כל כך מסכימה!
נכון רוב לא התנהג יפה, ממש לא יפה, אבל לא היתה לא ברירה, זה היה או לשקר (מה שהוא עשה כבר הרבה פעמים חחח) או לוותר על אמבר. וכדאי שתשלימו עם זה, על אמבר הוא לא יוותר. יש שם כבר רגשות וכשרגשות מעורבים הכל יותר מסובך. אמבר תיהיה האחרונה שרוב ימכור, אם בכלל. לכן הוא עשה מה שהוא היה צריך לעשות- לוותר על לקס. מה לעשות זה המשחק. ומטר 9 ממש צודק/ת לקס עשה בדיוק אותו דבר לאית'ן! מה הוא אמר אז? שזה שני דברים שונים, החברות והמשחק. יפה מאוד. גם עכשיו כשלקס זה שנדפק זה שני דברים שונים. לפחות רוב בא אליו כמו גבר ואמר לו את זה, אין מה לעשות, זה המשחק ומישהו חייב לצאת. חבל רק שאמבר קיבלה את כל ההצבעות. כל הכעס שלהם על רוב אמבר קיבלה. ועכשיו יש לה כבר 3 קולות וזה לא טוב להמשך. חבל שהיא לא התאמצה יותר להשיג את החסינות. ממש התעצבנתי כשראיתי אותה שם נחה לה על המיים במקום לרדת ולנסות לקבל חסינות. כנראה שהמחיר זה עוד שני קולות. ולא הבנתי למה שי אן הצביעה נגד לקס? מה היא באמת חושבת שרוב ישאיר אותה פה?? חח מה היא כזו מ-פ-ג-ר-ת?? היא לא הבינה כבר שיש לרוב יותר מדי עסקאות, וכרגע מה שהוא צריך זה אנשים להפתר מהם? חח אבל שיהיה ממש לא איכפת לי, היא עוד מעט עוזבת. סוף סוף נמאס לי מהפרצוף שלה כבר. חחח ובאמת אם קולבי לא היה עוזב אני בטוחה שמוגו מוגו היו משחקים הרבה יותר בחוכמה, קולבי יודע להנהיג טוב. אבל לקס רצה להפטר מכל הטובים, חשב שככה הוא ינצח, קרה בדיוק ההפך. הוא נשאר עם איזה סינית אחת שמוכרת אותו בשביל עוד שלושה ימים ואישה בכיינית שמתנהגת כאילו היא פעם ראשונה שמעה על המשחק. אבל אני שמחה שהוא עף. אני עדיין שונאת אותו על מה שהוא עשה באפריקה לקלי. אני מקווה שהיא ראתה את הפרק ושמחה גם. חחח