הישרדות פרק 11!

הציניקן

New member
שאלה עם ../images/Emo58.gif מרומז- מי שלא יודע

מי זוכה לא להיכנס ואם נכנסתם- לצאת מייד! זו לא קצת חוכמת בדיעבד מצידך?

אלדר01

New member
../images/Emo58.gif

תשובה אני יודע מי ניצח לא הכחשתי.לכן לא מגיב ומנתח את ההתהגות של הזוכה. לא ראיתי פרקים אחרים אלא רק מה שמשודר אצלנו.אני לא יודע מי הגיע לגמר,מי הועף איך ומתי.

ran110

New member
לא ממש נכון

לקס עשה הרבה טעויות, אבל הוא לא הרס להם את הסיכוי שהוא סילק את קולבי, אם כל הטעויות שהוא עשה אם הוא היה מעיף את אמבר אז הוא יכל להתחבר לביג טום ואז היה לו רוב

Dasush17

New member
באמת נראה לך...

שביג טום היה עוזב את הברית שיש לו עם כל האנשים בשפירה ועובר לעשות ברית עם אנשים שהוא רק עכשיו פגש רק בגלל שלקס חבר שלו? חחחח אנשים, אתם שוכחים באיזה תוכנית אתם צופים. חחחח

ran110

New member
זה מה שהיה הגיוני מצידו לעשות

בשבט שלו אין לו אף בין ברית , הוא הכי חלש שם(אולי חוץ מאלישע), בשבט השני יש לו את לקס. לדעתי הם עשו טעות גם שנשארו 9 אנשים ולא העיפו את אמבר, לדעתי מבחינת אלישא וטום היה חכם יותר להתחבר למוגו מוגו, כי יש ברית חזקה של 4, מה גם שבתוך הברית הזאת נמצא רופרט שהוא אדיוט ויכול ללכת אם הברית גם אם זה לא טוב לא במשחק

Boran

New member
כי זה כינוי שהדבקתי לה

נחמד לראות שאני לא היחיד שמשתמש בו

BloodyRose

New member
תקציר מפורט ומהיר

בתחילת הפרק המיזוג עדיין לא מתרחש, אבל אתגר הפרס הוא אישי ולא קבוצתי. באתגר הפרס (מסאג'ים, מקלחות, שינה על מיטות נורמליות וכו') זוכה רופרט, שלוקח איתו את ג'נה ואמבר. כשהם חוזרים, המיזוג מתרחש (שבוגה מוגו, או משהו כזה) והשבט עובר לחוף של סבוגה. באתגר החסינות זוכים שני האנשים - גבר ואישה, וזכו בו בוסטון רוב (פ#*^$) וקתי. לקס מגלה שהוא עשה טעות נוראית, ושלבוסטון רוב אין שום כוונה להציל אותו, למרות שהוא הציל את אמבר מהדחה. הם מתעמתים, קתי נשברת ומבטיחה להביא ללקס את החסינות בהצבעה. כשהם מגיעים להצבעה קתי שומרת את החסינות לעצמה (מה שגורם ללסתו של לקס ליפול עד הרצפה בערך), ו 6-2 (שני קולות לאמבר) - לקס עוזב את המשחק. איך?! איך זה יכול להיות שדווקא האדם היחידי שהתאהבתי בו במשחק (למרות שידעתי שהוא לא מנצח) מכל העונות (חוץ מבריאן בתאילנד), מועף בצורה כזו מזעזעת ובוגדנית? אמנם זה משחק ובריתות נשברות, אבל הבגידה של בוסטון רוב הייתה ממש לא במקום

zipnabe

New member
תגובתי-ידעתי! או:

