הישרדות פרק 11!

אין לי שמץ.. ועוד דבר

היה ראיון עם קתי ושאלו אותה למה היא לא הביאה את החסינות עם לקס אז היא אמרה שהיא רצתה אבל אז לקס אמר לה שלא צריך ושהוא לא מוכן לקחת ממנה את החסינות.

אלדר01

New member
אם קתי היתה מעבירה ללקס היא היתה

עפה. שניהם לא בחבורה של רוב ואמבר. הדרך היחידה של לקס להינצל היתה לזכות בחסינות והוא היה קרוב מאד לזה. גם קטי הכי חשוב לה בפרק הקרוב לזכות בחסינות.זה קרש ההצלה שלה.

Boran

New member
קאת'י אמרה בריאיון

שהיא היתה מוכנה לתת את החסינות ללקס, אבל מה שלא הראו בפרק זה שלפני בית הדין לקס בא אליה וביקש ממנה שלא תיתן לו את החסינות, והם דיברו על זה והחליטו שהיא לא תיתן לו את החסינות. בעריכה הכניסו מבט של לקס שהוא בשוק אחרי שקאת'י אמרה שהיא שומרת את החסינות לעצמה, אבל המבט הזה של לקס בכלל היה במקום אחר, סתם הכניסו את זה בעריכה כדי שזה ייראה אאוטרייג'ס.

הציניקן

New member
קאת'י אמרה שהיא תוותר על החסינות

ברגע של חולשה, מתוך רצון אמוציונלי להביע הזדהות עם לקס. הרעיון לוותר מראש במשחק כזה רק כי רימו אותך הוא רעיון מרגיז, וזה ממחיש את חולשת העונה הזו. חוץ מג'נה שפרשה מסיבות ברורות, היתה לנו סו שפרשה בגלל הרגשה גועלית שהיא חשה כי האיבר של ריצ'רד התחכך בה. לא נראה לי שבעונה 1 היא הייתה עושה כזה דבר. הייתה ג'רי, החזקה למדי מנטלית, שחשבה לפרוש כי המחסה של סבוגה התמוטט. לא נראה לי שבאוסטרליה היא הייתה שוקלת משהו כזה. היו לנו שלוש הדחות כשהמדיחים דיווחו למודחים שהם הולכים מראש. ועכשיו, קאת'י, שזכתה בחסינות בזכות ולא בחסד, שקלה לוותר עליה רק כי היא מרחמת על לקס ומה שרוב עשה הוא "לא פייר". ולקס סירב בגלל תחושת ההגינות שלו. בקיצור, אנשים שבאו לאולסטאר כנראה באו כשהם הרבה יותר חלשים מבחינה מנטלית, זאת המסקנה שלי, ובגלל זה העונה פשוט פחות מעניינת.

Boran

New member
לא חלשים מבחינה מנטלית

אלא באו לקייטנה עם חברים. וזה לא שהם חלשים מבחינה מנטלית, אלא פשוט הם פשוט כבר עשו את הכל בעבר, אין להם פה שום דבר חדש שיש להם להפסיד אם הם יפרשו.

הציניקן

New member
אין להם כלום להפסיד חוץ מ...

מיליון דולר, או מאה אלף דולר. להזכירך, החל מהפרק השמיני אין זוכים או פיינאליסטים בתוכנית, ולמעשה חוץ מקת'י וטום גם אין כאלה מהפיינל 4. לגבי הקייטנה, אני מסכים איתך. מעניין אם מפיקי הישרדות חשבו על זה כשהם החליטו על עונת אול-סטאר.

