הישרדות- פרק 14

כי ג'נה פשוט מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

אני מת עליה היא השחקנית שאני הכי אוהב בהישרדות וכ"כ שמחתי לראות אותה זוכה! היא הייתה הפייבוריטית שלי עוד מהיום הראשון! היא נשמה! הסיבה: נשארו 6 אנשים: בוץ',מאט ורוב ס. - שהייתה להם ברית ג'נה
והיידי - עם ברית וכריסטי שכביכול הייתה הקול הקובע. רוב פחד מכריסטי שהוא חשב שתלך או איתם או עם הבנות והטעות של כריסטי הייתה שהיא לא אמרה עם מי היא הולכת.. ולכן רוב החליט להצביע יחד עם הבנות היידי וג'נה ולקח איתם את מאט אבל ג'נה והיידי היו בטוחות שהוא יבגוד בהם, ג'נוש הנשמה לא רצה שהיידי תלך וג'נה הביאה לה את החסינות(מיותר לציין שהשופטים היו המומים), וג'נה ספגה שני קולות מבוץ' וכריסטי אבל למזלה מאט ורוב הצביעו יחד איתם! ג'נה ממש הסתכנה בכך שהביאה את החסינות להיידי - אבל רק ככה נבחנת חברות אמיתית והיא הוכיחה שהיא חברה אמיתית!

Boran

New member
בשביל הדאווין

זה כמו שריצ'ארד היה נותן לרודי את החסינות בעונה 1.

retard boi

New member
ג'נה פתטית

הסיבה שהיא נתנה את החסינות שלה היא סתם מתוך קלולסנס וטיפשות...עדיין אין לי מושג איך שחקנית כזו גרועה (וזה הרבה נעבר לחסינות) וחסרת כל חוכמה או קסם אישי זכתה בתחרות הזאת, אפילו לוספיה יותר הגיע...

Boran

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

חוץ מהקטע של וספיה... לשתיהן פשוט לא הגיע לזכות. והסיבה היחידה שג'נה בכלל הגיעה לפיינל 2 זה שדוגמנית ניצחה את רוב בתחרות שיווי משקל

Lily Flower

New member
כן... אני זוכרת את זה

כשראיתי מה האתגר זה היה פשוט "מה?! הם בנו את התחרות הזו בדיוק בשביל ג'נה!". הייתי קרובה ללדפוק את הראש בקיר, לגמרי. אבל אז עוד היתה התקווה שזה לפחות יהיה מאט, וגם זה נהרס עם התוצאות המשונות של ההצבעה. עדיין לא הבנתי מה לעזאזל הניע את כריסטי להצביע לג'נה. זו לא היתה היא שנשבעה שהיא בחיים לא תצביע לאחת מהאיוול סיסטרס? היא חטפה איזו אבן בראש בדרך החוצה ממועצת השבט כשהעיפו אותה? לא ברור. אבל דווקא באולסטאר בכלל לא שנאתי את ג'נה. טוב, היתה לי סימפטיה אליה בגלל כל המוות הנוראי של אמא שלה, ואני משערת שגם לזה שהיא פשוט סתמה את הפה רוב הזמן היה משקל בעניין...

מה יש לכם נגד ג'נוש המלכה?!../images/Emo47.gif

היא פשוט מלכה!! והיא הזוכה היחידה שבאמת שמחתי לראות אותה זוכה! היא פשוט מלכה, ובאמת חבל שקשה לכם לפרגן למאמי כמוה!

מה יש לכם נגד ג'נוש המלכה?!../images/Emo47.gif

היא פשוט מלכה!! והיא הזוכה היחידה שבאמת שמחתי לראות אותה זוכה! היא פשוט מלכה, ובאמת חבל שקשה לכם לפרגן למאמי כמוה!

Lily Flower

New member
*מגלגלת עיניים שיאן סטייל*

תסתכל על ההודעה שלי כמה הודעות למטה בשרשור הזה...

אז ככה

אבי בהתחלה לא שראית הישרדות 6 דיברת שג'ינה חבל ובע בע בע והיא פשוט שטן סלח לי אבל היא כזאת רעה אל כריסטי סנובית לכולם אני חוש שזה חרא של עונה רק בגל שהיא זכתה היה פצצה עם מאט יזכה

maya567

New member
זה לא ממש ויתור

היתה לו חסינות כי הוא "חזר מהמתים" - ג'נה באמזון ויתרה לגמרי על החסינות. כך שתאורטית יכלו להעיף אותה, מה שלא היה יכול לקרות לברטון.

Boran

New member
ואגב,

בסיבוב ההוא היו 3 חסינויות אישיות... זה שיא.

שיאן יצאה כמו מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

היא פשוט חשפה הכול! זו שיאן המלכה שאני מכיר
אווווווווווף! למה העיפו אותה?!?! וכמה שהיא צודקת לגבי אמבר! היא באמת הכי גאונה שם מסובבת על האצבע הקטה שלה את רוב ששולט בכל השבט! רוב אתה פשוט עשית המעשה הכי מלוכלך בפרק הזה! - לצחוק על הן של מישהו! אתה פשוט נבלה! ואל תדאגו זה עוד כלום היה פעם קטע באינסיידר(קטעים שלא שודרו) שהוא דיבר עוד על הבן של רוב ופשוט נשארתי עם פה פעור כמה שפל בן אדן יכול לרדת!!! וואטס דא פאקינג קשר בין המשחק לבן של טום?!?! ואני עוד מתפלא איך אנשים יכולים לאהוב את הבן אדם הזה?! אם אתם אוהבים - שיהיה לכם לבריאות!

ran110

New member
שיאן תותחית, איזה באסה שהיא לא זכתה

בחסינות אם היא הייתה זוכה היא הייתה יכולה להשאר עד הסוף. כמה שאני לא סובל את הג'ינה הזאת,היא כל כך מעצבנת ואם בפרק הבא רופרט תום וג'ינה לא מתאחדים, אז הם צריכים לזכות בפרס ה"שורדים הכי טיפשים בכל הזמנים", למרות שגם ככה הם יכולים לזכות בו, פשןוט לא יאומן איזה שלושה טיפשים

CrAzY MuSiC

New member
בדיוק!

אם שלושת המטומטמים האלו לא יפקחו עיין סוף סוף ויסלקו את אחד מזוג הנאהבים האלה --- המשחק יהיה בידיים של רוב ואמבר.

Boran

New member
מה הקשר?

גם רוב צסטרנינו עף, והדעה המקובלת היא שהוא השורד הטוב ביותר שאי פעם שיחק את המשחק ולא ניצח. גם קאת'י עפה, והיא היתה מהשחקנים הטובים בעונה 4. גם קלי גולדסמית עפה. וגם אמבר. ורוב.

אלדר01

New member
הדוגמאות שנתת נכונות אבל

במקרה של שי אן היא התעוררה מאוחר.היא היתה צריכה לבנות לעצמה בריתות בזמן ולא לנסות ברגע האחרון.

Boran

New member
אם אני אשים אותך

עם שלושה קרשים וביצה נראה אותך עושה איתם בריתות. כל המטומטמים שם כ"כ בטוחים בברית שלהם עם רוב, ששיאן יכולה לתלות את עצמה והם לא יהיו בברית איתה. ברגע שרוב סימן את מוגו מוגו, לא לקאת'י, לא לשיאן, לא ללקס, ולא לשלושתם יחד יש את הכוח לשנות את זה.

למעלה