הישרדות פרק 11!

Boran

New member
אלדר תקשיב בבקשה

אתה חדש בפורום הזה. אני לא. גם רון לא. לפורום הזה יש כבר כללים ברורים מאוד בקשר לאיך נוהגים במקרים של ספוילרים, וזה שאתה עוד לא יודע אותם לא אומר שאתה יכול לבוא ולהכתיב לכולם כללים חדשים, אחרי שעל הכללים הקיימים עבדנו לא מעט זמן. דחיקת השירשור היא לכמה שעות בלבד, לכן אין שום צורך לפתוח שירשור חדש, מי שרוצה להגיב יכול להמתין כמה דקות / שעות.

אלדר01

New member
הצעת יעול

בחלק מהפורומים כאן יש או 2 מנהלים או עוזר מנהל פורום.הרי לא ניתן לצפות שמנהל ישגיח כאן 24 שעות ביממה. אדם נוסף יוכל לעזור בין היתר בתגובה מיידית לספוילרים.

Boran

New member
הצעת ייעול

א. תשרשר את ההודעות שלך למקום המתאים ב. את ההחלטות הניהוליות תשאיר לי. ג. את ההחלטות הניהוליות תשאיר לי. למה? כי: ד. זה מאוד מעצבן אותי שאנשים חושבים שהם יודעים הכל וסתם זורקים דברים באוויר.

אלדר01

New member
תשמע

א.פתחתי הודעה חדשה כי לא ראיתי שרשור בנושא הזה ב.אתמול בלילה כשנכנסתי לפורום ראיתי שהוא מוצף בהיסטריה אל תגיבו ואל תגיבו ושירים וכו כדי להזיז עמוד.אז לדעתי יותר מכובד שהיה מישהו שהיה מוחק את הפוילר. ג.כוונתי היתה טובה

Boran

New member
אוקי

א. בטח שראית שרשור בנושא הזה, אתה כתבת את אותה הודעה בדיוק בשירשור אחר! ב. זה היה באמצע הלילה. עכשיו אתה מאשים אותי שאני ישן? קבל התנצלות. אם ספוילר מפורסם באמצע הלילה אין מה לעשות בעניין. אתה חושב שאם יהיה "עוזר-מוחק" אפשר לבנות על זה שהוא יהיה פה כל הלילה, ונתכנן לוח משמרות שנכסה את כל היממה? ג. אוקי, תודה.

Boran

New member
אה כן

ה. אני אשמח אם דברים כאלה יופנו אליי במסרים, כי הם נוגעים אליי באופן אישי ולא לכל הפורום.

אלדר01

New member
אתה ממש הופך את דבריי

אני בכלל לא האשמתי אותך שאתה ישן בלילה..כל כוונתי היתה הפוכה. שתיהיה עזרה נוספת.אבל כרצונך לא אעלה יותר הצעות לעזרה בפורום.

Boran

New member
זה בדיוק מה שאמרת

התלוננת שהספוילר לא נמחק מייד כשהוא פורסם באמצע הלילה.

אלדר01

New member
שוב

מה שקרה אגב לא היה באמצע הלילה אלא קצת אחרי חצות אבל לענייננו. אין לי ולא היתה לי טענה שאתה לא מחקת. הטענה היתה לגבי צורת הטיפול. א.אי אפשר היה להגיב לפרק.ישר היו מאשימים שמקפיצים את ההודעה. ב.הפורום היה מוצף. לכן הצעתי שתיקח עזרה.הרבה פורומים מנוהלים ככה כי קשה לאדם אחד לעמוד בעומס. בכל מקרה אני מבטיח שיותר לא אציע הצעות יעול.זה די פוגע שאדם בא עם רעיון טוב ומקבל מקלחת קרה.

Boran

New member
כמו שאמרתי

אתה חדש בפורום. אני לא, רון לא, ועוד הרבה אנשים לא. בפורום הזה יש כללים ברורים לאיך לטפל בספוילרים. הצפת הפורום זו הדרך שבה מטפלים בספוילרים במידה ואני לא נמצא במקום. זה בנוגע ל-ב'. אי אפשר להגיב לפרק? תמתין כמה שעות, שום דבר לא כזה דחוף לך.

maya567

New member
"אדם בא עם רעיון טוב"?