Dasush17

New member
אני ממש לא מבינה מה כולכם רוצים

"כולם חזרו חלשים מנטלית" זה ממש לא נכון. זה שג'רי בוכה כי כולה רועדת מקור וכל המחסה שלהם התמלא מיים והיא כבר לא ישנה איזה יומיים לא אומר שהיא חלשה מנטלית. ממש לא. מאוד קל לשבת בבית לראות את הסופות ואת האנשים החסרי אונים ולומר "אה. הוא חלש" אני רוצה לראות אתכם, גיבורים גדולים, באמצע אי נידח ללא אוכל שכולכם רטובים עד העצם שכל מה שיש מסביבכם זה מיים ובוץ ואתם לא יכולים לדעת מתי זה יגמר. אני רוצה לראות אם אתם באותו רגע לא תשברו. זה הגיוני לגמרי שג'רי התמוטטה באותו רגע זה לא הופך אותה לחלשה מנטלית. זה לא שהיא התחילה לבכות כי הם הפסידו בתחרות, אמרו שם שזו הסופה הכי קשה שהיתה אי פעם בהישרדות. אתם לא הייתם שם אז לא יכלתם להרגיש מה שהיא מרגישה אבל זה לא היה קל אז אני לא חושבת שאתם יכולים לשפוט אותה. והיא לא אמרה שהיא רוצה לפרוש. אי אמרה "איטס ג'סט נוט וורס איט" סליחה, אבל מישהו פה לא מסכים איתה??? נראה לכם שווה לשבת באמצע מחנה ספוג מיים שהכל רטוב שם בלי לישון בלי לעשות כלום רק לחכות שזה יגמר בלי לדעת שזה יגמר, זה נראה לכם שווה תמורת עוד כמה ימים במחנה? הרי בואו נהיה כנים ג'רי לא היתה מגיעה לחמישיה הסופית, אף אחד שם לא סובל אותה זה היה ענין של זמן עד שהיא תעוף. והיא יודעת את זה. לגבי ג'ינה ברור שאפשר להבין אותה. אמא שלה חולה בסרטן. אני לא יודעת אם מישהו פה אמר אבל אם מישהו פה אמר שהיא חלשה מנטלית בגלל זה אז אין לי שם אחר לקרוא לו חוץ מבן אדם של בשר ודם, בלי לב בלי רגש. יש דברים יותר חשובים ממשחק. וסו- עוד פעם אתם אומרים "חלשה מנטלית" בלי לדעת איך זה להיות במקומה. אם היא עזבה את המשחק זה רק אומר כמה החוויה הזו השפיעה עליה. היא הרגישה שהיא הוטרדה מינית וגם דבר כזה, ידידי, יותר חשוב ממשחק. אי אפשר להיות מרוכזים במשחק שכל הזמן רצות תמונות במוח של גבר ערום נוגע בך. זה לא מצב בריא, צריך ללכת לפסיכיאטר או רופא. זה בכלל לא ענין של חלשה או חזקה מנטלית, זה דברים הרבה יותר עמוקים ורצינים מזה. גם אם היא היתה נאנסת הייתם אומרים שהיא חלשה מנטלית??? כי זה לא היה רחוק מזה וככה היא הרגישה וזה מובן לגמרי. אני חושבת שזה ממש לא במקום שאתם שופטים אותם ככה מבלי לדעת את ההרגשה. ולמי שאמר שבעונות הקודמות זה לא היה קורה אז אתה סתם מניח הנחות שקרוב לוודאי שגויות. מה גורם לך לחשוב שאם ריצ'ארד היה עושה לסו את זה בעונה הראשונה היא לא היתה נפגעת?? אתה מכיר אותה? מאיפה אתה מחליט כזה דבר? (וברור גם שזה לא נכון. כי אין שום סיבה שזה ישפיע לה בהישרדות 8 אבל ב1לא.) רק שתדעו שזה בדויק להפך בהישרדות אול סטאר במתמודדים חזרו יותר מחושלים וחזקים מאשר בהישרדויות הקודמות כי היה להם נסיון במשחק והם ידעו למה הם הולכים.

אלדר01

New member
רק שהתנאים הרבה יותר קשים הפעם

למשל שלא היה להם אש בימים הראשונים וכתוצאה מזה מים..

