הישרדות פרק 11!

SweeT DeveL

New member
הישרדות פרק 11!

עוד מעט יש הישרדות!! כזה יגמר מישהו יכול לעשות לי תקציר מפורט על הפרק? תודה
למי שיעשה לי!!

Fair Play

New member
רוב הזבל!!!

לקס עף!!! למהה?!?! רוב תעוף כבר! אני שונא אותך כל כך!!! הלוואי שתיפצע ויעיפו אותך בגלל זה י*ן ז*נ*! איזה חרא הנבלה הזה חוץ מזה אחלה פרק

Danielushhhh

New member
חבל שלקס עף....

אבל רוב עשה את זה כדי ששבט שפירא המקוריים (ביחד עם ג'נה ורופרט) לא יתפרק... לקס פשוט עשה טעות נוראית מבחינתו בכך שבחר להעיף את ג'רי ולא את אמבר, והוא יודעת את זה... למרות ששפירא המקוריים היו ביתרון מספרי אבל עדיין.. הסיכויים שלו להישאר היו יותר גבוהים לפי דעתי הכוח בא מאמבר ורוב וככה הם יחליטו את מי לגרש... לאט, לאט חוץ מזה... היה ממש אחלה פרק! נראלי ג'נה קצת הגזימה עם האיפור בפרס
וקתי, כל הכבוד לה
הייתי בטוחה שאמבר תיקח את החסינות הרי אפילו היא אמרה שהיא חזקה....

מטר9

New member
זה לא יאמן...

כמה שלקס בכיין!!! איך הוא מעז להיות צדיק בסדום מול רוב כשהוא עשה בדיוק אותו דבר לאית'ן וג'רי? חבל שהוא מתנהג כמו תינוק ולא מבין שהוא צריך להפריד בין החברויות מחוץ למשחק למשחק האמיתי. גם קת'י מעצבנת אותי. לוקחת הכל ללב כאילו שכל מה שעושים במשחק הוא נגדה באופן אישי. הכי הרג אותי כשהיא אמרה שהיא מרגישה שיש משהו ברוב שנשאר בו עוד ממרקסס שהיא לא סובלת. להזכיר לך שבמרקסס את כרתת ברית עם רוב?? מוגו מוגו פשוט אפסים, לא יעזור כלום. שי אן אומנם עשתה צעד חכם בכך שהיא הצביעה לרוב, אבל לפי דעתי זה מעט מדי ומאוחר מדי. לקס חפר לכל השבט הזה קבר עוד כשהוא גרם לכך שקולבי יעוף ולכן לאף אחד מהם לא היה סיכוי...

Fair Play

New member
לקס לא בכיין!

מה רצית שיעשה? יחבק וינשק את רוב?! והוא לא עשה את אותו דבר לאיתן עם איתן לא היתה לו ברית. וזה ברור שלקס היה טיפש בחלק הזה, אבל רוב הוא פשוט חתיכת חלאה, במקום להעיף את רופרט הוא מעיף את לקס, וזה מראה כמה אי אפשר לסמוך עליו ובכל זאת עושים את זה. שילך לעזאזל

מטר9

New member
שאני אבין,

אתה יודע באיזה תוכנית אתה צופה בכלל? הדבר שכל הזמן אומרים בהישרדות זה: "Trust no one." לקס בטח ברוב, לקס נדפק, בעיה של לקס. הוא לא צריך להתחיל לבכות כאילו שרוב הוא החבר הכי טוב שלו ושהוא נשבע באמא שלו שהוא לוקח אותו לגמר.

Uri04

New member
SCREW LEX

אני מסכים בדיוק עם כל מילה. אתם יודעים, אני לפעמים לא מאמין שככה עונת האולסטאר נראית - אלה הם, הרי "אולסטארס", האנשים הצבועים-השקרניים-השחצניים-היהירים-תאבי-בצע-צמאי-תשומת-לב הגדולים ביותר מכל העונות, נכון? הם אלו שכבר היו אמורים לפענח איך המשחק הזה עובד, לא? אז מה קורה בעונה הזאת, איפה האסטרטגיה? בינתיים כל מי שמשחק כמו שצריך את המשחק הזה הוא בוסטון-דאמב-אס-רוב ואפילו לאמבר משחקת אותה עם האסטרטגיה השחוקה שלה עוד מימי אוסטרליה של "היצמדות לדמות דומיננטית ולהבלע לצדה"... חבל...