לעזאזל, לא היה שבט של השורדים מכל העונות. קודם כל, רוב אידיוט. עכשיו הוא הבטיח שהוא לא זוכה במליון. הוא בוגד ביותר מידי אנשים, כמו פייר פלי. קתי הייתה צריכה לתת את החסינות שלה ללקס. לקס וקתי היו צריכים להגיד לאחרים שאם רוב בגד בלקס, הוא יכול לבגוד בכולם. אם אמבר או רוב זוכים במשחק, זה יהיה הסיום הכי רע שראיתי, אפילו יותר גרוע מהעונה השישית. רופרט לא חכם, כי הוא לקח את שתי הבנות משיקולים לא-אסטרטגיים בלבד. שי אן לא דיברה בפרק הזה, ואני חושש לגורלה. אם לא יקרה שום דבר מיוחד, קתי עפה בפרק הבא. יאפ, העונה עדיין מאכזבת. תומר.

zipnabe

New member
אה, ובקשר לחסינות

ברגע שראיתי חסינות, כבר חשבתי "זה היה יכול להיות מעניין אם תיהיה חסינות לשני אנשים". כנראה שיש לי כושר ניבוי. ובקשר ל"פעם ראשונה שיש חסינות לשני אנשים"-אם אני זוכר נכון, גם היה משהו כזה בעונה השביעית פרק אחד אחרי שליל וברטון חזרו. אני טועה? תומר.

JoHnYmYsTeR

New member
אם קתי תהיה חכמה היא תעשה את זה:

היא תלך ותגיד לכולם על מה שרוב עשה ללקס ותסביר שהוא יכול לתקוע סכין לכל אחד

Dasush17

New member
אבל רוב לא מטומטם

הוא יכול להגיד לשבט שלו שהוא עשה את זה בשביל שהם ישמרו את אמבר, הרי הם גם רצו שאמבר תחזור, לכן הם ישמחו שהוא עשה את זה ואם הוא בכל מקרה נשאר נאמן להם אז מה איכפת להם? לכן קאת'י תצא הרעה בכל הסיפור.כי היא כאילו מנסה לסכסך ופשוט יעיפו אותה. כרגע אני ממליצה שתי בנות מוגו מוגו שנותרו לשמור על אש נמוכה. מה שלא ברור לי זה איך ג'נה ורופרט לא שאלו את אמבר כשהם נסעו איך היא הצליחה להחזיק מעמד ולמה שפירה לא העיפו אותה... משהו פה ממש מוזר. אם אני הייתי במקומם זו היתה השאלה הראשונה שהייתי שואלת.

אני מתעב את רוב בדם!!!!!!!

איך?! איך הוא בן אדם יכול לגרום לקתי הנשמה לבכות?!?! איך?! ואמבר הז*ונה הקטנה! אחרי שקאתי ולקס הצילו את התחת שלך את עוד בוגדת בהם?! סקרו יו!! זהו מכאן זה כבר מתחיל להיות צפוי, קתי או שיאן אתן חייבות לזכות בחסינות!! אני שונא את רוב!! כמה הרבה קתי בכתה?! לרוב הזה אין רגשות! הוא ממש ממש ממש רע! אין לו לב!! זהו אחרי שהוצאתי את זה בואו נאחל הצלחה לשיאן
ולקתי!

Dasush17

New member
נו באמת......

מה רגשות? מה נשמה? רבותי, זה משחק!!!!!! כל אחד רוצה את הפרס וגם רוב וזו השיטה שלו, הוא רצה את אמבר איתו לכן הוא אמר שהוא יעזור ללקס אם לקס יעזור לו זה לא ממש נחשב "ברית" ברית זה מה שיש לו עם חברי שפירה.ולהם הוא כן נאמן. בחייעת, אם הוא עכשיו היה הולך עם לקס וקאת'י אז הייתם אומרים "איזה מניאק אני שונאת אותו! הוא בגד ברופרט! הוא בגד באלישיה!" נו באמת, מישהו חייב לצאת. תתנחמו בעובדה שלקס לא כזה צדיק. הוא גם העיף את אית'ן וג'רי למרות שהם היו חברים שלו, בשביל שיקולים אישיים. אז גם לקס משחק במשחק בדיוק כמו רוב.

Dasush17

New member
נו באמת......

