היכן השיויונות?

Harrington

Well-known member
מנהל
יש משהו מייטיב עם חגיגת יום האשה, בשונה מיום האם, אולי היום ערים יותר לעובדה שיש נשים שלא הופכות לאמהות [כנ''ל גברים].
אולי, אבל גם היה משהו מאוד נחמד בהכרת הטוב והתודה של ילדים לאמותיהם דווקא.
אני בעד להשאיר את יום האם, יום האשה ויום המשפחה.
קצת מוגזם בעיני. ראשית כאמור קודם, מאז שהמציאו את יום המשפחה (על חשבון יום האם) בכלל הפסיקו אצלנו לחגוג את זה או לעשות משהו בעניין. ספק אגב אם יוכלו להחזיר את הגלגל אחורה מבחינה זו, כך שכנראה יום האם אבד לעד. לגבי שאר הימים, מבחינתי מיותרים.

renana ron

Well-known member
אולי, אבל גם היה משהו מאוד נחמד בהכרת הטוב והתודה של ילדים לאמותיהם דווקא.

קצת מוגזם בעיני. ראשית כאמור קודם, מאז שהמציאו את יום המשפחה (על חשבון יום האם) בכלל הפסיקו אצלנו לחגוג את זה או לעשות משהו בעניין. ספק אגב אם יוכלו להחזיר את הגלגל אחורה מבחינה זו, כך שכנראה יום האם אבד לעד. לגבי שאר הימים, מבחינתי מיותרים.
כמובן, הכרת תודה לאם, דבר חשוב מאין כמוהו, לא שוללת, ההיפך!
כיוון שאת יום המשפחה [הכרת תודה לאם ולאב] חוגגים כבר בבתי הספר, היה רצוי להזיז את "יום האשה" ו"יום האם" למועדים אחרים.
מבחינתי, כמה שיותר סיבות לחגוג. :)

Vatarklin

New member
מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
כבכל שנה נשאלת השאלה באמת. האם זה שאינו יודע לשאול שאל את זה גם כן. והרי גם הוא גבר. אולי זה עולם שמחפשים את הרוך של הגבר שמתלונן על כך. יש בזה משהו כזה. לעומת האישה שתמיד דורשת את זה. את היחס הזה. אבל למה אין. אין מושג. באמת למה אין?

אבי בן 1231

Well-known member
דיודעת שקשה לך להאמין, אבל המציאות היא שהרבה אנשים שמן לב עד כמה אתה בהמה גסת רוח ודוחה. כך שלא מפתיע שהיתה עוד גולשת שאמרה לך את זה.
האשמות שלך רק מראות כמה האגו שלך לא יכול לקבל את זה שזה המצב. זקן פתטי...
כוכבית את תותחית!!!!
בזמנו כאשר עדיין לא היית חברה פה, כאשר הפורום הזה היה קומונה היה לי את אותו ריב עם ה"חבר" הזה שלך.
על תגובות פחות חריפות משלך נחחסמתי הרבה מאוד פעמים, לצערי מאז שהוא הצטרף לקומונה והמשיך פה
הרמה ירדה והיו חברים טובים שעזבו או ממעטים לכתוב וחבל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כוכבית את תותחית!!!!
בזמנו כאשר עדיין לא היית חברה פה, כאשר הפורום הזה היה קומונה היה לי את אותו ריב עם ה"חבר" הזה שלך.
על תגובות פחות חריפות משלך נחחסמתי הרבה מאוד פעמים, לצערי מאז שהוא הצטרף לקומונה והמשיך פה
הרמה ירדה והיו חברים טובים שעזבו או ממעטים לכתוב וחבל.
תקשיב אבי, אתה הרי כמו שור בחנות חרסינה.
אתה היית תוקף אותי בכל הכוח ומתעצבן כשהייתי עונה לך. :-D
עכשיו אתה חייב להבין, בבית שלי אני המלך. |כתר|
אני מביא את הכסף.
על פי יישק דבר.
אני לא חוסה תחת כנפיה של אישתי.
היא לא מפרנסת אותי.
וזה כל ההבדל ביני לבינך.
אתה מאד עצבני, בשל מציאות חייך הלא פשוטה, היית נוהג לרדות באנשים וכולם פחדו לענות לך.
את כל העצבים שלך היית מוציא עליהם.
עד שאני היגעתי לפורום והיטרפתי אותך לחלוטין.
התחלת להשתולל ולהתפרע לכל עבר, עד שלא הותרת למנהלת שום ברירה.
עכשיו כשלמדת את הלקח, אתה פוחד לפתוח את הפה שלך יותר מדי.
אתה כמו צב, מוציא את הראש החוצה, יורק קצת ואז חוזר ומתחבא מתחת לבית שלו.|צב|
תקשיב כפרה, אל תתן לי להתחמם עליך, אחר כך שוב תקרא ל"אישתך" שתבוא לצג של המחשב כדי להגן עליך.
אני מבקש ממך, אל תרגיז אותה כי אם היא תעיף אותך מהבית, אתה תהיה בדיוק כמו הפליטים מאוקראינה.
הרי הבית אינו שלך, אתה חי בחסד ולא בזכות.
הבנת את זה אבי יקירי?
|חיוךרחב|
"כוכבית את תותחית" עאלק...
יאללה חפף חפף, חחחח
:-D

נערך לאחרונה ב:
למעלה