Dasush17

New member
לא בהכרח

האול סטארס אומר שהם השחקנים הכי טובים של כל העונות ולהיות שחקן טוב לא בהכרח מחייב להיות מניאק, תחמן, שקרן שתוקע סכינים בגב. יש כאלו ששיחקו פייר וגם הגיעו רחוק כמו אית'ן נליה אליזבת' קים וכו'... זו טעות מצידך לצפות לתחמונים ושקרים כל העונה. זה היה ממש משעמם ומאוס אם זה מה שהיה כל העונה. אני מעדיפה שרוב השחקנים יהיו מתונים ורק כמה תחמנים קטנים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מה לא היה ברור בלא להגיב

לשרשור הזה. אלוהים אדירים האנשים בפורום הזה חלקם פשוט מתנהג בצורה כל כך מפגרת שזה מעצבן. אני מרים ידיים.

Dasush17

New member
מה????

1. התגובה שלי שאתה הגבת עליה נכתבה לפני הבקשה שלך. 2. למה לא להגיב לשרשור הזה?????

הציניקן

New member
עזבי, היה כאן ספויילר בלילה,

והם רצו לדחוק את השרשור אחורה כדי שלא יראו. בכל מקרה, נראה לי שזה כבר לא רלוונטי, ובכל מקרה נראה לי שהסגנון קצת מיותר, אפילו אם כועסים.

אלדר01

New member
בהחלט הסגנון מיותר ולדעתי

צריך יותר להקפיד על שמירת סגנון תרבותי כאן. ולגבי ספוילרים.תסלחו לי זו לא שיטה להציף פורום כדי לדחוק הודעה. שמנהל הפורום ימנה עוזר כמו בהרבה פורומים אחרים שגם לו תהיה סמכות מחיקה. פשוט לא?

Boran

New member
לא פשוט

להציף פורום זו השיטה הכי טובה לדחוק את הפורום לעמוד השני כדי שלא כל מי שנכנס לפורום מייד יראה אותו. אני לא פה 24/7, ועד שאני אגיע למחוק את הספוילר (ואני משתדל שזה יהיה במהירות האפשרית) להציף את הפורום זה הדבר הכי טוב לעשות. ואין כזה דבר "עוזר", אם אני ארצה למנות מישהו הוא יהיה מנהל בדיוק כמוני. ואת ההחלטה אם למנות ומתי למנות הייתי שמח אם תשאיר לי.

Uri04

New member
דרך אגב..

אני בטוח שחלק גדול פה מהגולשים בפורום לא מודעים לכל ההודעות שמתפרסמות כאן. הייתי מצפה שהודעה לדחיקת שרשור בגלל ספוילר תופיע לפחות בצורה מודגשת ולא בהודעה זניחה. מאיפה אני או גולשים אחרים פה בפורום אמורים לשים אליה לב? אני ורבים אחרים לא קוראים פה את כל ההודעות בפורום.. ובקשר לתגובה של LoveTheMcMehons (אני מקווה שכתבתי את זה נכון), שוב - יש תרבות כתיבה ויש תרבות כתיבה.

Boran

New member
מבין את כוונתך. בוא נהפוך את זה

לביקורת בונה לרגע. מה אתה היית מציע?

Uri04

New member
מה אני מציע..

למחוק הודעות המכילות ספוילרים כל עוד ניתן (אם ניתן), לפרסם הודעה מודגשת על כך שבהודעה מסויימת יש ספוילר, כך שזה יהיה מספיק בולט לעין ואף אחד לא יוכל לפספס את זה (עם סמיילים בצד, או כל צורה אפשרית אחרת), אפשר אפילו לקחת צעד דרסטי יותר ולנסות לחסום משתמשים שמפיצים ספוילרים, אבל זה לשיקולכם.

Boran

New member
ובכן

את כ-ל הדברים שאמרת כבר עשינו. הודעות המכילות ספוילרים נמחקות, אבל אני לא נמצא כאן 24/7. לכן, כשאני לא נמצא כן הצעד הטוב ביותר הוא להציף את הפורום ב-15 הודעות כדי להעביר את הספוילר לעמוד השני (במידה והוא בכותרת ההודעה). גם הדגשה בצורה בולטת לעין ניסינו, אבל היא פחות אפקטיבית, הרבה פחות. כי הרבה פעמים אנשים פותחים הודעה קודם בגלל הכותרת שלה, ורק אח"כ קוראים את התגובות, גם אם התגובה היא "
מעליי" כמו שעושים בד"כ. מניסיון- לא אפקטיבי. כמו שכתוב בשורה האדומה למעלה- משתמשים שמפיצים ספוילרים באמת נחסמים מהפורום. שאל את אלדר01.

למעלה