הישרדות פרק 11!

maya567

New member
הא?! בת"א? אז אנחנו מכירים?!?!

עם סילבי הוניגמן?! ורק עכשיו כתבת אותו?! (וזה מסביר למה לא כתבתי ציון, ולמה אני קצת בהלם).

הציניקן

New member
עכשיו גם אני בהלם, ולא קצת

מה זאת אומרת "לא כתבתי ציון"? זאת הוניגמן???????????????????(עוד אלף סימני-שאלה לא יספיקו)

maya567

New member
התבלבלתי - לא קיבלתי ציון

אני לא הוניגמן - זה מהלחץ! ושלחתי לך מסר.

Dasush17

New member
בקשר לג'ינה אתה צודק

היא בהחלט לא היתה לצאת למשחק, לא ברור לי מה עבר לה בראש, היא בכלל נראת לי בחורה קצת סתומה. אני לא מאמינה שבחורה עם שכל תעשה מעשה כזה טפשי. אבל היא כבר עשתה את המעשה- אי אפשר לחזור אחורה אבל היא רוצה לפרוש בשביל אמא שלה כנראה היא קיבלה מידע מההפקה שהמצב של אמה התדרדר (יש על זה שמועות ואפילו פיתרו אחד מההפקה בגלל זה אז אני לא סתם ממציאה את זה) והיא הבינה כמה המצב שלה סופני והיא חייבת לחזור. זו ההחלטה שלה ואם מישהו אומר שזו החלטה שגויה שמראה שהיא חלשה אז לדעתי לבן אדם הזה יש משהו מעוות בסדר עדיפויות בחיים.

Dasush17

New member
תגובה

אני בשום פנים ואופן לא מזלזלת בבחורה שעברה אונס. אמרתי שזה לא רחוק מזה אבל התכוונתי בשביל סו. היא לקחה את זה בצורה שונה, לדעתך היא מוגזמת, לדעתי ממש לא. וזה לא הקטע של ההתחכחות, זה הקטע שהוא עבר על כולם בלי לגעת בהם ודווקא בה הוא נגע והיא 20 שנה עם אותו בחור והיא הרגישה שהיא איכשהוא בגדה בו. אתה לא יכול להבין את ההרגשה הזו כי אתה לא במצב שלה. קשה מאוד להכנס לראש של אחת שעברה כזו מקרה ולהזדהות איתה לכן אתה חושב שהיא הגזימה אבל אני (אולי בגלל שאני גם בת) יותר מצליחה להבין אותה ולהגיד שהיא פרשה כי היא לא חזקה מנטלית מספיק זה זלזול במה שעבר עליה. ושוב לגבי ג'רי אתה עוד פעם מקטין בחומרת הדבר שעבר עליה. אתה לא היית במצב שלה, אתה לא היית שם, אתה לא היית רטוב, רעב עייף עד אפיסת כוחות לכן אני לא חושבת שאתה מסוגל לשפוט ולומר שהיא חלשה במיוחד שאנחנו יודעים שג'רי לא טיפוס חלש. והיא לא אמרה שהיא רוצה לפרוש. היא לא אמרה את זה והיא לא פרשה. היא התמודדה עם זה ממש יפה אני מופתעת שבמקום הערכה למתמודדים כי ללא ספק זו ההישרדות הכי קשה שהיתה גם מבחינה פיזית וגם אסטרטגית אני רואה פה רק זלזול וביקורת.

SweeT DeveL

New member
תגובה..

כמו שרוב אמר:"אף אחד לא יכול לדעת מה סו מרגישה חוץ מסו!" לדעתי היא כן הייתה מוגזמת כי זה לא שהוא אנס אותה הוא חיכך את איברו בלי כוונה זדונית! ובקשר לג'רי אני בעצמי הייתי רוצה לפרוש!! לא ראיתם את הידיים שלהם?! הם היו לבנות כמו סיד! מסכנים! זה בולשיט כל הקטע של חזקים מנטלית כמו ש-DASHUSH17 אמרה זה זלזול במה שעבר עליה!

אלדר01

New member
קל מאד לשבת על הכורסא מול הטי וי

ולהעביר בקורת. מעניין כאן מהפורום היו מחזיקים מעמד בכאלו תנאים.

הציניקן

New member
אני, למשל, לא הייתי מסוגל להחזיק

מעמד. בגלל זה לא הייתי נרשם לתכנית מלכתחילה.

אלדר01

New member
ברור שלקס או קטי היו כל הכוונת

כנראה שמלקס פחדו יותר מבחינת איום.

CrAzY MuSiC

New member
היי למה מחקו לי את ההודעה../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

אז שוב, אני אשאל את אותה שאלה... למי שיודע מי הפיינל 2 של הישרדות "אולסטארס", שיגיד לי פשוט אם הם מאכזבים לדעתו
אני לא רוצה לדעת מי הם, אני רוצה לדעת אם הם פשוט מאכזבים... תודה, ובבקשה לא למחוק לפחות תזהירו לפני שאתם מוחקים
תגידו למה אתם מוחקים [המנהלים]

אוקיי

זה ברור שלא יאמרו לך שאני אומר למשל או אני אוהב את זה וזה וזה ואני שונא את זה וזה וזה ואז אי יאמר לך אני מאוכזב מהפיינל 2 ברורררררררררררר שידעו שאת מי שאני שונא הוא או היא לקח\ה אז אפ חד לא יענ לך כדי שלא יהיה ספוילרים אתה יכול לחכות עם השאלה הזאתע וד כמה ימים גמר העונה ואז תשאל וכולם יענו לך אוקי ?

Boran

New member
../images/Emo58.gifאם לדעתי מאכזבים או לא

לדעתי הם מאוד מאכזבים. וההודעה שלך נמחקה כי היא לא שורשרה כמו שהיא היתה צריכה להיות. קחי לתשומת ליבך, את ההודעה הזו אני אשרשר לך, את ההודעה הבאה אני אמחק.

CrAzY MuSiC

New member
אוקיי בסדר

אני מקווה שזה לא אמבר ורוב... כי אם כן זו עונה גרועה במיוחד...

למעלה