היפהופ מת? קוטג' LIVE!!

DJ$upreme

New member
היפהופ מת? קוטג' LIVE!!

קבלו כתבה לתיאבון. מחר קוטג' מציג שיר בכורה בעסק שחור. ובראשון, בג'י. עם קוואמי, אגב. אם תפספסו, תצטערו. מדובר בהפקה יוצאת דופן.

A dirr

New member
למה מלכלך?...

שנה שעברה הוא ייחצ"ן אותם ורציתי לדעת אם גם השנה הוא שולח שמות. למה אתם תמיד חושבים שכל ההודעות הם בקטע של ציניות?

bigm2

New member
פפפ עשה טובה

אל תתנהג כאילו זה לא היה הודעה של ליכלוך, אם כבר אמרת משהו לפחות תעמוד מאחוריו

hcsneB

New member
הוא גם לא זה

שיש לו חיים כאדם בוגר לשלם עליהם

וואו!!!

בושה גדולה!!!! סופרים, איך לעזאזל העזת לפרנס את עצמך?? רחמנא ליצלן.

DJ$upreme

New member
אין לי קשר לכוכב נולד

בשנה שעברה פנו אלי ממערכת התוכנית וביקשו שמות של ראפרים. הצעתי לכל מי שבעניין להעביר אלי שמות, וגם המלצתי באופן אישי על כמה כאלה. ואכן מי שהמלצתי עליו במיוחד, קנדוג, זכה להתקדם ולהגיע להופעה מצוינת בגמר או חצי גמר אם אני לא טועה. השנה לא פנו אלי אבל אם יפנו אני אפרסם את זה שוב, וכנראה אמליץ על אלפרבר, הוא משתפר.

Elparvar

New member
cute

אגב מומי נותן בראש בג'יימס בראון כמו איזה משוגע, אבל סופרים, אתה עדיין מעפן.

skretch

New member
למה אני חושב שזה בקטע של ציניות?

סופרים נתן קישור לכתבה על קוטג' שעומד להופיע בג'י ביום ראשון. הוא גם מפרסם ומייחצן טיפ'לה את קוטג', שהוא בטח קשור טיפה לאלבום שלו, וגם עושה טיפה ייחצון למועדון שלו. אני לא מוצא בזה שום דבר, בעיקר כשניר נותן במה לאמסיז שמוציאים חומרים וכל הקטע הזה. ולפתע, בלי קשר לתוכן ההודעה של סופרים, בא עם הקטע של הלרדת עליו שהוא עזר לכמה אמסיז להכנס לאודישנים של כוכב נולד, ואתה בא עם הטון הציני, האף בשמיים, ומצד שני מציג את האלבום שלך, שלדעתי זה פשוט בזבוז של הרבה כסף וזמן שלך. מצד אחד אתה בכית בשרשור שאין קהל ואין תרבות, אנשים לא רוצים להקשיב לראפ, אבל מצד שני אתה מוציא אלבום בוסרי, אתה לא עבדת על הרבה חומרים בצורה רצינית כדי שתוכל להגיע לרמה שתוכל להרשות לעצמך להוציא אלבום. אז אדון "זה-אדיר", תוריד את האף, תרד לכדור הארץ, אל תשחק אותה "אמיתי", ומשיחה שהייתה לי איתך פעם על הנושאים שאתה שר עליהם אתה אמרת שאתה גם מדבר על הטפה לחברה טובה, כשאתה חי באזור די טוב של הקריות ואתה לא באמת חווה פשע...תפסיק לדבר שטויות וצא מהסרט שאתה חי בו, לא רק בקטע של הראפ, בכלל.

A dirr

New member
אווץ'...

