הישרדות- פרק 14

Lily Flower

New member
שאלה

למה אתה שונא אותה עד כדי כך? מתוך סקרנות. (ולא, יש כאן עוד הרבה שלא סובלים אותה. במיוחד כל מיני מעריצות רוב למיניהן
. אל תתלו אותי על זה בבקשה).

מטר9

New member
פרק מוצלח ביותר...

הפרק הראשון שאהבתי בו את שי אן... אבל רובו זה בגלל כל מה שקרה בטרייבל קאונסל... ביננו, אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר (אם לא יותר) אם אני הייתי יודע שאני אעוף, כמו שי אן. אני מסכים במיליון אחוז עם מה ששיא אן אמרה על אמבר, ואני מאוד מעודד אותה. אגב, מישהו שם לב שתחרות חסינות בפרק שקאת'י עפה, היא הפסידה בתחרות בכוונה? כנראה שזה היה בשביל שהיא לא תראה כאיום (גאונה מושלמת שלי...) אם טום ג'נה ורופרט לא יחברו כדי להעיף את אמבר ורוב, אז הם מאוד טיפשים, מגיע להם לעוף ומגיע לרוב ואמבר להגיע לפיינל 2.

מטר9

New member
ועוד משהו,

אני חושב שזה ממש פתטי שהרבה מכם אומרים שהסיבה שרוב ואמבר הגיעו למצב הזה זה בגלל ששבט שפירא היה מלא בטיפשים. עובדה שרוב ואמבר הצליחו לעבוד גם על לקס קת'י ושי אן ככה שאו שגם השלושה הנ"ל מאוד טיפשים, או שפשוט אתם לא נותנים לרוב ואמבר מספיק קרדיט... רוב ואמבר הגיעו לאיפה שהם הגיעו כי הם שחקנים טובים. נקודה. תודה, שלום.

מטר9

New member
אז היא לא טפשה...

היא פשוט שפוטה של קת'י (שהיא שפוטה של לקס) שעושה כל מה שהיא אומרת לה. זה הרבה יותר טוב...

Dasush17

New member
גם זה נכון

אתם תמיד אומרים שאמבר היא שפוטה של רוב שלא עושה כלום במשחק רק הולכת אחריו אז שיאן פי אלף יותר גרועה ממנה כי שיאן עושה את אותו דבר רק אחרי שחקנים הרבה פחות חזקים ואפילו הם לא מתיחסים לדעתה.

Boran

New member
לא מסכים.

הם לא הצליחו לעבוד על לקס קת'י ושי-אן. למקרה שלא שמת לב, לקס קאת'י ושי-אן היו בברית של שלושה, כאשר לרוב ואמבר היו יותר משלושה שפוטים שעשו כל מה שהם אמרו בלי למצמץ, ואי אפשר היה להזיז אותם מזה.

מטר9

New member
לקס אמר לרוב בעצמו

שאם הוא היה מעיף את אמבר, הם היו מגיעים ארבע מול חמש, ומעבירים את טום אליהם, ככה שאם הוא רצה הוא היה יכול להתקדם יותר. אז או שלקס באמת האמין לרוב, או שהוא עשה את זה כטובה לחבר (כמו שהוא אמר), ואם הוא עשה את זה כטובה לחבר, אז הוא אחד השחקנים הכי גרועים שראיתי אי פעם בכל העונות בהישרדות! (ולא, לא נסחפתי) ולגבי קת'י ושי אן: או שהן האמינו לרוב, או שהן פשוט עשו מה שלקס אמר להן, או במילים אחרות - או שהן טיפשות כמו חברי שפירא (לטענת הרבה מחברי הפורום) או שהן פשוט שפוטות של לקס שעושות כל מה שהוא אומר להן... אני אתן לך להחליט מה עדיף...

Dasush17

New member
מדויק מאוד.

חוץ מהקטע של לקס... לא צריך להסחף.. חח עדיין יש שחקנים כמו שיאן וג'ינה וכל מיני לוזרים שנזרקו בפרקים הראשונים שיכולים לזכות בתואר הזה.

ג'נה ושיאן לא לוזרים! נמאס כבר

מההודעות האלה שלך!! הם הגיא לי כבר עד הצוואר!! את פשוט הכי מעצבנת בעולם!! כולם כבר עושים סתלבט עלייך!

מטר9

New member
גועל נפש.

