הישרדות - פרק 10

האגוש

New member
הנה תקציר מאמי

אז ככה, אני לא זוכרת במדויק מדויק אבל אני ינסה להסביר: הפרק התחיל שמוגו מוגו היו מדוכאים [כרגיל] ושפירא חיו בטוב, ביג טום ורופרט הלכו לדוג דגים והתלוננו על זה שהאחרים לא קמים מוקדם ועובדים. אחר כך 2 השבטים קיבלו בדואר פחית צבע עם איזה מכתב , לא היה כתוב מה לעשות עם הצבע אבל בכל זאת שפירא החליטו לצבוע אחד את השני בשביל האחדות . מוגו מוגו בחרו לא לעשות כלום עם הצבע. 2 השבטים הגיעו אל ג'ף וחשבו שהם מתמודדים על פרס, אבל זה לא היה ככה...הוא אמר לכל אחד שיבחר מישו מהשבט האחר כדי שהוא ילמד להכיר אותו אז אלה היו הזוגות: *ביג טום וג'רי *קת'י ואלישה *רופרט ושיאן *לקס ובוסטון רוב *אמבר וג'נה הם קיבלו אוכל והכל ודיברו בלה בלה בלהה... אז ג'ף הביא כד מכרס ואמר להם לזרוק את הבנדנות, הם חשבו שמדובר במיזוג אבל לא.. הצבע שיוצא לך מהבנדנה אומר לך לאיזה שבט אתה הולך [או חוזר] מדובר במוגו מוגו ושפירא. כל שפירא [חוץ מאמבר] בעצם עברו למוגו מוגו , וכל מוגו מוגו עברו לשפירא , אמבר הייתה מרוסקת וכך גם רוב. כי הם היו בנפרד.. מוגו מוגו הגיעו למחנה של שפירא ונדהמו מהיופי שלו , ומהנוחות שלו. ושפירא הגיעו למחנה של מוגו מוגו ונגעלו.. אחר כך היה קרב חסינות , של טריויה על המשחק הישרדות. מוגו מוגו [שפירא הישנים] לקחו את החסינות , ואז בוסטון רוב אמר ללקס "תשמור עליה ואני אשמור עליך" ואז הייתה את ההטלבטות האם להעיף את ג'רי או את אמבר , ובסוף העיפו [ברוך השם סוף סוף] את ג'רי...נה נה נה נה... זהו...לא בדיוק תקציר, יותר מגילה אבל לא נורא.. מרוצה?

SweeT DeveL

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

סוף סוף מישהי כתבה לי תקציר!!!! תודה (בפעם המיליון!!) איזה מסכנים שפירא אחרי שהם עבדו כל כך קשה על המחסה הם מגיעים למחסה המכוער של מוגו מוגו
מה ורוב באמת בכה?! יאא איזה מסכן!! "אל תבכה אני בוכה בשבילך.." חחחחח... תודה לאל העיפו את ג'רי היא עיצבנה אותי לאללה!!!! מתי רוב אמר ללקס את זה מתי שהם ישבו לדבר אני לא מבינה...

האגוש

New member
בבקשה,אין על מה..

רוב אמר את זה ללקס אחרי שהם ניצחו בחסינות, בעמידה איך שהם עמדו לחזור למחנה

אלדר01

New member
טעות ענקית היתה להשאיר את אמבר

אז ג'רי קצת מעצבנת ביג דיל..היא ממילא לא היתה זוכה.היתה להם הזדמנות פז בגלל מזל שאמבר הגיעה אליהם ולהגיע למיזוג חזקים. גם קיבלו מחסה ותנאים פיסיים יותר טובים,גם את בן שבט אחר(אמבר) מוכן להעפה... ובכלל מה הקטע של לקס ללכת ולהודיע מראש למישהו שמעיפים אותו...

Boran

New member
שפה נקיה בבקשה.

אם יש לך טענות נגדו, אתה מוזמן לפנות אליו ואליי במסר, או לפחות לכתוב מה עיצבן אותך.

הוא מעצבן והנה הטענה שלי

ה&)&* הזה שלח לי מייל לאי מייל וכתב לי שם מי ניצח בהישרדות!! זה ממש מעצבן ואני שונא אותו אם הייתי יודע מי הוא הייתי דופק לו מכות איזה בן אדם מניאק עושה דבר כזה הרס לי הכל וכל מה שהוא כותב בפורום מי לדעתו יעוף בפרק הבא ויעשה טעויות הכל ספוילרים כי הוא ראה כבר הכל..איזה%^* מקווה שתקרה לו איזה תאונה

Dasush17

New member
ואני עוד מעכירה את האווירה בפורום

את האווירה הזו לא רצית שאני אעכיר? מר מנהל פורום יקר? איזה מן בן אדם שולח למישהו אחר בפורום ספוילרים סתם כדי להרוס לו את הסדרה? מי עושה כזה דבר??? גועל נפש פשוט. ועכשיו אני רואה מה המצב פה אז אני לא מתכוונת לענות למסרים אישיים יותר, אני לא רוצה להסתכן בלקבל ספוילרים שיהרסו לי דברים מכל מיני תינוקות. למישהו אחד מהפורום יש את האיי סי קיו שלי, אני אשמח לדבר איתו ודרכו אני אצור קשר עם עוד אנשים בפורום שירצו לדבר איתי. בשמחה. אני רואה שצריך לנקוט פה שיטות חמורות כדי להמנע מספויילרים.

Boran

New member
באמת צריך

ואני גם נוקט ותאמיני לי שאני קורע את התחת כדי שלא את ולא אף אחד אחר יקבלו ספוילרים מהפורום בניגוד לרצונם. ולא, אני לא חושב שמגיע לי זלזול כזה מצדך אחרי שאני קורע את התחת לטובת הפורום.

אלק תתנצל אתה צריך להתנצל!!!!

אין לך בושה חתיכת חסר חיים זה מה שעושה לך את זה להרוס לאנשים אחרים את הצפייה לך תמצא חיים

אלדר01

New member
ידעתי שאין לך אי מייל ממני

זו היתה המצאה שלך. יותר לא אגיב להשמצות שלך

אלדר01

New member
מנהל פורום נכבד אנא מלא את חובתך

* הודעות בשפה לא תרבותית, קללות וכו´ לא יתקבלו בפורום וימחקו מיידית. ריבים אישיים ביניכם שמרו בבקשה למסרים אישיים, אייסיקיו, טלפון וכאלה זה ציטוט מכללי הפורום כאן.. בא אדם ומקלל על דבר שהיה לפני שבועיים!! ואגב הוא משקר כי שום אי מייל לא נתקבל ממני.

למעלה