פשוט לא רציתי לפנות לסופרים בהודעה פרטית (וחבל שלא חשבתי על כך לפני כן), איך אתה יודע באיזה אזור אני גר בקריות ובאיזה סביבה אני חי בדיוק? איך אתה יודע שהחומרים שלי לדיסק הם בוסר אם לא הקשבת לדיסק? ואני בספק אם הקשת לסאמפלר גם אם הוא פשוט ונעשה על ידי, למה אני ירדתי עליו שהוא נותן במה לראפרים בכוכב נולד אם אני בעצמי הלכתי שנה שעברה לאודישנים שמר ניר סידר לי ותודה לו על זה? (ולא עברתי כמובן). אני 7 שנים ראפר, שנתיים עובד על דיסק ניראה לי דיי מציאותי להוציא חומר גולמי ראשון גם אם אתה מכנה אותו "בוסר", אני אוהב את הפרי שלי, הוא טעים לי, עשיתי כל שביכולתי והשקעתי את הנשמה עליו, מי אתה שתקרא לבייבי שלי האישי שעמלתי עליו בדם, יזע ודמעות בוסר וטוען בלי לראות את תהליך יצירת הדיסק שהוא נוצר עם מינימום חומר? האף שלי ממש לא בשמים, אני מכבד את העבודה של סופרים ושל קולגות אחרות בתחום, בטח ובטח את של קוטג' שעשה ועושה עבודה קשה ועכשיו נותן צ'אנס לייחצנו"ת לתפוס. אני חווה פשע, אל תשכח שאני שוטר במקצועי (כבר שנה!!!) שומע בכי ודמעות כל יום, אני עזרתי לילדים לצאת ממעגל הסמים ולחזור לתלם במשך שנים עוד לפני המוזיקה, עוזר לחבורת ילדים אחרת עם אדם בן לביא, עברתי סדנאות נגד התאבדות והתנדבתי ועזרתי לעשרות אנשים לחזור בהם מהתאבדות החל מגיל צעיר ועוד עשרות התנדבויות ותרומות (בעל תעודות) שאני לא רוצה לפרט עליהם כי אז אתה שוב תקרא לי "מר זה-אדיר השחצן!". אז מי אתה לעזאזל שתטיף לי שאני לא עוזר לחברה ומביא אותה לרמה יותר טובה? מי אתה שמכיר אותי משיחה אחת של רבע שעה ותקרא לי סנוב עם אף בשמיים? ולמה? למה? למה? למה? לעזאזל אני צריך לכסות ת'תחת שלי ולהגיד לך מה ההשגים שלי והתרומות שלי לחברה שאתה ככה בא ומתנפל עלי בגלל שורה אחת פשוטה ומסריחה שאתם כבר רגילים לקרוא ציניות... יודע מה עוד מטריד אותי אפרופו סרקיזם? איפה ההערות העוקצניות של סייקו באז ששאל על הדיסק ולגלג על בזמן שאני חרשתי על מיקסים באולפןי? איפה קאפויה? בשרשור של הדיסק שלי הם נדמו, ציפיתי דווקא לקטילות, כנראה שגם עבודה קשה אתם לא מעריכים, אז בשביל מי? מה? לעבוד קשה אח"כ??? יודע מה? פאק איט! - הדיסק הזה הוא בשבילי, הוא דיסק שכל החיים שלי עליו ואני אוהב אותו ולא מוכן לוותר על הערכים שלי ועל נקודת המבט האופטימית שלי.

