הינה שאלה מעניינת

הקיובה

New member
לי זה לא מפריע../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ואני לא אומרת את זה רק ביגלל שאני מחחבת רוסים,אלא גם זאת הזדמנות להכיר סוג שונה של אנשים ולילמוד שפה חדשה ואולי הרוסים והצברים יוכלו לילמוד להכיר טוב יותר זה את זה ואולי גם להבין זה את זה יותר טוב ואז אולי זה יפחית את הגיזענות ששורצת בין שני הצדדים ואני לא אומרת שכולם כאלה אבל בחלט יש מקומות שהגיזענות קיימת בין הצברים לרוסים ואני לא אומרת שהם צריכים כולם להיות החברים הכי טובים אבל בהחלט להסתדר טוב יותר

SupermanZW

Well-known member
תגובה

כיתה הומוגנית זה דבר רע, צריך שבכיתה יהיו תלמידים מכמה שיותר מוצאים והדבר עוזר במיוחד לעולים להשתלב בחברה, כיתה של מוצא אחד בלבד היא רעיון גרוע.

Lara F

New member
קודם כל---

ברוך הבא לפורום! <הצתה מאוחרת עקב חיסורי יתר>
שנית, אחלה שאלה בנאדם, כי כמה שזה מעוות כבר שנה 6 שאני נכנסת לכיתה ולא כ"כ מופתעת לגלות--->
אבל כל הכיתה שלי אכן רוסים
ומצד אחד זה מהזה סבבה, אני מרגישה מהזה טוב עם עצמי, שייכת, לא "שונה", כיף לי כי זה אנשים שבדיוק כמוני, שאני מתחברת איתם ויש לי איתם המון מהמשותף...
אבל- מצד שני אני כן מרגישה מין החמצה שכזאת-
שלא יוצא לי להכיר עוד כל מיני אנשים, שונים ממני, צברים, מעדות אחרים ואולי אפילו ערסים....חחחח (טוב לא!!! הגזמתי כאן!!!)
אם כבר חיים בארץ ישראל, ויש מה שקוראים לו מיזוג גלויות אז...אהממממ... לא הייתי מתנגדת דווקא לכיתה רגילה...
(אלה שיש להם כיתה רגילה חושבים שאני מטורפת בטח...)

דווקא לא...

נכנסתי אתמול לכיתה וברחתי... אני כל כך לא אוהבת אותה! זה פשוט סיוט! 30 בנות רוסיות... אההה איכסה... אני מעדיפה את הכיתות המעורבות... אצלנו אין ערסים בכלל בבית הספר =/ כך שלא אכפת לי באיזה כיתה אני לומדת!

למעלה