הציניקן

New member
ברמה העובדתית, בעונות שאני ראיתי,

שום דבר מכל הדברים שציינתי בהודעה למעלה לא קרו, חוץ מהפרישה של אוסטן בעונה 7. וגם בעונות ההן היה לאנשים קשה. אז להגיד שבעונה הזאת אנשים הגיעו יותר מחושלים וחזקים- זו הנחה שלא עומדת במבחן המציאות לדעתי. לגבי ג'נה- הבהרתי שפרישתה מובנת לחלוטין, ולא קשורה לחולשה מנטלית. סו- אני חושב שהאירוע שלה היה עם תגובה מופרזת מצידה, ואני מאמין שאירוע כזה בעונה 1 לא היה מביא לפרישה שלה. יש סיכוי סביר שהיא נתנה לעצמה להיכנס לדיכאון-יתר ולסטייט אוף מיינד של פרישה, כי היא הניחה שבכל מקרה יעיפו אותה בהזדמנות הראשונה. זה לא הלך-מחשבה שהיה בעונות קודמות. אנשים נלחמו כדי להישאר עוד 3 ימים. אני לא חושב שיש מקום להשוות התחככות מקרית עם אונס, והאמת היא שאני חושב שהשוואה כזו היא בגדר שערורייה, שמחלישה מעוצמת העוול שבאונס. גם לגבי ג'רי- מהתרשמותי מעונות קודמות, גם מצב כזה היה שווה כמה ימים במחנה, אולי עם קצת תגובת בכי אבל בלי להעלות על הדעת לוותר בגלל זה. לא בטוח שג'רי לא הייתה מגיעה לפיינל 5 אם לקס לא היה עושה מה שהוא עשה. לא ראית כבר שורדים שאף אחד לא סובל מגיעים למקום גבוה? וקאת'י אתמול- נו באמת. סנדרה הגיעה לזכות בהישרדות ממצב של איבוד כל בני-בריתה (אמנם בשלב מתקדם יותר). האבירות שלה, להציע את החסינות כשהמשמעות היא להיות מועפת- זה לא דבר שהיה קורה בעונה אחרת.

אלדר01

New member
ברמה העובדתית לקס האחרון שיכול

לבכות. מה שרוב עשה לו לא שונה ממה שלקס עשה לאיתן. זה משחק. זה כמו ששני חברים מחוץ למגרש עולים למשחק כדורגל. מה הם לא ילחמו אחד בשני????

Boran

New member
מסכים עם רוב מה שאמרת.

שורדים עמדו במצבים קשים באותה מידה בעבר. בהישרדות 6 המחנה, על כל מה שהיה בו- בגדים, חפצי מותרות וכו'- נשרף כליל. בהישרדות 2 המחנה הוצף, והאוכל שניתן להם נסחף. בהישרדות 3 הם חיו תחת איום מתמיד של חיות טרף. בהישרדות 4 שני שורדים חוו פציעות לא נעימות במיוחד, והמשיכו לשחק. פסקל היה על סף התמוטטות (והוא באמת התמוטט אחרי שהוא יצא מהמשחק). אף אחד אף פעם לא חשב לפרוש (פרט לאוסטנה). השורדים בעונה הזו יצאו לנופש עם חברים. נקודה. בקשר לג'נה, זו היתה החלטה מטומטמת מבחינתה לצאת מלכתחילה. כמו שאמרתי כבר בעבר, היא יודעת שאמא שלה במצב רע וסופני, לצאת בפעם השניה ל-39 יום רחוק ממנה זו פשוט החלטה מטופשת. את המיליון שלך כבר עשית, תבלי כל שניה אפשרית עם האמא הגוססת שלך! וזו לא טענה שלא היה לה מספיק זמן לחשוב על זה, כי היה לה, אף אחד לא ביקש תשובה מעכשיו לעכשיו. וזה לא שהמצב של אמא שלה פתאום הדרדר ב-180 מעלות ב-9 הימים שג'נה היתה על האי. וזה לא דברים שאני אומר שתגידו לי אחר כך "לא היית שם אתה לא יכול לדעת". אלישע מכירה את ג'נה הרבה יותר טוב ממני, והעבירה עליה ביקורת מאוד קשה באינסיידר של הפרק שג'נה פרשה.

אלדר01

New member
עדיין 3 ימים לא לשתות זה הכי קשה

לדעתי.תנאו ביום כיפור יום אחד שלא שותים,ויושבים בבית בתנאים טובים כמה זה קשה..קל וחומר זרוקים ככה בשטח

Boran

New member
לא

את הסיכומים של גאוסיטיז (אני מניח שאתה מתכוון לאלו שבטאגליין) כתב חבר פורום יקר בשם פולקלור שטס לאנשהו.

הציניקן

New member
אגב, כדאי שתעדכן את הקישור לשם

היום גיליתי (לאחר שנכנסתי לאתר לראשונה, כי עכשיו אני יודע בוודאות את זהות הזוכה) שהאתר מעודכן רק עד פרק 8, שכבר היה, כי אז הכותב היה צריך לנסוע, ואין שום אזכור ורמיזה לזהות הזוכה בכותרת. אז אפשר לעדכן את הגולשים שהם יכולים להיכנס. (וואו! אני פשוט פילנטרופ היום! מציע כאן הצעות, מסביר למישהי למה התכוונו בהודעה שהיא הגיבה לה, וכל זה כשאני אמור לגמור מבחן-בית עד מחר! מרשים!)

למעלה