היכרות אחרת

Shusho

New member
היכרות אחרת../images/Emo140.gif

הפעם בלי שאלות. ספרו על עצמכן מה שבא לכן, על החיים שלכן, על עצמכן, על הפורום ואתן, הכל.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני הבנאדם הכי משעמם עלי יקום

ואין לי חיים
המממ יש לי חתול
ואני אהובת את הפורום המוןהמון *-* אתן מקסימות כולכן
אחת אחת
מה יש לי לספר על עצמי אם אין לי חיים? שיש לי חברות מוזרות?זה לא קשור אבל.
ואני צ'כה להיפגש עם אופיר או משו.אבל זה גם לא קשור. אני אוהבת דולפינים ^____^ ועוגיות ^___________^ [עד כדי כך,שבעד עוגיות אני מוכנה לראות את הסדרות הדפוקות של החברות שלי] ואני גרה בחיפה.מקום משעמם -____-; אני לאהוב דוליז וסימס 2
וזוה.הממממממממממממ. אני משעממת ^^;

וול=]]

אני גם קצת משעממם.. קוראים לי טעלי כולם יודעים..חעע אני עוד 7 ימים בת 13=]] היום גיליתי שלילד שאני אוהבת או דלוקה עליו יש אתר אינטרנט ודודה שלי אמרה שהיא תברר לי תכתובת.. לפני כמה ימים רבתי אם חברה נורא טובה שלי=]] היום שיחרוו אותנו 4 שעות שעה אחת חיכינו לאוטובוס..=]] ואז באו 2 אוטובוסים חברה אחת חשבה שנעלה על אוטובוס מס'1 ואנחנו עלךינו על אוטובוס מס'2 והיא קצת נעלבה.. אבל אני הולכת אלייה היום..=]] כנראה והיא תעשה לי קעקוע חינה.. ואני אוהבת את כל החברות שלי=]] ונמ..יש לי הכתבה בערבית במומולדת שלי.. ו..אחותי היום טסה ללוס אנגלס=] ונאמ..זהו! קראתם שלחו

Cool Simsit

New member
אוו מגניב

נתחיל במגילה
אז אני קרן בת 12 ושלושה חודשים, אני גבוהה שער שטני בהיר עם גווני בלומד טבעי, עיניים חומות כהות כהות. אוהבת לשחק במחשב לצייר לשיר לרקוד משחק ורכיבה על סוסים. נספר קצת על החיים שלי... אני בכיתה ז'4 בחטיבת הביניים בר
אממ בכיתה אנחנו רק 12 בנות ו-25 בנים, יש לי כמה ידידים טובים, שני בנים שאוהבים אותי וכל השאר סתם חבר'ה. הבנות זה כבר בעיה... באנו בקבוצות וזה הולך ככה: ארבע בנות מיצחק שדה החברות הכי טובות, ארבע בנות מברנר אחת מנודה, אחת מרמז, את מהשרון, עוד שתיים מיצחק שדה ואני. וכמובן מי תהיה היחדיה ללא החברה הכי טובה? קרן אלא מי?! בשכבה יש את הילד השני שאוהב אותי, ידיד הכי טוב שלי וחבל לי עליו, אני אוהבת את רוני הילד הכי חמוד בעולם! באוטובוס הוא תמיד שומר לי מקום לידו והוא כזה מותק!!! ברור למה אני אוהבת אותו! קיצר החברות שלי רובן ב-ז'5 ו-6 קיצר בכיתה אני לבדי, ורק בהפסקות באמת יש לי עם מי להיות! ועכשיו נגיעה למאיה כץ ומאיה כץ שתי בנות אחת מהיסודי שלי ואחת ביסודי אחר, אנחנו מדברים על זאתי שהייתה איתי, גנבה לי את החברה הכי טובה שלי לשעבר! סיסכה ביני לבין חבר ילדות שלי (מגיל 2)! קיצר פשוט גועלית! והיא הורסת לי את החיים! אךך כמה שאני שונאת אותה. בעצם זה כמעט כל מה שרציתי לכתוב. אם אני ארצה להוסיף אני אוסיף
למרות שאני יודעת שלא קארתן תעשו כאילו אתן כן

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאני אילנה

יש לי בלוג ואין לי מה לכתוב בו כי החיים שלי משעממים/-: אני במגמת מחול, אוהבת ממש לרקוד שונאת אנשים צבועים ושקרנים וזיהו

