היפהופ מת? קוטג' LIVE!!

youngdiz

New member
כנס

טוב אני אתן לך דעה קטנה מה הקטע שלך לפרסם את הדיסק/סאמפר בפורומים? מה זה יתן לך? פרומו של 30 מכירות? - אתה מבקש את דעת הציבור - אתה גם תחת הציבור. מה העניין לפרסם הדיסק שלך בפורום של ז'אנר כושל ואנשים שרק מדברים כל היום כאשר אתה יודע שלפי האיכויות שלך (שלוקות בחסר) אתה תקבל בראש? בשטח אף אחד לא סופר אותך או את המוסיקה שלך... מה לעשות שזה מה שאתה אוהב. אבל אל תהיה עצוב, זה לא שאתה מאה צעדים אחורה. חפש משאבים חדשים. אם יש לך כסף להשקיע ולהוציא דיסק, שיהיה לך כסף גם להפצה טובה במקומות ראויים. קיבלת עזרה על קצה הכפית.

youngdiz

New member
והכי חשוב

איך אתה מגיע למצב של עצבים דרך המחשב שלך שתה כוס מים, אל תהיה כל כך רציני... אתה מתנהג כמו ילד קטן.

volatile

New member
קוטג' מצויין

ננסה לבוא למרות שיש תחרות בין שפע אירועים בפורים.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif בהחלט חדשות טובות

ואם הוא אומר שהוא עבד על האלבום עם דניאל קסטנבוים מבאבאגנושקה אני לא מודאג, מההפקות הגרנדיוזיות שלו באלבום של באבא אפשר ללמוד הרבה מכמות הכשרון שיש לבנאדם הזה.. ממש אלבום חובה: BABAGANOOSKA - BABAGANOOSKA נראה שזה הולך להיות אחד מאלבומי הראגא מאפין הראשונים בישראל, פריצת דרך מישהו אמר?! כבוד!

TakTik

New member
למרות שאני מאוד מעריך את קוטג'

ואת בזה תעיד התחפושת שלי מלפני 3 שנים, נראה לי אני אוותר, בעיקר עקב המסיבה המרתקת שאמורה להיות במקביל בברזילי (המחווה לג'יימס בראון). דווקא רציתי מאד להתחפש השנה
למרות שאם יהיה משהו מעניין ברחבת חוץ זה עשוי להטות את הכף

volatile

New member
שווה עוגייה

עם כל הכבוד ואהבה לקוטג' וגם למר ממון, אני לא מתכוון לשלם 60/70 שקל על הופעה של חצי שעה כשאני יכול לקבל הופעה של מלאנטלפים אומנים מצויינים במחיר של 40/50, אבל דווקא בגלל זה אין צוציקים. שזה מה שאני אוהב בבריזלאי

Funky Giraffe

New member
למה אתה כ"כ אוהב את זה?

נראה לך שכל מיני שמעונים עמוסי וורדרדים יכולים להגיע בטעות לברזילי כשהם איבדו את דרכם לאומן 17? נוכחותם של אנשים שקטנים ממך במספר שנים מכבידה עלייך? אולי הקמטים יוצאים בשרשרת לנוכח התיכוניסטים? למה זה כל כך מפריע להם? או שמא זו אורגיה\מסיבת סקס סודית שאני לא אמור לדעת עלייה? האם אני מגיע לשם עם כוונות להשתכר, לאבד את הצפון ולהפוך שולחנות לאנשים על הראש? הגבלת גיל שטנית להופעות של 23+ היא אחד הנהלים הכי דוחים שנתקלתי בהם במועדונים. ואף על פי כן שזה מועדון פרטי והם יכולים לעשות שם כל שיעלה על דעתם, זה פשוט מגעיל ואנוכי. חבל שהיום אפילו המוסיקה מוגבלת בגיל. בזיון.

Funky Giraffe

New member
בולשיט

אם היית בהופעות LIVE שהיה בהן קהל תיכוניסטים לא פעם היית שם לב שהם אלה שמרימים את הכל מבחינת הוייב, הכי מפרגנים ותמיד עומדים - כמה שיותר קרוב לבמה... נשבר לי כבר מכל המקומות המתפלצנים האלה, אני יכול רק לאחל להם שיום אחד יפתחו את העיניים ויבינו שזה לא עניין שהוא תלוי גיל.

DJ$upreme

New member
אני מסכים אתך לגמרי

הופעה לדעתי זה לא דבר שצריך להיות תלוי גיל, כשכל העיניים לבמה זה לא צריך לשנות כלום לאף אחד. יחד עם זאת יש את טיעון האלכוהול, אם המקום רוצה לכור אלכוהול חופשי יש צורך במגבלה של 18, אחרת - צריך לבדוק בבר וזה בלגן. אבל - כשההופעה היא במועדון קטן, מלווה באלמנט של מסיבה, מינגלינג, ריקודים, DJ, וואטאבר - זה נהיה לא לעניין. וזה המקרה במסיבה של ברזילי. אני לא חושב שמישהו הגביל אותך מלהגיע לצוותא, להיכל התרבות, או לאמפי ווהל. אבל כשההופעה מתחברת עם בילוי לילה, זה משהו אחר.

Funky Giraffe

New member
כבר כתבתי למטה שהגבלה של 18 סבירה

ואפילו הגיונית לחלוטין, ובכל זאת, לגבי מה שכתבת: הופעות בצוותא, היכל התרבות ובאמפי ווהל לא שוות. פשוט לא.

למעלה