הינה שאלה מעניינת

vk3

New member
לא משנה...

עדיין יכולים להסתכל על זה לא בעין יפה... איזה תגובות
על מה

vk3

New member
אחרי הבוקר לא קיבלתי דבר מותק ../images/Emo70.gif

אההה... אני רואה שאני לא מחובר עכשיו
.

eMiFrEaK

New member
תאמת...הייתי אמורה להיות בכיתה כזאת

כיתת "מדעים"...=\ טוב שלא הלכתי... ההורים הרוסים דוחפים את הילדים שלהם והם לא מבינים מה הם עושים!! נכון, אז בסופו של דבר היה לי הררררררררבה יותר קשה להתקבל למגמה שרציתי כי היא נחשבת ליוקרתית וקודם כל מקומם של המדעימניקים מובטח שם.. ורק אח"כ דוחפים עוד 5-6 ילדים מכיתות רגילות.. כי נהיה להם לא נעים שתלמידים מתלוננים על זה (כמוני למשל.. כמה מלחמות עשיתי =\ ).. ונכון שהיה להם הרבה יותר קל בהתחלה כי הם כבר למדו את המקצועות המוגברים כבר הרבה לפני.. אבל בסופו של דבר... כיתה ז'-ט'.. הזיכרון הכי יפה שלי מהתיכון... היינו מעורבבים... והייתי בכיתה שנחשבה להכי מופרעת חחחח ואין.. אין לי אפילו מילים לתאר את זה.. אח"כ הגעתי לכיתה שאני נמצאת בה עכשיו... יש לנו 3 ישראלים.. כל השאר רוסים... זה זוועה.. בהתחלה פשוט רציתי לפרוש.. כי התחרותיות שם היתה בלתי נסבלת.. אני לא הכרתי את כל זה לפני.. אח"כ מתרגלים... השאפתנות של הרוסים... אין עוד דבר כזה בעולם ..=\ ושל ההורים שלהם זה בכלל!!

Lara F

New member
וואי את כ"כ צודקת....!!!!

תאמיני לי, ממישהי שלומדת בכיתה של רוסים כבר כמה שנים טובות- רוסים הם ה-חננות האולטרמטיביות...
התחרותיות בלתי נסבלת ואשכרה רבים מי קיבל נקודה יותר נקודה פחות... מה לעשות.... רוסים לומדים רציני...חחח...
ואנ'לא עושה הכללות אבל רוסים פשוט חננות!
וזה מה שהכי חמוד בהם
אבל גם קצת מעצבן, כי התחרות בלתי נסבלת..!!

=/ גם אצלי זה ככה..

יש אחת אצלי בכיתה.. מרינה הילדה פשוט
=// היא כל כך תופסת את מעצמה.. אני חכמה ואתם לא! אני זוכרת שנה שעברה חצי מהכיתה שלי היו חדשים ואני מבינהם... ועל תחילת השנה עשינו מבחן במתמטיקה על חומר שרוב החדשים לא למדו... וחברות שלי נכשלו... היא באה אליהן כזה... "אתן תמיד מקבלות ציונים נמוכים כאלה?!"
כמעט הרגתי אותה...

Angel lips

New member
נתחיל מיזה שאני רוצה להכנס לכיתה

ולגלות שהיא ריקה ואין יותר בית ספר.. אבל אם כבר אז לא אכפת לי שניהיה כולם רוסים או שאהיה הרוסיה היחידה בכיתה סבבה לי עם כולם

הרעות17

New member
אני כבר לא בביצפר..

אבל הייתי בכיתה שהיו בה 98% אחוז רוסים <למקרה שתהיתם גמני רוסיה, לא עולה חדשה ולא ממש קשורה לשורשים אבל מילא> והיה נחמד והכל אבל אני לא יודעת עד כמה זה עשה לנו טוב כל ה"ביחד" הזה. כשעברתי בכיתה י"א לכיתה מעורבת, מה זה מעורבת? מתוך 30 תלמידים 5 רוסים אז הרגשתי את השוני. תמיד טוב גיוון. "חבר'ה" או לא.

tan4ka

New member
שני צדדים יש למטבע..

יעני מצד אחד זה ממש נחמד...כאילו אין את המלחמות האלה והקללות שלרוב יש בין רוסים למרוקאים...נגיד אצלי בכיתה אין מרוקאים ויש רק איזה 7 ילדים שהם לא רוסים אבל הם לא מרוקאים...יעני כל השאר רוסים ואנחנו כיתה של 25 ילד...וממש טוב לי עם זה... ומצד שני אולי זה הכי טוב כיתה מעורבת כי בכלזאת אנחנו פה בישראל אבל תמיד זה תלוי מי האנשים שאצלך בכיתה ואיזה עבירה יש ואיזה סוג של בן אדם... אז בשבילי השאלה הזאת זאת חתיכת דילמה כי 2 צדדים יש למטבע... ~טניה~

Janem

New member
הייתי מופתע...

ואחרי זה זהו. לא יודע אם הייתי מסתכסך עם כולם או נהיה החבר האולטימטיבי של כולם אבל הייתי מרגיש כאילו אני בגטו...

AeroSlash

New member
האמת...

קרה לי כבר כזה דבר וזה בא לי מה זה בזמן... כשרק עליתי לארץ בכיתה ה', בכיתה שהגעתי אליה היו 33 ילדים מתוכם 22 היו רוסים אז כמעט הרוב... זה ממש עזר לי, כי אז הייתי בקשיי שפה והיו כמה כאלה שממש עזרו לי.. בכל מקרה, הייתי שמחה שרוב הכיתה שלנו יהיו רוסים ולא יהיו ערסים ופרחות שעושים לי כאב ראש, הייתי גם שמחה אם לא כולם היו רוסים כי זה סתם משעמם וכן יש ישראלים נורא נחמדים....

אמ...

אני לא בפורם, רוצה להצטרף... והתשובה: אמ... קרא לי שהייתי 3 שנים בכיתה שחצי רוסים
(כיתה מדעית) ודווקא הישראלים היו סבבה (חצי מהם היו חצי רוסים או פולנים)... השנה אין הרבה, לא הכי מרגישים בשוני אבל יש... =/ לא נורא, אסתדר...

the freaky girl

New member
יאאאאאאאא!!!!!!!!!

עוד חדשה :) ברוכה הבאה לפורום שלנו מתוקונת
אני נסטיה, ואם יש לך שאלה/בקשה/טענה/הודעה או סתם בא לך לשתף, אני מוכנה לעזור
חח.. אני מקווה שלא הפחדתי אותך.. :) אגב, בת כמה את, מאיפה? :)

למעלה