o0Invisible0o

New member
הו. זה מסוכן.../images/Emo12.gif

אני יכולה לדבר המון המון המון...
קוראים לי איילת, אני בת 18. עוד פחות מחודש אני מתגייסת! איזה פחד ואיזה כיף.
*פסיכית* עוד שבוע אני עוזבת את העבודה!! [ברגר קינג.
] אני אוהבת אינטרנט, פורומים ומפגשי פורום. זה מגניב וכיף כזה. [אל תסקלו אותי, נו.
אתן קטנות.
] אני אוהבת דוליז וגרפיקה קלילה..
ובכלל אומנות וכל מה שקשור בזה- לראות..אבל לא לעשות. כי אני גרועה.
אני שקטה במציאות, כאילו דג. המחשב מאוד מאוד עוזר לי.
נמנ. נהגתי לשחק טניס.
ולרקוד.
[כמה צפוי.
] ואפילו הייתי צופיפניקית 3 שנים. עשיתי קורס צלילה לא מזמן..וזה הדבר הכי כיף שקיים בערך.
היה פשוט מדהים ואני מתה ללכת לצלול בסיני..חבל שחורף עכשיו.
ובצבא אני לא יכולה לעזוב את הארץ..
XDD מה עוד? אה..אובססיות!!
שוקולד.
אלאניס מוריסט.
[אנשים, אתם פשוט לא יודעים איזה גאון אתם מפספסים פה..זה לא יאומן!
ותראו דוגמה.
] נמנ. קומדיות רומנטיות.
[מה? זאת באמת אובססיה!
]במיוחד נוטינג היל ואשה יפה. [כן כן..קיטש.
שתקו.] ואממ...גילמורררררררר!!! [חה. איילת, י'פקצה.
] תוכנית מעולה.^^ ואממ..אממ..יש לי גם אובססיה קלה לטלוויזיה. אבל גילמור זאת פשוט התוכנית.
אמרתי לכן שזה מסוכן..?
טוב. בלה. די. אם אתם רוצים עוד פרטים או משו..פשוט תבקשו. [ואני אחשוב עליכן.
]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

החלום תמיד היה רפואה. אבל פתאום אין לי ממש מושג אם זה מה שאני רוצה..
אני מניחה שאני אגלה כבר אחרי צבא..:S וכן, המשווע היה נכון.

../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

אבל אם את רוצה להיות רופאה אז בצבא את יכולה ועדיף שתעשי עתודה של רפואה שמה, לא?
. אולי את כמו פליסטיXD. נעה בין רפואה לאומנות:000. רק שאצל פליסטי זה די לא הגיוני
.

../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

אבל אם את רוצה להיות רופאה אז בצבא את יכולה ועדיף שתעשי עתודה של רפואה שמה, לא?
. אולי את כמו פליסטיXD. נעה בין רפואה לאומנות:000. רק שאצל פליסטי זה די לא הגיוני
.

o0Invisible0o

New member
XDDDD

שמעתי שעתודה ברפואה זה ממש תוכנית לא משו. וחוצמזה שלא היה לי פסיכומטרי.. קשה להתקבל לשם.. וגם לא הייתי בטוחה שזה מה שאני רוצה..:|:|
חה. ואני וחברה שלי דיברנו על זה שאני באמת דומה לפליסיטי..אבל פליסיטי של העונות הראשונות.
זהו. ולא נראה לי שאני אלמד אומנות..

../images/Emo3.gif

איזה כיף לך שאת גדולה כזאת O: (כן? :X) גם אני פעם רציתי טניס. אבל לא מצאתי ממש איפה, וזה עבר לי די מהר
מה ז"א שבצא לא תוכלי לעזוב את הארץ?
היום דיברנו על צלילות, וכולם נהנים מזה ומתלהבים, ורק אני ממש מפחדת מדברים כאלה ]; גם אני אוהבת את בנות גילמור D: אבל המון המון זמן לא ראיתי. עדיין משדרים את זה? אחותי סיפרה לי שחברות שלה שעובדות בבורגר קינג, יכולות לקחת חופשי שתיה, גם אצלך זה ככה? *O* אני מעוניינת בפרטים אם בא לך.

o0Invisible0o

New member
נמנ.../images/Emo9.gif

לא יודעת כמה זה כיף. אבל זאת הקלה שסיימתי ללמוד.
בצבא..אסור לעזוב את הארץ.
אלא אם ממש ממש חייבים וצריך אישורים ובלאגן. ובכלל, אנשים בתפקידים סודיים שנחשפים להרבה מידע חותמים על חוזה שאסור להם לצאת גם כמה שנים אח"כ..
גם אני ממש פחדתי! והייתי ממש גרועה בתחילת הקורס- הכי חלשה בקבוצה..באמת! אבל השתפרתי.
ונהניתי כ"כ.
אפילו באיזשהו שלב המדריך שלי אמר לחברה שלי [ביום שהיא פרשה מהקורס, עקב מחלה] "חברה שלך הופכת פה לצוללת אמיתית"
.XDD משדרים.
. ערוץ 10, ימי שבת. אבל אם המון זמן לא ראית בטח הפסדת את עונה שלישית..ועכשיו משודרת רביעית..וזה באסה לפספס עונה. והשישית.
היא פשוט מעולה!^^ [גם הרביעית האמת.
] אני לא יכולה לקחת חופשי שתייה..
. אבל אני יכולה לבקש..ולרוב ירשו לי. אבל לא עבדתי שם המון זמן..ולא חיפשתי לשתות יותר מדי...וזה..אז בלה. איזה עוד פרטים את רוצה?

