הינה שאלה מעניינת

moon and sun

New member
הינה שאלה מעניינת

כיוון שרובכם חוזרים עכשיו ללימודים וכיוון שהנושא של הפורום הוא רוסים בארץ וכל מה שקשור לזה עלתה במוחי שאלה והייתי רוצה לשמוע את דעתכם. איך הייתם מגיבים אם הייתם נכנסים לכיתה החדשה שלכם ומגלים שכווווולם רוסים? אתם חושבים שזה טוב? בקטע של "כולם רוסים, חב'רה, מבינים זה את זה ולא כמו הערסים והפרחות (למרות שגם כמה רוסים מהסוג הזה לא חסר אבל אני מתייחסת עכשיו ממש לסטריאוטיפים בהגזמה אז לא לכעוס)" או לא כל כך טוב בקטע של "אנחנו בארץ ישראל, צריכים להיות בקשר עם כולם.. כו'"? מקווה שהבנתם בערך למה התכוונתי...

EMILY666

New member
למה לא?

זה די נחמד אבל לא הכפת לי להיות עם ישראלים נורמים נולא עם ערסים וכולי

bariska

New member
היא כתבה

שזה נחמד אבל לא אכפת לה להיות עם ישראלים נורמליים לא ערסים..

EMILY666

New member
זה נחמד כשכול הכיתה רוסים

ולמה לא שיהיה ככה?<????? אבל מצד שני לא הכפת לי כזה להיות עם ישראלים אבל נורמלים אבל מה לעשות אני בכיתה רגילה אבל מתחברת יותר לרוסים אבל גם ישראלים

אממ למעשה כשאני ניכנסת

לכיתה שלי... אני מגלה שכולם רוווווווסים!!! כי כולם אצלי באמת רוסים.. איכשהו יצא שהכיתה הביוטכנולוגית... הכי הרבה בנות (30) והכי הרבה רוסים! אולי 5 תלמידים לא רוסים .. אבל הם אשכנזים!! טוב נו חוץ מאזולאי שהוא מרקואי אבל הוא מותק של בן אדם... והוא צופה בערוץ 9!

l1zard

New member
חחחחחחח

אזולאי צופה בערוץ 9? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

חח לא ידעת?!

הוא הוריד 5 קילו!! אין בטן.... הוא נעלב עליי היום שלא שמתי לב =/ הוא באמת ירד במשקל...

l1zard

New member
כן..

אני יודעת שהוא ממש התאצץ כדי לרזות... יופי טופי לו!! :))

חחחח....:]

אשכרה הכיתה שלך מלאה רוסים :] חחח אזולאי צופה בערוץ 9?.... יו ראסמי אם אני חושבת עלזה...אזולאי דוד ועידו הם ה"לא רוסים" היחידים נראה לי בכיתה שלך.. :] פרייייקייי

wildgirl1

New member
אני לא הייתי רוצה

זה היה מפריע לי אם כול הכיתה שלי הייתה של רוסים!! אני לא הורגלתי לחיות אם הרבה רוסים, אומנם יש לי חברות רוסיות אבל אני מעדיפה שכולם יהיו ביחד ולא רוסים לחוד וישראלים לחוד. אני כנראה הייתי עוברת ללמוד במקום אחר. לא רוצה יותר מידי רוסים בכיתה שלי, למעשה בכיתה שלי יש רק רוסיה אחת וזאת אני!! וטוב לי כך.

למעלה