נכון לעשות זה להעיף את רוב !)

m l n

New member
היה פרק טוב

ולמרות שג'רי הייתה הפייבוריטית שלי לאורך כל המשחק שמחתי מהתוצאה המהלך של אמבר בטרייבל קונסיל (ההצבעה לג'רי) הוכיח לגמריי זו לא אותה אמבר מהשרדות 2 היא כבר לא כלום היא אדם אם דיעה וחלק חשוב במשחק ואמבר גם אני כמו ג'רי גאה בך ואני מקווה שתנצחי

מטר9

New member
../images/Emo58.gifכמה פחדתי...

היה טוויסט טוב... היה יכול להיות קצת יותר מעניין אם במקום שהם פשוט יחליפו מקומות (חוץ מאמבר, אהובתי
) ההגרלה הייתה יוצאת שבאמת יהיה ערבוב בשבטים. כל העניין שאמבר עדיין שרדה למרות שהיא נשארה לבד מראה שהיא בכלל לא כמו שהיא הייתה בהשרדות 2 מה שגורם לי להיות עוד יותר בעדה. היה תחרות מעניית, נהנתי לראות את הגלימפס מהעונות הקודמות. נקווה שבפרק הבא כשיהיה האיחוד אמבר לא תפחיד אותי ככה

m l n

New member
האמתי../images/Emo58.gif

אני קצת חושש לה אתמול הפרידו לנו את הזוג רוב ואמבר שהם ביחד היו השולטים של צ'אפרה (או יותר נכון לעכשיו מוג'ו מוג'ו) עכשיו רוב נמצא באי בלי החצי השני שלו הוא יותר חלש ופחות מרוכז ואנשיי שבטו יוכלו להפעיל סוף סוף את מוחם אני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל יש לי הרגשה כבר כמה פרקים שאנשיי צ'אפרה יכרטו ברית נגד רוב באיחוד וברגע שהוא יעוף אמבר מייד אחריו אני מתפלל שזה לא ייקרה אני רוצה שתשאר לפחות עד פרק 12

בר1983

New member
דה ! ../images/Emo58.gif

"You take care of her; I'll take care of you" נשמע כמו הסנדק , לא ? בכל אופן אתם לא צריכים לדאוג , לא רק בגלל שרוב שולט אלא גם כי שאר המתמודדים ממש אבל ממש לא עד כדי כך חכמים ! ולי רק נשאר לתהות מה היה קורה לו ג'נה לא הייתה פורשת מהתחרות! כי כמו שזה נראה לי רוב ואמבר יגיעו עד הגמר !

m l n

New member
העיקר../images/Emo58.gif

שהיא תעבור את פרק 11 אז אני אהיה מרוצה וכמעט לא יהיה אכפת לי מה ייקרה

axnholic

New member
לא זה לא../images/Emo58.gif

אמבר שרדה בגלל רוב הסנדק ובגלל הטיפשות של לקס, לאמבר לא היה אפילו חלק קטן בתיכנון. עוד דבר ששמתי לב אליו ו-THESC הזכיר לי הוא זה שכולם מפחדים מרוב, מה הקטע שלהם? "אם נעיף את אמבר רוב יתעצבן", למה פתאום הם שמים על מה שרוב יחשוב? פתאום הם נזהרים מצ'פארה (אוי סליחה, מוגו מוגו[כוחו של הרגל])? כרגע רוב שולט כמעט בכל המשחק ורק בגלל לקס רוב לא שולט בכולו (ובמקום לנצל את זה לטובתו הוא רק מגדיל את כוחו של רוב).

pavelger

New member
../images/Emo58.gif 8X10

אחרי הפרק הזה איבדתי כל כבוד ללקס שי-אן וקתי זו היתה אחת ההחלטות הכי גרועות בהיסטוריה של הישרדות ( שני רק להחלטה של קולבי להביא את טינה לגמר). לא היה להם שום סיבה להאמין למריאנו אבל לקס בטיפשוטו עשה זאת ואין לי ספק שהוא ישלם על זה. לקס העונה עשה את כל הטעויות האפשריות הוא הוביל את מוגו מוגו להפסד אחרי הפסד ואפילו עכשיו שהיתה לו הזדמנות פז להעיף את אמבר במקום זאת הוא העיף את ג'רי שהקשיבה לו 100 אחוז והיתה לו שליטה מלאה על הקול שלה, היא היתה גם מישהי מושלמת להיות איתה מול המושבעים. בקצב הזה העונה באמת הולכת להיות תאילנד 2, מזל שיש את השוליה שלאור העונה הזו של הישרדות היא תוכנית המציאות הטובה כיום.

למעלה