הישרדות - פרק 10

האגוש

New member
אני לא שונאת אותו כל כך דווקא

הוא די חמוד...הבעיה מתחילה שהוא יורד על רופי , אז אני מתחילה להרביץ לטלויזיה..[אבל אל תגלו לאף אחד טוב?]

Silly LoveSong

New member
גם אני מתעצבנת על זה!!!

אבל הכי עיצבן אותי, כשמוגו מוגו היו משועממים ועשו משחק הישרדות בעצמם וגילמו את שפירה (זה היה בפרק מס' 9). למרות שהיו דברים מצחיקים (מי שגילם את ג'ף) ונקרעתי מצחוק כבסוף, כשהם כביכול יוצאים ממועצת השבט עם הלפידים, הם התחילו לשיר את הפתיח של הישרדות. חח זה קרע אותי. אבל כשהם התחילו לחקות את רופרט.... ארג... רציתי לירות בטלוויזיה!

hotsouce

New member
מיש'ו ראה היום<שני..>הישרדות?-חשוב!

מי שראה ב12 ורבע עד אחת הישרדות וראה גם את הקליפ של השיר איי וויל ברינג יו הפינס מש'ו יכול להגיד איך קוראים לשיררררר למה אני מחפש אותו שנה כבררררר!!!!!!! פליזז אנשים עזרו ליייייייייייייייייי!!!! תודה..

yes REAL

New member
אנייטה פלטסקוג (לשעבר סולנית אבבא)

שרה את השיר (Agneta Faltskog) שנקרא - If I thought you'd ever change your mind. במקור של סילה בלאק, הגירסא שלה לקוחה מאלבום הקאברים (המצויין) שלה My coloring book.

R e A

New member
אני לא מבין מה הטענות של כולכם...

זאת עונה 8 למה ציפיתם?? נגמרו הרעיונות בראש. זה שהטוויסטים צפויים זה לא מה שצריך להרוס את הישרדות. אז נכון, באסה שלא נשאר אסטרטג אחד נורמאלי. חסר איזה פיירפלי. כל החזקים באמת עפו על ההתחלה וזה די באסה כי הם השאירו מאחוריהם חבורה של אנשים שאחד עסוק בתחת של שורדת אחרת ואחד עסוק בלהעיף את כל החזקים שמחזיקים את השבט שלו על הרגליים. אני מהתחלה לא ציפיתי ליותר מדי מהעונה הזאת שנקראת "אולסטאר" כי זה לא באמת הישרדות אולסטאר, אני לא זוכר לדוגמא את שי אן בתור 'סטאר' שממש היה בולט בעונה שלו, פשוט לקחו כמה טובים (שלצערי כבר עפו) ועוד כמה שהצליחו לתפוס זמינים. העונה הזאת לא כל כך גרועה, אפילו שנשארו שורדים לא הכי משהו אל תשכחו שהם עדיין שורדים ויכולים עוד לקרות דברים טובים העונה.

איזה כיףףףףףףףףףףףף!!!!../images/Emo6.gif

אני הכי הכי הכי מאושרת בעולםםםםםםםם!!! אמבר לא עפה!!!!!...ואכפת לי רק בגלל בוסטון רוב!! ראיתם איך הוא דאג לה??!!?הוא ב-כ-ה!!! והוא רשם A על היד שלו.. איזה מתוקי!!!!!!!!! או מיי גאש איזה מושלםםםםםםםםםם!!!! דידו'ש שחולה על בוסטון רוב!!! נ.ב-אני מקווה שימזגו אותם כבר ככה אמבר תחזור לרוב!!

Dasush17

New member
נכוןןןן

אני כל כך מסכימההה!!!!! היום זלגה לי דמעה שראיתי את זה. זה ממש להפריד בין שני אנשים שרוצים אחד את השניה! זה היה כזה עצובבב. ואתמול בטרייב קנסל החזקתי אצבעות חזק לאמבר, הייתי מזה במתח.. חח חברה שלי שלחה לי SMSים אני כזה "לא עכשיו לא עכשיו" חחחחחח העיקר שאמבר לא עפה. אבל הכל עוד פתוח. היום עוד יכולים להעיף אותה. יאללללה שיגיע כבר המיזוג. ישר יעפו את שי אן אני בטוחה! היא כזו יוזלס!

SweeT DeveL

New member
הוא באמת כתב A על היד שלו?

איזה חמוד!!!! איך רואים שממש אכפת לו ממנה! אני לא אתפלא אם הם יהיו ביחד בסוף.. אני מזה שמחה שלא העיפו את אמבר כי אני מתה עליה!! תושה לאל העיפו את ג'רי!!! שנאתי אותה כל היום מתלוננת ומקטרת ולא עושה כלום!

Dasush17

New member
רוב ואמבר- ביחד או לא? לא בדיוק ספו

זה לא בדיוק ספוילר כי זה לא קשור לתוכנית אבל זה קשור לרוב ואמבר, זה ישמח אותך לכן אם אתה רוצה לדעת תרדי... הם יתחתנו!!!!

פרק 10 ../images/Emo41.gif

הייתי בטוחה שכשג'ף אמר להם לזרוק את המטפחות הם יתמזגו, אבל מה שלא הבנתי (הפסדתי את החלק הזה) איך זה יצא שכול שפירא (חוץ מאמבר) קיבלו את המטפחות הירוקות של מוגו מוגו וכול מוגו מוגו קיבלו את המטפחות של שפירא?! זה היה מקרי או בכוונה? וחוצמזה לקס עשה בחוכמה שסילק את ג'רי, למרות שהוא היה צריך לסלק את אמבר כי ככה יש רוב גדול של שפירא לעומת מוגו מוגו ובמיזוג שפירא לא יהססו להעיף את חברי השבט של מוגו מוגו. לדעתי לקס הוא הבא שעף..

M i l k y W a y

New member
יש מצב שזה היה בכוונה...

וגם לא יודעת אולי גם ההפקה אמרה ללקס שישאיר את אמבר..כי זה נראה טוב מדי...יעני תפסו זוג בהישרדות ועכשיו כל הדרמה זה מסביבם...

SweeT DeveL

New member
אחרי שיהיה את פרק 11 מישהו יכול

לכתוב לי תקציר מפורט?? בבקשה...

למעלה