הישרדות - פרק 10

Dasush17

New member
איך זה בדיוק משפיל את אמבר?!

והוא לא התכוון שרוב השפיל את לקס, אלא את עצמו. וזה בדיוק מה שהוא עשה הוא ביקש מלקס (יריב מהשבט השני!) שישמור על אחת מהשבט שלהם, כשהוא יודע שהסיכויים שזה יקרה קלושים והוא בכל זאת עשה את זה- משמע הוא השפיל את עצמו, הוא ביקש טובה מיריב. זה בדיוק מה שזה זה- השפלה. ואני הופתעתי מאוד מההתנהגות של רוב, הוא לא חיך כל הפרק, מאז שאמבר עזב הוא חשב רק עליה, איך היא מרגישה, לא היה איכפת לו שהם במחנה חרא, בלי אוכל, בלי ציוד, רק אמבר הדאיגה אותו. אני לא האמנתי כמה שאיכפת לו ממנה. כולכם אמרתם שהוא חרא- הנה לכם. לא חרא ולא בטיח. בדיוק ההפך. הוא עכשיו יעשה הכל כדי להביא את אמבר לפיינל 2. למה? כי הוא הבטיח לה. זה לא הרוב שהכרנו, הרוב שהכרנו היה מבטיח ושם *** על ההבטחות שלו אבל הנה עכשיו איכפת לו. כי זו אמבר. אז הוא לא כזה מניאק כמו שכולכם אמרתם, הוא אחלה. זה גם לי להעריך אותו הרבה יותר. היה פרק ממש עצוב. איך שהפרידו בין אמבר לרוב, אני לא מבינה איך לאף אחד מפה לא היה איכפת, אשכרה אין לכם לב חח.זה הפעם הראשונה שיש ממש רגשות בין שני מתחרים בהישרדות, ועכשיו הפרידו בינהם. זה לא עשה לכם כלום? לראות את המבטים העצובים שלהם, את החיבוק.. היה ממש ממש עצוב. אני ממש שמחתי שלא העיפו את אמבר. בלי אמבר המשחק יהיה הרבה יותר משעמם. עד שסוף סוף רוב מתנהג כמו בן אדם, יקחו לו את המניע, הוא יחזור להיות מניאק. אני גם אוהבת את ג'רי ואני לא רציתי שהיא תעוף בשלב הזה אבל אני אוהבת הרבה יותר את אמבר, והיה לי עצוב לראות איך הן מצביעות אחת לשניה, דווקא הן, שהיו חברות כאלו טובות באוסטרליה, מי היה מאמין.... המשחק הזה יכול להגיע כל פעם לרמות כאלו מפתיעות..

Boran

New member
בדיוק ככה:

אמבר לא יכולה להסתדר לבד, כי היא לא שורדת טובה מספיק. היא צריכה מישהו עם חזות מאיימת כמו רוב שיבוא לאיים על אנשים שלא בשבט שלו בכלל בשביל להגן עליה, כי היא לא יכולה להגן על עצמה. ככה זה משפיל אותה. את רוב זה לא משפיל, כי הוא אמר את זה בצורה הכי מאיימת שאפשר. ואיך את יודעת שהוא "חשב על אמבר כל הזמן"? אני מבטיח לך שהוא היה מתגעגע בדיוק באותה צורה לביג טום אם הוא היה בברית חזקה עם ביג טום כמו שהוא בברית חזקה עם אמבר. ברור שהוא יהיה בבעסה, בת הברית הכי חזקה שלו עברה שבט, וזה לא משנה אם זו אמבר או כל מישהי אחרת.

