הינה שאלה מעניינת

l1zard

New member
אני..

אני למדתי בכיתה כזאת.... עזבו.. למתי בביצפר כזה.. חחח... והיה לי ממש סבבה שם..... כאילו.. לא יודעת... משום מה יש לי יותר נושאים משותפים עם הרוסים... והיינו ממש מגובשים וכל זה.....

moon and sun

New member
אז שמעו קטע

כשלמדתי ב-י', י"א, י"ב הייתי בכיתה כזאת שבה כווולם היו רוסים! הינו כיתב קטנה של 25 תלמידים ומה שהכי מצחיק היה שרק 3 מתוכם היו בנים. אתם יכולים לתאר את זה?
מה גם שרוב המורים/ות שלנו גם היו רוסים ככה שהיו הרבה שיעורים שהתנהלו כמעט כולם ברוסית. אני אישית חושבת שזאת המתנה היחידה שזכיתי לקבל בתיכון- כיתה כזאת. הייתה לנו שפה משותפת (ולא רק בגלל שכולם בנות
) והיה ממש כיף. עם הישראלים אני גם מסתדרת לא רע, אבל אם הייתי יכולה לבחור הייתי בוחרת ברוסים!

bariska

New member
גם אצלינו יש בית ספר כזה..

הרוב בוא רוסי אבל יש אחוז קטן של ישראלים ויש לביצפר סתיגמה של הומואים..:/כי פעם היו לומדים בוא רק בנים היו שם מגמות רובוטיקה וחשמל וכאלה עכשיו פתחו עוד כל מיני כמו גרפיקה וניהול(שאני לומד בוא)ועכשיו כבר יש בנות..

Zot ani 1

New member
חחח...

אני כל בוקר נכנסת לכיתה ומגלה את זה... כי בכיתה שלי באמת כולם רוסים..:)) ואני אוהבת את זה... כולם חברים בקשר טוב... אבל אני דווקא לא בעד להתבודד בקבוצות של רוסים וישראלים לחוד.. אני חושבת שצריך להיות ערבוב וכולם צריכים להתידד עם כולם...

ללא נושא

אני לא מבין אנחנו חיים בארץ ישראל ומי שפה הוא ישראלי מה זה משנה מאיפה הוא במקור.

moon and sun

New member
נכון אבל

כמו שיש את ההבדלה של מרוקאי, תימני וכו' אז יש גם את ההבדלה של רוסי...

vk3

New member
יווו בדיוק מה שעמדתי לכתוב ../images/Emo70.gif

אופיר, מה יש'ך עם הללא נושא
פשוט תכתוב בנושא חלק הפותח את דברייך וזהו... עם הללא נושא שלך זה מבלבל ואין מושג על מה אתה עומד לכתוב.

vk3

New member
בשום פנים ואופן לא הייתי רוצה...

כיתה של רוסים בלבד
הייתי מרגיש כמו בגטו רוסי כזה... מן מסתגרים כאלה מכלל החברה, שמתאספים לכמה שעות ביחד כדי להרגע מכול הזוועה. מקווה שהובנתי... לא יודע, הייתי חש לא טוב עם זה. אין סיבה לכיתת רוסים, בבית ספר רגיל, לא של עולים ולא של לומדי רוסית. כולם ביחד, רגיל, כמו בחיי היום- יום. כיתת רוסים יכולה רק להזיק ליחסי הציבור, להתאקלמות ולשיתוף פעולה בין הקהילות.

moon and sun

New member
כן אבל אם זה קרה באמת במקרה

למשל אצלי, לא תוכנן מראש שהכיתה תיהיה רק של רוסים, פשוט יצא ככה...

נו...

אבל אנחנו לא רוסים כאלה... זה יותר רוסים ישראלים.... שבקושי יודעים רוסית =/ דרך אגב קיריל תודה על התגובות באייסי!! =[

למעלה