O:

זה נראה לי מפחיד כזה סוף בית ספר>< אהה..
נו אין לי אחים בצבא או משהו, אני לא מבינה בכלל בצבא. ]; איזה אמיצה *O* אמרו לי שזה מדהים, וממש כיף.. אבל אני ממש מפחדת לטבוע וזה... אבל זה נשמע כזה נחמד. אני אנסה לראות, אין לי מושג איזה עונות ראיתי
אה, טוב, זה גם משהו
מה שבא לך לספר
(אם מתחשק לך בכלל) וסליחה על כל הסמיילים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

באמת מפחיד סוף בציפר. כאילו בהתחלה זה כיף והכל..ואז זה הופך להיות חופש גדול..שלא נגמר!!
ואת לא עושה כלום. ולא תצטרכי בקרוב. ואני הולכת לישון כל יום ב4 ו5..ופעם הייתי יוצאת כל יום..כל יום עם חברים!! וגם לאיודעת..עובדת כמה שבא לי...זה חופש..עצום..אבל גם מפחיד! כי זה יותר מדי..
אין לך סיכוי לטבוע בקורס צלילה. כל עוד את בקורס- אין מצב! עזבי את זה שכל הצלילות ממש קצרות- אז האוויר לא יגמר. גם, אם את מאבדת וסת אחד [הדבר שאת נושמת ממנו.
] יש לך אחד מוצמד לגוף. ואם את ממש ממש נבהלת..את יכולה לעלות למעלה- עור התוף יכול להתפוצץ לך..אבל לא תטבעי.
אני לא יודעת מה לספר.
חה.:X ועוד מעט גם ככה השרשור יפסיק לקפוץ..
ומה סליחה על כל הסמיילים?
סמיילים זה טוב, כ"כ.

אמאל'ה ><

יופי שאני לא אמות, אני סתם אהיה חירשת ): זה כמו המבוגרים שיוצאים לפנסיה, שזה בכלל, חופש לכל החיים. זה נראה לי מוזר כזה>< אבל זה בטח כיף, אפשר לעשות מה שרוצים מתי שרוצים. לאבד וסת ]; לפוצץ את האוזניים. אני מפחדת שהמיכל יתפוצץ או משהו ואני אמות
נו טוב
#^#%^)$^$#$%%^!~$@%!^.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

כן, חופש תמידי זה מפחיד.:| וקורס צלילה זה טוב!!
תעשי יום אחד, את חייבת!

קראתי^^

זה מוזר, לחשוב שאת אוטוטו בצבא.. איך זה בשבילך? הקטע של מסגרת חדשה, (בלי ההורים והבית?) אם כבר, אז טניס, איפה שיחקת? (אנחנו גרות קרוב ואני מחפשת מקום><) באיזה תיכון למדת?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifאנחנו גרות קרוב..?../images/Emo12.gif

אמ. שיחקתי ביהוד. לא רציני..יש שם אחלה מדריך- איציק. לא יודעת אם הוא מדריך עדיין..
במתנ"ס אדלר. אח"כ עברתי למונוסון..שכביכול הרמה שם יותר גבוהה..אבל מתייחסים אליך כמו לחרא. במיוחד כשבאתי מיהוד..וגם אם הייתי בין הטובות ביהוד..אצלם יהוד זה חרא ושמו אותי בקבוצה שלא שיחקה בחיים ואמרו שאני כמוהם, כי שיחקתי ביהוד.
ואז פשוט עזבתי את זה..
ליהוד כבר לא התאמתי כי הייתי גדולה מדי [למה נאי תמיד גדולה?
] ומונוסון היה חרא-חרא-חרא.
והצבא? לאיודעת. מתה מפחד..וממש רוצה כבר לראות איך זה יהיה. לאן אני אלך וזה..
אני אפילו לא יודעת מה התפקיד שלי יהיה!!
האם אני אצא עם החברה שאני רוצה ובלהבלה. אני לא מפחדת מהמסגרת החדשה- אני מתחילה להתגעגע למסגרת חדשה. משעמם בבית וקצת עבודה. ואמ. רחוק מהבית וההורים, העצמאות הזאת- אני כבר ממש רוצה!
ולמדתי בתיכון מקיף יהוד. חרא-חרא-חרא.
באמת. נעשה יותר ויותר גרוע כל שנה חולפת.

אנחנו כן גרות קרוב../images/Emo3.gif

אני על יד גבעת שמואל, יודעת איפה זה? תגידי, אנשים שגרים בסביבת קניון סביונים גם למדו איתך בבצפר? בכל מקרה, אני מקווה שיהיה לך אחלה בצבא^^ תספרי איך שם כשתהיי בחופשות?
נשמע ממש "כיף" להיות רחוק מהבית>< קצת שינוי

למעלה