Dasush17

New member
חחחחחחחחחחח

או שאתה טיפש או שאתה שמשחק אותה טיפש. זה כזה ברור שהוא היה עצוב על אמבר לא בגלל שהיא "בת ברית שלו" אלא בגלל שהתחיל בינהם משהו. או שהוא מתנשק עם כל ה"בני ברית" שלו??? ורואים שהוא חשב עליה כי הוא אמר את זה???? הוא אמר "אני דואג לה, היא בטח נורא עצובה, קשה לה וכו'.." משהו כזה... איכפת לו ממנה. לא היה איכפת לו מהעובדה שאין להם עכשיו אוכל מי יודע כמה זמן אבל היה איכפת לו שהיא לא איתו. זה ממש לא רק בגלל שהיא בברית איתו, יש לו מלא בריתות אחרות, הוא עשה ברית שם כמעט עם כל השבט. ואני עדיין לא מבינה איך זה משפיל את אמבר. ברור שאמבר לא היתה מסתדרת בלי רוב כי היא אחת מול 4 שלא בשבט שלה! ברור שיעיפו אותה לעזאעזל! איך היא יכולה להגן על עצמה כשהיא אחת מול ארבעה?!? גם אם זה היה רוב, היו מעיפים אותו, כל אחד.כי הוא אאוטסיידר מהשבט השני. זה בכלל לא אומר שהיא חלשה. היא ממש לא חלשה. היא אחת השחקניות הכי טובות שם. עובדה שכל מוגו מוגו החדשים היו עצובים שהיא עזבה, היא שווה הרבה והיא תגיע רחוק אם בפרק הזה לא יעיפו אותה. בקיצור, Boran, אתה אומר הרבה שטויות. חבל. :)

Boran

New member
תקשיבי טוב

"או שאתה טיפש או שאתה משחק אותה טיפש"? יש לי דעה שונה משלך. זכותי. וזו גם זכותי להביע אותה בדיוק כמו שזכותך להביע את דעתך. קיבלתי עליך גם תלונות מיותר מחבר אחד בפורום. תמתני את הגישה שלך ומהר, אחרת אני אאלץ להרחיק אותך מהפורום, כי בינתיים חוץ מלעצבן את כולם את לא עושה כלום.

Dasush17

New member
אממ תרגיע טוב?

לא יודעת מה הקטע שלך ואני מבינה שאתה מנהל גדול וזה אבל אל תאיים עליי. אני לא עשיתי לא לך ולא לאף אחד פה כלום אז תפסיק עם הרגישות המעצבנת הזו. נכון יש לי דיעה שונה משלך, ואני לא סתם אכתוב את זה "אני חושבת שונה ממך" אלא אני אסביר גם למה אני חושבת שונה ואני אתנסח כמו שאתה מתנסח שאתה כותב לי: בבוטות ועצבים. יחס גורר יחס. שלא לשניה תחשוב שאתה תדבר אליי בהתנשאות ובאיומים ואני אתחנף אליך. "חוץ מלעצבן את כולם את לא עושה כלום" חחחחחחחח זה המשפט הכי מטומטמם ששמעתי כבר הרבה זמן. למה מה אתה עושה? מה מי שהתלוננה אליי עושה? כולם עושים את אותו דבר. מדברים על הנושא. וזה גם מה שאני עושה, אם זה מעצבן אותך שאני לא חושבת כמוך זו בעיה שלך כבר. (שכמה מפתיע אתה מנסה להאשים אותי בזה.) וכבר הסברתי לך אתמול שאני ממש לא רוצה להגרר לוויכוחים מהסוג הזה. אני באתי פה לדבר על הריאליטי. יש לך משהו להגיב לי על זה? תגיב ואני אענה לך ברצון. אין לך- אז אל תגיב לי. באתי לפה לדבר על זה ולא לקבל ביקורות על הצורת התנהגות שלי (שאני דיי מתאימה אותה לצורה ששאר האנשים מתנסחים פה. אז אל תבוא אליי בהאשמות כי אני רואה טוב טוב מה הולך פה.)

Boran

New member
את עולה לכיתה א'?

