הישרדות - פרק 10

אלדר01

New member
מסרים זה לא אימייל !

ואת מה שהיה הסברתי ורבים הצדיקו אותי וטענו שהחסימה שלי לא היתה מוצדקת. אבל עברו שבועיים מאז והגיע זמן לרדת מהנושא,כי מאז שום ספוילר לאכתבתי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אדון יקר

צריך להבדיל בין מספר דברים. אותו מקרה בו פרסמת ספוילרים בפורום עצמו - ונסחמת בגינו - נשכח נסלח ועברנו הלאה. לא היית מודע לחוקי סימון ספויילרים ועל-כן אתה עדיין פה איתנו. אבל לרשום במסרים (מה ההבדל אם זה מסר או אי-מייל - הוויכוח הוא קטנוני) ספויילרים בכוונה ולהפיץ למספר אנשים - זה מעשה נבזה וגם אם עברו שבועיים מאז זה לא הופך אותו למוצדק.

אלדר01

New member
כדאי שתברר גם את הפרטים קודם

זה שהתעקשתי על האי מייל זה רק להראות כמה לא מדייקים כאן. ולא אמרתי שהמעשה היה מוצדק כמו גם החסימה. לא ברור לי למה אחרי שבועיים צריך שוב לבוא ולדוש בזה. היה ועבר. אתמול פרסמו כאן ספוילר הרבה יותר חמור ולא ראיתי שככה הגבתם בכזו עוצמה כזו שיצאתם נגדי. אני מבקש מכולם לרדת ממני. בזה סיימתי להגיב בשרשור הזה. לא אכנס לשרשור הזה לקרוא יותר תגובות. הנושא שקרה לפני שבועיים נטחן מעל ומעבר. להתראות בשרשור לפרק 11.

ran110

New member
זה נעשה גרוע יותר ויותר מפרק לפרק

פשוט לא יאומן כמה לקס וקאתי לוזרים ופחדנים. רוב הו השחקן החזק ביותר, במקום להחליש אותו הם מפחדים ממנו.הלוואי שיעיפו אותם עכשיו,שני השורדים העלובים ביותר שראיתי

ran110

New member
ולדעתי הבעיה היא שבחרו אנשים יותר

מדי על פי המיקום שלהם. לקחו שורדים שהולכים על בטוח ,ואלה שורדים שהרבה פעמים מצליחים להגיע למקומות גבוהים. היו צריכים לקחת שורדים יותר עצמאיים ויותר מעניינים,גם כאלה שסיימו במקומות יותר נמוכים-למשל שיאן שעפה יחסית מוקדם כי הייתה עצמאית ורצתה לבגוד בשבט שלה, והיא באמת היחידה שמעניינת בתוכנית הזאת.

אלדר01

New member
לקחו את אלו שהסכימו....

שאר המנצחים סרבו לבוא לאול סטאר ובצדק..ראינו באיזו מהירות העיפו אותם...יש להם כבר מליון דולר ביד..

Boran

New member
לא נכון בכלל

הציעו לכ-ל מי שהשתתף בהישרדות מתוך כולם רק שניים סירבו ממש. אחרים או שלא יכלו לבוא בתאריכי ההפקה מסיבות שונות (עבודה וכאלה) ומתוך אלו שיכלו ההפקה בחרה את ה-18 האלה.

אלדר01

New member
אתה טועה

המנצחים האחרים סרבו.היו שהגדילו והעמידו תנאים כספיים מופרזים כדי להשתתף

Boran

New member
נופ

היו שני אנשים בלבד שסירבו, וזה בדוק. אחת קולין, שני אני לא בטוח או אליזבת' או מייקל. אחרים אולי לא יכלו להשתתף בתאריכים שההפקה קבעה לצילומי העונה מכל מני סיבות (עבודה וכו')

שיאן הכי מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif אני מת עליה!

היא כמו סנדרה מעונה 7 - היא מן שחקנית-צופה כזו(כאילו צופה כמו מהבית) ומה שאני הכי אוהב בה זה את הנחישות שלה ושהיא אומרת כל מה שהיא חושבת! הרבה פעמים אתם אומרים שרוב חכם כי הוא שולט השבט שלו אז זהו שלא!!רוב לא חכם פשוט השבט שלו מוקף בטיפשים!!!! אם הוא היה במוגו - מוגו אני בטוח שכבר היו נפטרים ממנו!! וממש חבל שמוגו מוגו
יגיעו למיזוג עם מספרים שלא פועלים לטובתם!

אלדר01

New member
לא הייתי מקל ראש ברוב

רוב יודע לשחק טוב.היום חיסל את לקס ולמעשה את השבט שלהם...

Dasush17

New member
איך חיסל את לקס?

להפך הוא הבטיח לו שהוא ישמור עליו אם הוא ישמור על אמבר לדעתי רוב ואמבר ממש מסתבכים כי יש להם כבר ברית עם כל אחד במשחק הזה! זה לא יפעל לטובתם. הם שוכחים שיש חבר מושבעים שלא יתנו את המילון למישהו שבגד בהם.

Dasush17

New member
אה? חח

למה שחבר המושבעים יתן מיליון דולר לאחד שרק שיקר ותחמן אותם? את היית מעניקה מיליון דולר לבן אדם כזה? לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה.

Danielushhhh

New member
יששששששש

No More Jeriiiiiiiiiiiii סוף כל סוף עפההה! מי צריך אותה בכלל? לא תורמת לכלום! ואמבר נשארה
יששש! פעם ראשונה שאני יכולה להגיד שהשבט הזה פעל בחכמה!

למעלה