הישרדות פרק 11!

../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifרוב

איטלקי מסוקס שכמוהו.. לדעתי פשוט לקס עשה צעד מטומטם וחנפי כשהוא השאיר את אמבר! והוא היה תוקע את אותו סכין בגב גם לרוב אם הוא היה במקומו.. זוכרים איך איתן הגיב כשהוא אמר לו שהוא זורק אותו??? וזה לא שהם עשו ברית,וזה לא שהם חברים.. פשוט רוב ניסה נסיון אחרון ולקס קנה את זה..זה הכל-לקס הועף בגלל שהוא התנהג בטיפשות! ואיזה חמוד זה היה לראות איך שהוא היה עצוב כשהוא חשב שאמבר הלכה..הם ממש מתאהבים אחד בשני. אבל אם שניהם יגיעו לסוף כולם יצביעו לאמבר.כי רוב צובר לעצמו שונאים.

Dasush17

New member
נכון אבל מצד שני

גם את אמבר עכשיו לא כל כך אוהבים ועוד עלולים להצביע לטובתו של רוב בגלל שהוא באמת סיכן את עצמו ועשה דברים והיא רק לקחה עליו טרמפ וכמו שקולבי אומר "טסה מתחת לראדר" כל הזמן... יכול להיות שאנשים יותר יעריכו את המשחק של רוב. האמת שהוא יותר הסתכן ממנה אז במובן מסוים יותר מגיע לו אבל לאמבר יש יותר לב, היא יותר טובה למשל היום היא לא רצתה להעיף את לקס כי היא יודעת שבזכותו היא פה. בכל מקרה הם ממש חמודים ביחד. היא הוציאה לו צד טוב. חח

SweeT DeveL

New member
היא אשכרה הוציאה לו את הטוב!../images/Emo23.gif

במרקסס הוא לא היה מכן את עצמו כדי להשאיר מישהו!!

LuNaTiC

New member
אההה קבלו...

נכון רופרט = האגריד?! אבל ממש?... ענק שעיר מאוהב בחיות איש טבע תמים שאוהב את כולם ומדבר מצחיק... אני חושבת שעליתי פה על משהו
.

nadavb77

New member
לקס יכול לבוא בטענות רק לעצמו

כל משפט שני בעונה הזאת הוא: "כולם משחקים את המשחק" "אי אפשר לסמוך על אף אחד" מילא שלקס יסמך על קתי למשל, אבל על רוב?? איך אפשר לסמוך על רוב. אפילו מהמעט שהיה ממנו במרקזסיס רואים שהוא תוקע סכינים בגב, להשאיר את אמבר היתה טעות מדהימה ובגללה הוא עף. מה שלא הבנתי זה למה לקס וקתי לא ניסו לפנות לרופרט וגנה, הם פשוט הרימו ידיים והעדיפו לבכות ולרחם על עצמם

Dasush17

New member
כי רוב אמר להם

שהם עשו ברית עם כל האנשים האלו ובינהם רופרט וג'נה אז למה שהם יוותרו על הברית איתו בשבילם? גם רופרט וג'ינה בחיים לא היו מסכימים.

הציניקן

New member
שמתם לב ששיאן הצביעה נגד לקס?

(אם מישהו כבר הזכיר את זה סליחה, לא קראתי את כל התגובות). פיספסתי משהו בפרק, שבו הראו למה היא עשתה את זה?

הציניקן

New member
כן, אבל אתה מבין למה? ואם כבר,

שתית הרבה קפה היום, ואתה מבזבז את האנרגיה בהודעות ג'יבריש? מה הסיפור? על איזו הודעת ספויילר אתה מדבר? אם זאת ההודעה של מישהו שאומר שיש לו את הזוכה בכותרת, הרי מי שלא רוצה לדעת יכול לא להיכנס. למה פרסמת אזהרות ספויילר בכל הפורום בעשרים דקות האחרונות? ואם הייתה הודעה שפירטה את שם הזוכה בכותרת, זה כמובן סיפור אחר.

הייתה(ועדיין יש) את ההודעה שיש

בה ספוילר לזוכה בכותרת! ולכן הקפצתי אותה1 וגם פה בהודעה למעלה יש ספוילר שאף אחד לא ביקש!

../images/Emo47.gifרוב

לכל אלה שאומרים שרוב חרא כי הוא זרק את לקס טועים ו-ב-ג-ד-ו-ל!! מ-2 סיבות 1.לקס עשה בידיוק אותו הדבר לג'רי ואיתן!וכן,היה לו ברית עם שניהם!!! 2.בוסטון רוב הבטיח שהוא יעזור לו כמה שהוא יכול והוא לא יכול! אז מה לעשות?!? ואל תשכחו שגם קתי דפקה את לקס כי היא הבטיחה לו חסינות ובסוף היא השאירה אותה אצלה!!!!! דידו'ש LOVE בוסטון רוב

דידוש:

מה שרוב עשה לאיתן ולג'רי ובין מה שרוב(הכלב המניאק!!)עשה ללקס בכלל לא אותו דבר! רוב ביקש מלקס טובה שבתמורה הוא ישמור עליו אם הוא יוכל(וברור שהוא יוכל, הוא הרי הזה ששולט בשבט). וג'רי ואיתן לא עשו שום טובה ללקס שיתן לו סיבה לשמור עליהם! ואחרי שלקס וקתי הצילו את התחת של אמבר ככה הוא גומל את הטובה שלו?! ולכן מה שלקס עשה לאיתן ולג'רי לבין מה שרוב(שתדרוס אותו משאית) עשה ללקס ולקתי זה לא אותו דבר!

SweeT DeveL

New member
אתה כל כך שונא את רוב שאתה כבר

עיוור!! למה את האומר שזה לא אותו הדבר?! כי אתה שונא את רוב!.. אני טועה? אני אישית לא חושבת שאני טועה!! כי ג'רי אמרה ללקס שהיא תיהיה איתו עד הסוף ובלה בלה בלה.. ולקס אמר לה אני שמח שאת חושבת ככה וגם אני.. ואז למעשה שמה הם כרתו ברית!- והוא תקע לה סכין בגב.. ועם איתן: איתן אני דווקא מסכימה איתך זה לא קשור! אבל גם עם קולבי זה כן קשור כי הוא עשה ברית (בקשר לג'רי)עם קולבי ואז הוא הלך ותקע לו סכין בגב! ואל תגיד לי ש"הוא עשה את אבל זה לא קשור" כי זה פאקינג קשור!!!

הציניקן

New member
בכל מקרה, לגבי שיאן,

כנראה שהיא עושה בדיוק את מה שקולבי האשים אותה שהיא עושה- "הולכת עם הרוב". דווקא חיבבתי אותה, וחבל שהיא מתנהגת בצורה כזו.

למעלה