מה רגשות? מה נשמה? רבותי, זה משחק!!!!!! כל אחד רוצה את הפרס וגם רוב וזו השיטה שלו, הוא רצה את אמבר איתו לכן הוא אמר שהוא יעזור ללקס אם לקס יעזור לו זה לא ממש נחשב "ברית" ברית זה מה שיש לו עם חברי שפירה.ולהם הוא כן נאמן. בחייעת, אם הוא עכשיו היה הולך עם לקס וקאת'י אז הייתם אומרים "איזה מניאק אני שונאת אותו! הוא בגד ברופרט! הוא בגד באלישיה!" נו באמת, מישהו חייב לצאת. תתנחמו בעובדה שלקס לא כזה צדיק. הוא גם העיף את אית'ן וג'רי למרות שהם היו חברים שלו, בשביל שיקולים אישיים. אז גם לקס משחק במשחק בדיוק כמו רוב.

SweeT DeveL

New member
לכל מי ששונא את רוב!!

חבר'ה מה יש לכם??????? אני לא מבינה אותכם "הוא העיף את זה, הוא בגד בזה, הוא גרם לקת'י הנשמה לבכות!" כולם פה בוגדים אחד בשני!! יש פה כמה שאוהבים את פייר פלי.. למה אתם אוהבים אותו?! כי הוא שיחק הוגן?! כי הוא היה מלאך?! לא כי הוא שיחק את המשחק, היה מניאק ויצא בשלושה האחרונים! ובקשר לקת'י אם היא בוכה מדבר כזה בעיה שלה! במשחק הזה אי אפשר לבכות כי אז אתה תבכה כל הזמן! אני אוהבת את קת'י אבל תתגברי על זה! זה משחק! אני חוזרת:זה משחק!!! ובקשר ללקס, בעיה שלו!!! ככה כולם! אם הוא מאמין לדברים שהוא בעצמו אמר לאחרים ואז סילק אותם אז הוא זה עם הבעיה!

מיטל101

New member
עכשיו אני מגיבה-סופסוף

אחרי מלא זמן-הנה אני מגיבה! אז ככה,לפי דעתי רוב לא היה בסדר בזה שהוא הפר את ההבטחה שלו אבל לא ממש אכפת לי כי אני שונאת שונאת שונאת את לקס המניאק הזה...מגיע לו שהוא עף!!!! וחוץ מזה בטח שזה אותו דבר מה שרוב עשה ללקס ומה שלקס עשה לג'רי ואיתן-נכון שלא היה להם ברית אבל לקס בעצמו אמר שהוא חבר ממש טוב של איתן עוד מאפריקה והוא פשוט בגד בו הכלב הזהההההה מגיע לו כל כך ...אני מחכה שהוא יעוף מאז שהם העיפו את קולבי ואיתן!!והפייבוריטים שלי הם בוסטון רוב המדהים ואמבר אני כל כך אוהבת אותם...ואם לא הם אז רופרט אבל כעיקרון אני לא מטורפת על רופרט העונה!גו גו גו רוב ואמבר....ולקס-שילך להזדיין(מצטערת על הקללות..חח)

Dasush17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נחמד לראות שיש גם אנשים שלא שונאים את רוב ואמבר. האמת שהמועדפת שלי זו אמבר, את רוב אני גם מחבבת כי הוא ממש חמוד איך שהוא פיתח רגשות אליה ואיך שהוא לא רוצה לדפוק אותה. אבל אני לגמרי בעדה, אני עדין רוצה לראות אותה מנצחת ולא אותו. אני מקווה שזה ברור. :) ואת לקס גם שנאתי באפריקה, עכשיו לא כל כך אבל עדיין אני שמחה שהוא עף רק בגלל מה שהוא עשה לקלי באפריקה- אני בחיייים לא אשכח! חחחח רק על זה מגיע לו לעוף מפה. חחח

מיטל101

New member
יששששששששששש.....

איזה סבבי לראות שעוד מישהי אוהבת אותם.....כולם פה קוטלים אותם...גם אני מעדיפה שאמבר תזכה...אני רוצה שהיא תיקח את המיליון ורוב את המקום השני...זה יהיה מגניבבבבבבבבבבבבבבבב.....

למעלה