הישרדות- פרק 14

מטר9

New member
הסיבה ששי אן הצביעה לאמבר:

מאז שהעיפו את קת'י, שי אן הבינה שאין לה סיכוי, היא אולי הכחישה, אבל היא ידעה שאין לה סיכוי. אז בזמן הקצר שנותר לה היא ניסתה לעשות בלאגן בשבט שפירא הישן הכביכול מאוחד ואוהב. ההצבעה שלה לאמבר הייתה הצבעת כבוד, אף אחד לא מעריך אותה, או ספור אותה כמישהי עם סיכויים לזכות ולכן היא רצתה לערער את הבטחון של כולם בכך שהיא מראה שיש עוד מישהו מאוד חזק עם סיכוי גדול להגיע לגמר.

הציניקן

New member
המונח הוא אסייתית

אלא אם כן את יודעת בדיוק את המוצא שלה. ואם היא לא מאומצת, כנראה שלפחות אחד מהוריה ייראה אסיאתי גם כן (אמא של אלישיה היא לבנה כמו שראינו).

SweeT DeveL

New member
יששששששש שיאן עפה!!!!../images/Emo151.gif

אני מאושרת ששיאן עפה אני שנאתי אותה!!!!! איזה מעצבנת!!! אין דימיון בין אח של רוב לרוב!! אח של רוב עם עיניים כחולות שער חום קצת בלונדיני ורוב שער שחור עיניים שחורות! כאילו הם לא באו מאותה משפחה חחחחחח יאא הבן של טום,בו איך הוא דומה לטום!! ממש העתק הדבק..חח איכס איך בו אכל את הזחל הזה!! הוא אכל את זה בלי למצמץ!! איכס!!! שאמרו לטום לתת לעוד מישהו להיום עם המשפחה שלו ג'נה ישר קפצה רופרט, רופרט לפי דעתי הוא עשה בחוכמה שהוא בחר באח של רוב! כשהם אכלו את הדבר המסריח הזה-איכס-כשאח של ג'נה גיא עשה גרעפס איזה גועל איך שג'ף אמר:"אני מריח את הגרעפס עד לפה!" איייכס! חח איך שמחתי שטום זכה בחסינות! כי שיאן לא!! חח בהתחלה ששיאן אמרה שהיא תצביע למי שהיא חושבת שינצח ולמי שהיא חושבת שצריך להיזהר ממנו חשבתי שהיא תצביע לרוב אבל היא הצביע לאמבר ואני באמת חושבת שהיא תנצח כי אמבר מסובבת את רוב על האצבע הקטנה שלה ורוב מסובב את כולם על האצבע הקטנה שלו.. איזה מלכה!!
אין על אמבר!!
שיאן עפה!!!!!!! איזה כיף!!

הציניקן

New member
העריכה של הפרק

עלתה לי על העצבים. זה שאף פעם לא מראים ממש את הסוף של כל הבריתות כדי שיישאר מתח לקראת אסיפת השבט, זה בסדר-זאת טלוויזיה וצריך רייטינג. אבל היום ובפרק הקודם- כל הזמן רופרט ג'נה רופרט ג'נה ובסוף אפילו שיאן לא הצביעה בשביל ג'נה! ומראים לנו בחטף שרופרט מסכים להעיף את בת-בריתו ג'נה(צעד מאוד לא רופרטי), אבל לא מראים לנו איך זה נגמר. ובפרק הקודם- אפילו לא הזכירו את אלישיה כמועמדת לעוף. זה מעצבן אותי.

יש לי שאלה

הם היו במלזיה (ראש של דג) עם לא אז אתם יודים איפה הישרדות 10 תהיה זה נשמה יפה הישרדות מלזיה

karin t14

New member
תעזרו לי!!

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את העונה הראשונה של הישרדות??

Boran

New member
לא.

קראי בבקשה את חוקי הפורום (לינק ירוק למעלה)

Boran

New member
אומנות השירשור

את כותבת "הוסף תגובה" להודעה שאת רוצה להגיב עליה. אחרת אף אחד לא יידע על מה את מגיבה. ואי אפשר לכתוב על הורדת פרקים בגלל שלוש סיבות: 1. כי זה מה שכתוב בחוקי הפורום. קראי אותם בבקשה. 2. כי זה לא חוקי אולי? 3. זה מנוגד לתקנון תפוז.

Danielushhhh

New member
סוף סוף מה שחיכיתי הגיע!

שיאן עפה. מהתחלה לא סבלתי אותה. היא חכמה מאד אבל זה היה ממש לא צפוי איך שהיא הצביעה לאמבר... חשבתי שהיא תצביע נגד ג'נה אחרי שהיא נסתה לשכנע את כולם. מזל שהיא לא הצליחה.
חחח ואמא של שיאן הצחיקה אותי איך היא נהייתה אדומה. גם כשאמא שלה הגיעה אז היא מחבקת אותה ואומרת שהיא מצטערת.. כאילו מה הקטע?! על מה היא מבקשת סליחה?!

למעלה