volatile

New member
אף אחד לא רוצה לקטול אותך

גם אני הנחתי שזה בציניות ואין לי שום דבר נגדך. נשאיר מסביב את כל הדברים האחרים חוץ מהמוזיקה. כשאני מקשיב למוזיקה, לא מעניין אותי אם זה הדבר הראשון או האחרון שמישהו הקליט, אם הושקע בזה דם יזע ודמעות או שעה באולפן של חברים סתם ככה. מה שמשנה לי זה מבחן התוצאה. להגיד שסמפלר לא מייצג את האלבום זה תירוץ. אם הוא לא מייצג את האלבום טוב. תכין סאמפלר חדש. מהסאמפלר שאתה הכנת ניתן להסיק שהאלבום לא מוצלח. ניתן להסיק על רמת הטקסטים, על ההגשה, על ההפקות ועל המיקסינג, אפילו אם רק מדובר באסופה של שירים. הסיבה שהרבה אנשים לא הגיבו על הסמפלר (ואני יודע כי הנושא עלה פה שם בשיחות במסנג'רים) היא כי הם הרגישו לא נעים כי בכל זאת השקעת והכל. הם יודעים שהאמת כואבת והם העדיפו לשתוק פשוט. זה שזה דיסק ראשון שלך וזה בוסר זה לא דבר נסלח. ההיפך, תתפלא לגלות עוד שנה, שנתיים שגם אם תוציא דיסק יותר טוב לאנשים עדיין תהיה הסטיגמה שנובעת מהדיסק הזה. דיסק של אמן ללא להיט רדיו/אנדרגראונד אחד שמוכר אותו. אני במקומך הייתי בוחר את השירים הכי טובים ושם אותם להורדה איפשהו. ומנסה לקדם את עצמי ככה, ולא הולך ומשקיע כסף ומשאבים בדיסק שאף אחד לא יקנה ויימכר בסוף במבצעים של 15 שקל בטאואר רקורדס. דיסקים עם מפיקים הרבה יותר גדולים וראפרים הרבה יותר מקצועיים ממך נפלו לשם. הרעיון הוא להוציא חומרים טובים. החומרים שיש בסמפלר אחד אחד, מספיק לי דקה מכל שיר כדי לדעת שהם לא טובים. יש לי ניסיון של שנים בהאזנה לחומרים כאלה, אתה יכול לבחור ולהגיד שזה טעם אינדיבידואלי ומה אני מבין אבל אני אומר את זה כמו שזה. למרות שאני יודע שזה כואב ולא נעים לשמוע. עדיף שמישהו יהיה כנה איתך מהמקום של האיכפתיות ולא של הקטילה. אם השקעת המון משאבים וזמן בזה. ועדיין יצא לך משהו שאנשים לא מעוניינים לשמוע. שנשמע שבלוני ולא מעניין. אולי בשיא הכנות הפקה וראפ זה לא התחום שלך ויש תחומים אחרים שאתה יכול להצטיין בהם, אבל אם זה מה שאתה מעוניין לעשות בכל מחיר. תחזיק לצידך מישהו שיעשה לך Quality Control אם אתה לא יכול. חפש מישהו שישמש executive producer שיידע לכוון את המוזיקה שלך למקום הנכון. כי אתה בשלב הזה כנראה לא יודע מה המקום הנכון ואין לך ביקורת עצמית משהו. כל זה נאמר בלי כפפות, בלי עדינות והתייפיפות. זה ריאליטי צ'ק שאני מקווה שתקח לתשומת ליבך. רק בשבילך, כי אין אף אחד אחר פה שזה ישנה לו. פלג.

A dirr

New member
כמה שאני רוצה להגיב לך על העניין...

זה עדיין שיחה על אשיות שאתם בוחרים לקטול ולתלות במהירות של שניה, כי פשוט נוח לכם וזה מה שמתקשר למוזיקה בסופו של דבר וההתייחסות שלכם אליה, הצ'אנס שאתם בכלל לא נותנים, והזלזול הזה של "I KNOW THE BEST AND YOU SHUT UP AND ACCEPT IT" קיינד אוף וואי, השמיעה של הדקה הזאת, הגורלית שקובעת, והנסיון שלך שאני לא מזלזל בו אבל גם הוא חלק מאותו עליהום שאתם מפילים לא רק עלי, על כל אדם חדש שרוצה להגיע ולהתפתח. אני מדבר על אנשים בעלי הציניות הגדולה במקום הזה כמו קאפויה וסייקו בז שאני בטוח שלא אכפת להם להשתלח בי במיוחד אם הסאמפלר שלי היה רע ובחרו לשתוק, ממש לא כי אכפת להם או כי הם חברים שלי, אולי דיברת עם אנשים שמכירים אותי שלא אהבו את החומרים שלי ובצדק לא רצו לפגוע בי ואני מכבד את ההחלטה שלהם לא להגיב. אם אין לך פה בפורום הזה אתה הופך להיות קצוץ דק, אז אל תתפלאו אם מגיעים אנשים תמימים ואתם שורפים אותם. עם הדיסק הזה לא מוצלח אולי הבא יהיה מי יודע? אני אמשיך לנסות.

TakTik

New member
הבעיה שהוא רוצה להדגיש לך

זה שלא כדאי אף פעם להוציא בושר - דבר שאני חופר עליו כבר כמה שנים טובות בפורום הזה...בושר יחזור לרדוף אחריכם! אם עכשיו אתה הוצאת משהו בינוני, גם אם תוציא משהו טוב, דבר ראשון,רוב האנשים לא ינסו כי הם יזכרו את הדברים הלא מוצלחים שהם שמעו בעבר, ודבר שני, אתה תתבגר ותתבייש בחומרים שהוצאת... דבר עם כמה ראפרים,שהוציאו שטויות ילדותיות בעבר,ותשמע את דעתם על העניין... הרעיון זה להתחמם כמה שיותר לפני שאתה מפיץ, כך שכשתצא החוצה תהיה מספיק חם ומעניין, לא רק כלפי עצמך או החברים הטובים שלך, אלא גם כלפי זרים מוחלטים.

למעלה