...
כמעט שאף אחד לא מתבגר, אבל נעשים מאוד טובים בלעשות כאילו. אנשים גדלים לתוך הפוזות של עצמם. לויתי את הכיתה של אח שלי לפני שבוע לטיול, דיברתי עם ילדה אחת בת 12 והיו לנו אחלה שיחות. זה באמת נהדר לראות מישהו אשכרה חושב על מה שאתה אומר לו, במקום פשוט.. למלמל תגובה אוטומטית. אני מאוד אוהב את בת דודה שלי, היא גם ילדה, וגם היא חדה וחכמה, ואני יותר אוהב לדבר איתה מאשר עם הרבה אנשים אחרים במשפחה שלי (דודה שלי למשל). יש לה גישה פי מאה יותר טובה למערכות יחסים מכל החברים שלי, משהו פשוט וטוב. אני בן 21, מנהל יומן, ומרגיש שיש גזיליון דברים שאני לא יכול לדבר עליהם עם אף אחד. לא רק בגלל שאנשים לא אוהבים פילוסופיה ופסיכולוגיה כל כך, אלא בגלל שנראה שבאמת מעט אנשים הולכים למקומות בראש שאני הולך אליהם. יש לי חברים לדברים האלו רק בספרים. כל חברי הקרו שלי היו תיכוניסטים עד לפני כמה חודשים, אבל.. יש לי העדפה קלה לא להתחבר לאנשים מתחת ל18 בזמן האחרון, לא שהיו לי המון הזדמנויות. אני לא רוצה לשמוע דיבורים על חשיש, בגרויות וזונות צעירות. אני חושב שזה מוזר לעשות הופעת ראפ ל23+. אני באמת לא יודע אם זה שכבת הגיל ספציפית שאני הייתי רוצה לתפוס אם הייתי ראפר. במועדון, לא משנה איזה, הייתי רוצה לפגוש אנשים מכל הגילאים, כל עוד הם נחמדים. אני חושב בדיון הזה מישהו מנצל את הכוח שלו לברור את באי המועדון בצורה שפוגעת בכל מיני אנשים, וזה יוצר פירסום שלילי. אני לא ממש מדבר הרבה עם אנשים שאני לא מכיר במועדונים. יכול להיות מעניין לעשות הופעה שבה הגיל המקסימלי הוא 23. אני לא יודע באמת למה יש כאן כל כך הרבה סנובים.