נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
לא ידוע לי על הבדלים, אותו מחזור שינה של 5 שע'.למשל סטטיסטית שנתו של גבר שונה מזו של אישה, מה שהשפיע על הזמינות לילד שמתעורר בלילה.
יש לך קישור להמחשת טענתך?
לא ידוע לי על הבדלים, אותו מחזור שינה של 5 שע'.למשל סטטיסטית שנתו של גבר שונה מזו של אישה, מה שהשפיע על הזמינות לילד שמתעורר בלילה.
אולי, אבל גם היה משהו מאוד נחמד בהכרת הטוב והתודה של ילדים לאמותיהם דווקא.יש משהו מייטיב עם חגיגת יום האשה, בשונה מיום האם, אולי היום ערים יותר לעובדה שיש נשים שלא הופכות לאמהות [כנ''ל גברים].
קצת מוגזם בעיני. ראשית כאמור קודם, מאז שהמציאו את יום המשפחה (על חשבון יום האם) בכלל הפסיקו אצלנו לחגוג את זה או לעשות משהו בעניין. ספק אגב אם יוכלו להחזיר את הגלגל אחורה מבחינה זו, כך שכנראה יום האם אבד לעד. לגבי שאר הימים, מבחינתי מיותרים.אני בעד להשאיר את יום האם, יום האשה ויום המשפחה.
כמובן, הכרת תודה לאם, דבר חשוב מאין כמוהו, לא שוללת, ההיפך!אולי, אבל גם היה משהו מאוד נחמד בהכרת הטוב והתודה של ילדים לאמותיהם דווקא.
קצת מוגזם בעיני. ראשית כאמור קודם, מאז שהמציאו את יום המשפחה (על חשבון יום האם) בכלל הפסיקו אצלנו לחגוג את זה או לעשות משהו בעניין. ספק אגב אם יוכלו להחזיר את הגלגל אחורה מבחינה זו, כך שכנראה יום האם אבד לעד. לגבי שאר הימים, מבחינתי מיותרים.
כבכל שנה נשאלת השאלה באמת. האם זה שאינו יודע לשאול שאל את זה גם כן. והרי גם הוא גבר. אולי זה עולם שמחפשים את הרוך של הגבר שמתלונן על כך. יש בזה משהו כזה. לעומת האישה שתמיד דורשת את זה. את היחס הזה. אבל למה אין. אין מושג. באמת למה אין?מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
כוכבית את תותחית!!!!דיודעת שקשה לך להאמין, אבל המציאות היא שהרבה אנשים שמן לב עד כמה אתה בהמה גסת רוח ודוחה. כך שלא מפתיע שהיתה עוד גולשת שאמרה לך את זה.
האשמות שלך רק מראות כמה האגו שלך לא יכול לקבל את זה שזה המצב. זקן פתטי...
תקשיב אבי, אתה הרי כמו שור בחנות חרסינה.כוכבית את תותחית!!!!
בזמנו כאשר עדיין לא היית חברה פה, כאשר הפורום הזה היה קומונה היה לי את אותו ריב עם ה"חבר" הזה שלך.
על תגובות פחות חריפות משלך נחחסמתי הרבה מאוד פעמים, לצערי מאז שהוא הצטרף לקומונה והמשיך פה
הרמה ירדה והיו חברים טובים שעזבו או ממעטים לכתוב וחבל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.