הישרדות- פרק 14

אלדר01

New member
נכון ולכן מוגו מוגו היו צריכים

להעיף את אמבר כשיכלו,לנסות לזכות בחסינות במפגש לאחר מכן ולהעיף עוד אחד משפירה. מכיון שאני יודע מה יקרה,אז אני מתייחס רק למה שכבר שודר.

Boran

New member
למה?

לפני האיחוד למוגו מוגו לא היה שמץ של מושג שזה היה המצב בשאפרה. תאמין לי שאם הם היו יודעים שזה המצב הם היו מעיפים את אמבר.

Dasush17

New member
חחחח

הורגים אותי הכינויים האלו "מלכה" "תותחית" כאילו מי הם בכלל... חבורה של אנשים נואשים לזכות במיליון דולר ויעשו הכל בשביל זה. אני לא חושבת שמגיעים להם המחמאות האלו ממכם אבל אם כבר אז כן, אמבר באמת שאקלית. משחקת ממש טוב, לא האמנתי שהיא תגיע כזה רחוק. כרגע יש לה את הסיכוי הכי גבוה לקחת את המיליון! (לה ולביג תום) הבעיה שהיא לא תוכל לקחת את המיליון אם היא תתחרה במישהו אחר שהוא לא רוב. רק את רוב שונאים יותר ממנה. לכן אני ממש מקווה שרוב ואמבר יהיו בגמר. ושכחתי לציין ששיאן היום נלחמה כמו אריה כדי להשאר במשחק וזה יפה, לא הכרתי את זה אצלה, הייתי בטוחה היא סתם תשב ותחכה בסבלנות עד שיעיפו אותה אבל לא היא ממש נלחמה! מגיע לה על זה ח"ח. :)

Lily Flower

New member
שאלה

למה אתה שונא אותה עד כדי כך? מתוך סקרנות. (ולא, יש כאן עוד הרבה שלא סובלים אותה. במיוחד כל מיני מעריצות רוב למיניהן
. אל תתלו אותי על זה בבקשה).

תשובה !

אני שונא את הש*מ*טה הזו כי בגללה שבט סוק ג'אי הלך לעולמו בתאילנד , אם ה*ר*וטה לא היתה קיימת אז הם לא היו מפסידים בכוונה ואוכלים אותה ! ואיך היא שנאה את רוב ואת פני החמודה , שת*ש*ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סוק ג'אי
ועכשיו היא באה לאול סטארס (מה קיבינמט היא עושה שם ???) ומנסה לסחסך בין חברי שפירה השולטיםםםםםםםםםם , אם ההיתי רואה אותה ההיתי דופק לה איזה מכונת כביסה בראש או איזה מקרר !

Lily Flower

New member
טווווב

את 5 לא ראיתי אז אני לא יכולה להגיד כלום על זה, אבל אם אתה קורא לשפירה "שולטים" באמת שאין לנו על מה לדבר...
בחיי שאני לא מבינה חלק מהאנשים פה לפעמים, אתם לוקחים את החיבה או חוסר החיבה שלכם לכל מיני שחקנים לרמות מוגזמות לגמרי. אם אוהבים אותם אז הם אלוהים ומושלמים וכל מה שהם עושים זה קדוש, ואם שונאים אותם אז הם מקור הרוע עלי אדמות ואתם מאחלים להם ולכל משפחתם למות מעגבת בייסורים קשים או משהו. שיהיה...

Dasush17

New member
נכון מאוד

זה באמת מוגזם השנאה פה לכמה מתמודדים. כאילו הם פגעו בכם אישית.

Boran

New member
אני מזהיר אותך

אל תנסה לשחק לי אותה שים כמה כוכביות שאתה רוצה ההודעה הבאה שלך בשפה כזו תימחק.

רעים אנחנו ???

מואהאהאהאהאהאהאאה !!! חחח צוחק למה רעים כי ירון שומר על השפה הנקייה של הפורום כי הוא מוחק הועדות שלא משורשרות כראוי ?? זה כל בעיה לכתוב תגובה למישהו במקום הנכון??? כל כך קשה ? אנחנו רעים שאנחנו מתרגזים לפעמים ששואלים את אותם שאלות קרוב ל30 פעם ראה דור ששירשר 3 פעמים את אותה שאלה ולמרות שנתנו לו תשובה המשיך מי רע?? רעים על זה שאמרו שאתה לפעמים מנג'ס שכל 10 דקות "איפה התוצאות" חשבת פעם שירון כבר בן אדם לעצמו חשבת שיש לו חיים? למה רעים למה להכליל? אם הפורום היה הולך חלק אז היה סבבה אני לא מדבר על החדשים שלא יודעים (מי כמוני יודע) אני מדבר על אנשים שפה יותר משבועיים .. אתה מבין אז רעים אנחנו לא ..

ran110

New member
סוק ג'אי(או איך שקראו להם) לא הפסיד

בגללה, הוא הפסיד בגלל עוד אחד מגאוני הישרדות(אני מתפלא שלא שמו אותו בשפירה) קן, שרצה להפסיד כדי להעיף מישהו, ובסוף זה התפוצץ לו בפנים. חוץ מזה שלאחר שלא איחדו בין השבטים, לשיאן לא הייתה שום השפעה על חיסולו של השבט שלה.

talrv

New member
שיאן מיהרה לבגוד בשבט שלה

באיחוד החופים. מה שהתנקם בה מהר מאוד. אני לא אהבתי את שיאן בתאילנד כי היא הייתה מרירה כל כך, וכל הזמן עושה פרצופים לכולם ומתלוננת על איך שלא אוהבים אותה. באולסטארס (באמת מה היא עושה שם? היא בכלל לא מהשורדים הכי טובים שהיו ואפילו לא שרדה עד האיחוד) היא הייתה יותר בסדר, אבל התעוררה מאוחר מדי. והפרק שהיא זכתה בחסינות וכל כך התלהבה? לא חכם מצידה. פשוט קנתה לעצמה את ההעפה הבטוחה פרק הבא. וביג טום נתן לרוב לפגוש את אח שלו? יש בזה המון מן החנפנות. טל.

למעלה