אתה יצאת ממש ממש ממש לא בסדר בהודעה הזאת. הדס הביעה את דעתה בצורה הכי רגועה בעולם ואתה פשוט התנפלת עליה, ועוד בצורה ממש מעליבה ופוגעת. אז היא לא מסכימה עם הדעות שלך - אז מה?? כל העולם חייב לחשוב כמוך? כל העולם חייב לאהוב את שי אן, ג'נה וקרן ועדלי?? גם אני חושב ששי אן וג'נה הן לוזריות, אז מה, גם עליי תתנפל? וביננו, בינתיים הדס הביאה טיעונים הרבה יותר טובים ללמה שי אן לוזרית מאשר הטיעונים שאתה הבאת ללמה היא לא. ועוד עצה ידידותית לעתיד: אל תכנס למשחק יותר מדי, זה כבר גובל בשגעון. רוב הוא לא השטן, ואתה לא צריך לאחל לו את הנורא מכל וכנ"ל גם ההפך. ג'נה ושי אן הן לא הבחורות הכי מושלמות בעולם. תרגיע קצת. אני בטוח שלאף אחד מהמתמודדים לא אכפת יותר מדי מה הדעות שלך לגביהם.

מטר9

New member
גועל נפש.

אתה יצאת ממש ממש ממש לא בסדר בהודעה הזאת. הדס הביעה את דעתה בצורה הכי רגועה בעולם ואתה פשוט התנפלת עליה, ועוד בצורה ממש מעליבה ופוגעת. אז היא לא מסכימה עם הדעות שלך - אז מה?? כל העולם חייב לחשוב כמוך? כל העולם חייב לאהוב את שי אן, ג'נה וקרן ועדלי?? גם אני חושב ששי אן וג'נה הן לוזריות, אז מה, גם עליי תתנפל? וביננו, בינתיים הדס הביאה טיעונים הרבה יותר טובים ללמה שי אן לוזרית מאשר הטיעונים שאתה הבאת ללמה היא לא. ועוד עצה ידידותית לעתיד: אל תכנס למשחק יותר מדי, זה כבר גובל בשגעון. רוב הוא לא השטן, ואתה לא צריך לאחל לו את הנורא מכל וכנ"ל גם ההפך. ג'נה ושי אן הן לא הבחורות הכי מושלמות בעולם. תרגיע קצת. אני בטוח שלאף אחד מהמתמודדים לא אכפת יותר מדי מה הדעות שלך לגביהם.

born to last

New member
אז זה הטיעונים שלי..

לגבי לקס: אחד השחקנים הכי טובים שהיו העונה לדעתי זה לא שהוא לא העיף את אמבר רק בגלל החברות לרוב הוא קיווה שזה יקדם אותו במשחק וזה בכלל לא היה נאיבי מצידו(במיוחד כש רוב בא וביקש ממנו כמו שילד בן7 מבקש עם דמעות בעיניים שלא יקחו ממנו את הצעצוע האהוב אליו,ההבדל שלקס ראה את ההבדל וחשב שרוב בנאדם מבוגר ועומד במילה שלו).שיאן שיחקה מעולה ומי לא ראה את זה או שעיוור או שטיפש.כנ'ל קאתי שחקנית פשוט מעולה.רוב לדעתי גם משחק מעולה אבל הוא עושה טעויות בדרך אחת מהן שהוא לגמרי סומך רק על עצמו ואמבר למרות שהוא עשה ברית אם אחרים רופרט לדעתי משחק מאוד גרוע,הוא שחקן פיזי מרשים אבל זה בערך הכל.

SweeT DeveL

New member
גם אתה מעצבן אותי לפעמים! ואני לא

אומרת לך כלום על זה...(לפעמים) וכשאתה אומר על רוב שהוא זבל נבלה ושהלוואי שידרוס אותו מכונית אני אמרתי משהו!? לא.. הייתי מעירה לך פה ושם קצת בתגובה אבל אתה כל הזמן מציק ל-Dasush17 בקשר להודעות שלה וזה מעצבן אותי!!! גם לה מותר להביע דעה!!! ואגב אני חושבת גם ששיאן מעצבנת!

הציניקן

New member
זה לא מדוייק.

גם אני לא אוהב את רוב ואמבר, אבל האמת היא שהם מצליחים בזכות חוכמה ומניפולציה בריאה. הם עבדו על ברית מוגו-מוגו: א. כשרוב הבטיח את מה שהוא הבטיח ללקס ולקס לא הוציא את אמבר ב. כששיאן הצביעה נגד לקס באסיפה שבה הוא הודח, ועדיין אין לי מושג למה(קשור לנושא העריכה המעצבנת של הפרקים).

אלדר01

New member
לקס טעה בגדול ולמעשה הצעד שלו

היה הכי קריטי במשחק.מאותו רגע השליטה של רוב הפכה למושלמת. כמה פעמים שי אן יכולה לזכות בחסינות ....

Dasush17

New member
נכון מאוד!