אתה גם אותו אדם שבא עם ספוילרים באמצע הלילה, ושלח אותם לאנשים במסרים. אז אנא, המנע מ"הצעות ייעול" בכל מה שקשור לספוילרים. ותפסיקו לבוא בטענות לירון - הפורום הזה הוא פורום מ-ע-ו-ל-ה בכל מה שקשור לדרך הניהול, ולמדיניות הספוילרים/שרשורים/וכד' שלו. ולירון מגיעות רק תודות ותשבוחות, ולא מטר של טענות כלפיו.

אלדר01

New member
לי אין שום טענה לירון רק אלייך מאיה

שמהרגע הראשון שלי בפורום את מנגחת אותי. תנסי להתעלות בבקשה. ירון מנהל מעולה לדעתי את כל הזמן נדחפת להודעות שלי עם אנטי לא ברור.

maya567

New member
למה אנטי לא ברור?

האנטי ברור מאד - ועובדה שלא רק אני מרגישה כך.

אלדר01

New member
להזכירך ביום הראשון להיותי בפורום

שאלו חברייך בגלל תגובה שלי למה הרוע הזה? שאלה שאומרת דרשני...

Dasush17

New member
כל כך מסכימה!

נכון רוב לא התנהג יפה, ממש לא יפה, אבל לא היתה לא ברירה, זה היה או לשקר (מה שהוא עשה כבר הרבה פעמים חחח) או לוותר על אמבר. וכדאי שתשלימו עם זה, על אמבר הוא לא יוותר. יש שם כבר רגשות וכשרגשות מעורבים הכל יותר מסובך. אמבר תיהיה האחרונה שרוב ימכור, אם בכלל. לכן הוא עשה מה שהוא היה צריך לעשות- לוותר על לקס. מה לעשות זה המשחק. ומטר 9 ממש צודק/ת לקס עשה בדיוק אותו דבר לאית'ן! מה הוא אמר אז? שזה שני דברים שונים, החברות והמשחק. יפה מאוד. גם עכשיו כשלקס זה שנדפק זה שני דברים שונים. לפחות רוב בא אליו כמו גבר ואמר לו את זה, אין מה לעשות, זה המשחק ומישהו חייב לצאת. חבל רק שאמבר קיבלה את כל ההצבעות. כל הכעס שלהם על רוב אמבר קיבלה. ועכשיו יש לה כבר 3 קולות וזה לא טוב להמשך. חבל שהיא לא התאמצה יותר להשיג את החסינות. ממש התעצבנתי כשראיתי אותה שם נחה לה על המיים במקום לרדת ולנסות לקבל חסינות. כנראה שהמחיר זה עוד שני קולות. ולא הבנתי למה שי אן הצביעה נגד לקס? מה היא באמת חושבת שרוב ישאיר אותה פה?? חח מה היא כזו מ-פ-ג-ר-ת?? היא לא הבינה כבר שיש לרוב יותר מדי עסקאות, וכרגע מה שהוא צריך זה אנשים להפתר מהם? חח אבל שיהיה ממש לא איכפת לי, היא עוד מעט עוזבת. סוף סוף נמאס לי מהפרצוף שלה כבר. חחח ובאמת אם קולבי לא היה עוזב אני בטוחה שמוגו מוגו היו משחקים הרבה יותר בחוכמה, קולבי יודע להנהיג טוב. אבל לקס רצה להפטר מכל הטובים, חשב שככה הוא ינצח, קרה בדיוק ההפך. הוא נשאר עם איזה סינית אחת שמוכרת אותו בשביל עוד שלושה ימים ואישה בכיינית שמתנהגת כאילו היא פעם ראשונה שמעה על המשחק. אבל אני שמחה שהוא עף. אני עדיין שונאת אותו על מה שהוא עשה באפריקה לקלי. אני מקווה שהיא ראתה את הפרק ושמחה גם. חחח

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifמטר לא מסכים איתך בכלל!

מה שרוב עשה לאיתן ולג'רי ובין מה שרוב(הכלב המניאק!!) בכלל לא אותו דבר! רוב ביקש מלקס טובה שבתמורה הוא ישמור עליו אם הוא יוכל(וברור שהוא יוכל, הוא הרי הזה ששולט בשבט). וג'רי ואיתן לא עשו שום טובה ללקס שיתן לו סיבה לשמור עליהם! ואחרי שלקס וקתי הצילו את התחת של אמבר ככה הוא גומל את הטובה שלו?! ולכן מה שלקס עשה לאיתן ולג'רי לבין מה שרוב(שתדרוס אותו משאית) עשה ללקס ולקתי זה לא אותו דבר!

למעלה