אף אחד לא מטומטם רק כי הוא לא מסכים איתך. אני מזהיר אותך בפעם האחרונה שתשני את הגישה או שתורחקי מהפורום. הדבר האחרון שהפורום הזה צריך הוא מישהי כמוך שתעכיר את האווירה.

Dasush17

New member
תעכיר את האווירה?

חחחחח זה פורום! האווירה פה זה לדבר על הנושא אז זה מה שאני עושה. ומתי אמרתי שמישהו מטומטמם כי הוא לא מסכים איתי??? תפסיק לנסות לשנות את הדברים שלי ולהפוך אותם למשהו שהם לא, טוב? זה ממש מרגיז אותי עכשיו. וזו ההודעה האחרונה שלי בנושא. כמה פעמים אני צריכה לומר שאני לא רוצה להגרר לריבים הקטנונים האלו?! באתי לדבר על הריאליטי! עוד פעם לומר או שהבנת את זה סוף סוף? גאדדד תתבגר כבר! ועכשיו באמת אל תגיב לזה כי אני רוצה לסיים עם זה. זהו מצידי תמחוק את ההודעות. לא היה ולא נברא. פותחים דף חדש.

maya567

New member
ואני מצטטת:

"או שאתה טיפש או שאתה שמשחק אותה טיפש". זה את אמרת.

SweeT DeveL

New member
למה להמשיך את הריב הזה? היא אמרה

להפסיק בקשר לריב הזה שלפי דעתי לא הייתם צריכם להתווכח עליו!

Boran

New member
זה לא ריב.

זו מישהי שמקללת כל מי שלא מסכים איתה, ואני לא היחיד שנשבר לו מזה.

Dasush17

New member
נשבר לי ה*** מהוויכוח התינוקי הזה

אז זו באמת הפעם האחרונה ואחר כך תגיד ותמציא מה שבא לך, לא איכפת לי. לא קיללתי אותך, ילד קטן ובכיין שמשחק אותה מנהל קשוח, אמרתי שאם אתה חושב שרוב התגעגע לאמבר רק בגלל שהיא בברית איתו (הרי זה ברור כמו השמש שזה היה יותר, נראה לך שהוא רשם A על היד רק כי היא בברית איתו?!?!?) אז או שאתה משחק אותה מטומטמם או שאתה מטומטם (משפט שנאמר בחצי צחוק ברור!) לא אמרתי שאתה מטומטם כי אתה לא חושב כמוני! ואתה הבנת את זה יפה מאוד, למה אתה סתם מנפח את הענין ועושה מזה יותר ממה שזה??? אתה נהנה מזה או משהו? ומתי קיללתי פה אנשים? מה זה האשמות המגוחכות האלו??? יו אני לא מאמינה למה שהולך פה. ועוד ממנהל פורום! הזה שאמור לנהל ולהוות דוגמא ולהרגיע את הרוחות. לא יאומן פשוט.

zipnabe

New member
למה אין כאן כפתור עריכה? זמן מסך

בעונה הזאת רוב זמן המסך מבוזבז על בוסטון. לשי אן יש קצת יותר זמן מסך מלאחרים. עם כל הזמן שמבוזבז עליו, אני חושב שהוא יעוף בפיינל 3, או משהו כזה. וגם זה ש.. שי אן (?) אמרה לרופרט שבוסטון חזק, ולכן צריך להעיף אותו. ורופרט לא חזק? אז עם מי נשארנו כאן? בוסטון שכורת עם כולם בריתות וחושב שהוא בריאן, ושי אן שהיא היחידה שמעסקת באסטרטגיה. נאחל לה בהצלחה. תומר, הרבה הודעות.

m L m

New member
בבקשה- תקציר...