מאוד מאוד מאוד מאוד! אפילו לא חשבתי על זה.

ran110

New member
חלק מהסיבה שהם הגיעו לאן שהגיעו זה

ששבט שפירה(וחצי סבוגה שהצטרף) מלא בטיפשים, וגם לקס טיפש, בכל ההחלטות שלו הוא הרס את אחד השבטים הטובים בכל הזמנים, מוגו מוגו. מה שנכון זה שגם לעבוד על טיפשים צריך לדעת, אבל הסיבה שהמשחק של רוב ואמבר הוא לא חכם במיוחד זה שעצם זה שהם זוג ואף פעם לא יצביעו אחד לשני, זה אומר שהם האיום הכי גדול, כמו שלמשל שרופרט סנדרה וכריסטה היו בברית ישר העיפו את רופרט, וכך כל שורד עם ראש בריא היה עושה. חוץ מזה,אחד המעלות של שורד טוב זה להיות דינמי, וללכת למצב יותר טוב אם יש לך אפשרות, וכך לדעתי אם רוב היה חובר לשיאן ומעיף את רופרט המצב שלו הרבה יותר טוב, כי שיאן פחות חזקה(למרות שבהשרדות הזאת רופרט הוא אפס מאופס), וגם האפשרות לברית בין ג'ינה לשיאן אם כל השנאה בניהם נראית קלושה.

Dasush17

New member
יאאא איזה בלאגן

אני לא יודעת איפה להגיב. :( חחח יש לי הרבה לומר והפעם זה מגוון אז שווה לקרוא חחח נתחיל מההתחלה, מה זה ריגש אותי שהם פגשו את המשפחות שלהם, כמעט ירדו לי דמעות חח וששיאן פגשה את אמא שלה מצד אחד זה היה מצחיק כי היא הוציאה קולות כאלו מצחיקיםםםם ומצד אחד מרגש כי היא ממש בכתה וזה היה כזה חמוד! אמא שלה סינית כמוה! חחחח לא יודעת למה אני מוצאת את זה חמוד חחח והאוכל היה כזההה מגעיל בדוגרי אני לא הייתי אוכלת, זה דוחה. ישר ידעתי שאמא של אמבר תצא ראשונה חח היא לא נראת אחת שמסוגלת לאכול דברים כאלו... חח והבן של תום חמוד! מדבר בדיווווק כמו אבא שלו! חחח גם לא ברור. אוי! עצבן אותי שג'נה אמרה לתום לבחור את רופרט כשהוא היה צריך לבחור מישהו שיביא את קרוב משפחה שלו.. אלוהים מה יש לאשה הזו מרופרט?? בגלל שזו אשתו והוא מזמז אותה שם מול כל השבט אז זה אומר שלו הכי מגיע? חח דווקא אהבתי שהוא לא בחר בו. ג'נה הזו חושבת שלה ורופרט מגיע הכל. היא כזוווו מעצבנת. כמה היא מדברתתתת חחח והיא באמת טיפשה. הסיבה היחידה שאני לא רוצה שהיא תעוף בגלל שהיא כזו טיפשה והיא תלך עם אמבר ורוב עד הסוף והיא בכלל לא תשקול להעיף אותם. היציאה שהכי קרעה אותי: "שי אן בטח מנסה לעשות ברית עם השיח" חחחחחחחחח וזה היה אשכרהה נכוןןן! הבחורה המסכנה ניסתה לעשות ברית עם כל העולם ואף אחד לא שם עליה! יו! איזה מעליב... חחח אבל זה היה צפוי, לאף אחד לא משתלם לחבור אליה ולמי שכן משתלם לא יודע את זה... חשבתי שיהיה פרק משעמם בגלל שברור מי עפה אבל הוא בכלל לא היה ככה. במועצת השבט שיאן פתחה פה על ג'נה וזה היה ממממש נחמד. סוף סוף קצת אקשן! חח איך ג'ף אמר לה "אמרת את הכל?" חח והיא כזה "לא יש לי עוד" וממשיכה לדבר... חחח אני רק לא מבינה מה המטרה של ההצבעה שלה נגד אמבר? היא רוצה שיעיפו אותו? למה? כי היא שחקנית טובה? אני ממש לא מבינה מה היא רוצה. לא משנה, טוב שהלכה, איטס אבאוט טיים, אין לה יותר מה לעשות שם (אף פעם בעצם לא היה לה כשחושבים על זה חח) ולא נראה לי שה"בלאגנים" שהיא עוררה ייצרו משהו מענין. מחר- hopefully תעוף ג'ינה או יעוף רופרט. אני רוצה את רוב, אמבר ותום בפיינל ת'רי.

למעלה