אני לא ראיתי את הפרק אתמול אלא לפני שבועיים אז יכול להיות שאני לא זוכרת את הכל בברור... בעיקר - השבטים נקראים לתחרות (אני לא זוכרת אם הייתה בסוף תחרות או לא) אבל ג'ף אומר להם להוציא בנדנות מכד. הם חשבו שהולך להיות מיזוג אבל התברר שהולכים להיות 2 שבטים חדשים. מה שבעצם קרה זה שכל השבטים נשארו אותו הדבר חוץ מאמבר שעברה לשבט השני וכל שבט עבר לחוף של השבט השני. כל הלילה רוב היה עצוב כי הוא דאג לאמבר וגם המחנה של המתחרים היה על הפנים.. וכולם שם התבאסו. למחרת הייתה תחרות חסינות ובהתחלה רוב לא ממש עזר לשבט שלו כי הוא רצה להפסיד בשביל שאמבר לא תלך למועצה (איפה שמעיפים) אבל ברגע האחרון הוא מחליט כן לעזור לשבט שלו והם מנצחים. כשכולם קמים ללכת רוב תופס את לקס ולוחש לו "אם תשמור על אמבר אני אנסה לעזור לך" גם קאתי שומעת את זה. אהה, וגם ג'ף שומע את זה וקצת כועס. אח"כ קאתי ולקס מתלבטים מה לעשות אם להעיף את אמבר או את ג'רי. אמבר "מתחננת" לקאתי שיעיפו את ג'רי.. ותוך כדי מבטיחה את אותו הדבר שרוב הבטיח... אבל היא אח"כ אומרת למצלמה שהיא לא יודעת איך היא תקיים את זה. בכל מקרה, זה מה שאני זוכרת... אני מקווה שעזרתי.

M i l k y W a y

New member
יא זה היה ממש עצוב...

איך רוב בכה והיה כזה אדום כל הפרק... אין שפירה ממש נדפקו מכל הטוויסט הזה..אני מקווה שמחר יהיה מיזוג ושרוב ואמבר יהיו שוב ביחד... אני ממש שונאת את מוגו מוגו הישנים... ולמרות שאמרתם שלקס טיפש..אני חושבת שהוא די חכם הוא יודע שרוב יגמור עליו ברגע שהם יהיו באותו שבט...ובמיוחד אחרי שהוא ביקש ממנו שישמור על אמבר... אני לא מבינה למה הם לא שוקלים להעיף את היפנית?!?!היא פחות טובה מג'רי וגם מעצבנת בטירוף..כבר נמאס לי להסתכל עליה...

Dasush17

New member
You are my star!!!!

מסכימה איתך עם כל מילה. אני חושבת בדיוק כמוך!!!

SweeT DeveL

New member
מה היה בפרק??????????????????

אני מתחרפנת!!
אף אחד לא יכול להגיד לי מה היה בפרק?
זה כל כך קשה?! לכתוב לי תקציר.. זה כל מה שאני מבקשת...

nadavb77

New member
לקס אידיוט

להשאיר את אמבר היתה אחת ההחלטות היותר מטומטמות שהיו בהישרדות. כשיהיה מיזוג אמבר תחזור ישר לשפירא המקוריים, אז יהיה להם רוב והם יעיפו את מוגו מוגו המקוריים אחד אחרי השני. אני לא מבין למה הם כל כך מפחדים מרוב, זה לא שכל אתגרי החסינות הם פיזיים ובחסינות הראשונה שהוא יפסיד הוא יעוף (תזכורת: דארה, שהיא בגודל של אפרוח זכתה באיי הפנינה בשלוש חסיניות רצופות). בקשר ללקס, זה היה אידיוטי מצידו לא לנסות להביא את ג'רי איתו לגמר. משהו אחרון: רופרט פשוט נוראי בעונה הזאת, הוא כל הזמן נחמד לכולם ובכלל הוא פשוט משעמם כמו כל העונה הזאת דרך אגב אני חדש כאן......

Boran

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

קרא בבקשה את כללי הפורום (לינק ירוק למעלה) מסכים ב-100% עם כל מילה ממה שאמרת.

למעלה