זו בהחלט שאלה מורכבת. אם אני רואה בעיה מאגית אצל מישהו, את מקורה, ומה צריך כדי לפתור אותה, אני אדון עליה איתו. אצלי בחוקים של המכשפה אני אומר לעצמי "אם יש ספק הקל שבקלים שזה יפגע במישהו בטעות אז לא!" אבל כמו כל דבר בעולם זה עיניין של כל מקרה לעצמו. אני יכול לתת דוגמא אחת שכן, ודוגמא אחת שלא לדוגמא. אני לא אשתמש בשמות האמתיים של האנשים. "צחי וגיא." פעם אחת משפחה הזמינה אותי לטיהור. וראיתי אחד במשפחה שנכבל בלחשים של אהבה ותאווה לאישה מסויימת, צחי, דבר ראשון אם המשפחה שאלה אותי אם כישפו אותו. אז אמרתי שכן, אבל אין שום דבר שאני יכול לעשות בלי לדבר איתו על זה. היא נדה בראשה ואמרה שהוא מתעב כל סוג של כישוף, ואם אני אעשה את זה מאחורי הגב שלו זה יהיה יותר טוב. נתתי מבט אחד בהילה שלו והבנתי שהוא בעל רצון מאוד חזק והחלטתי לא לעשות כלום. שהוא הקפיץ אותי הבייתה הוא הודה לי שלא עירבתי אותו בכל מה שעשיתי וקבע אצלי פגישה להסרת כישוף. הוא פשוט רצה לעשות את כל הסיפור הזה דיסקרטי. היום צחי כבר גרוש ויש לו חברה חדשה והוא מאושר. מקרה שני. הייתי בחיפה, והוזמנתי במיוחד לפריסה בקלפים לאישה מסויימת שגרה בווילה יפה ויש לה המון משאבים. פתחתי לה בקלפים וראיתי שבעלה גיא מכה אותה. וגם התברר לי (אחרי שהיא רצה לאלבום החתונה ונתנה לי תמונה שלו למיקוד) שהוא פשוט ככה כי הכו אותו בבית שהוא היה ילד. הוא רגיל לזה. היא אמרה שהיא לא רוצה לעזוב אותו בגלל שיש כבר ילדים ובין כה וכה אימא שלה חולה והיא לא יכולה לחזור אליה. אני אישית ידעתי שגיא לא מודע לבעיה. הוא לא מודע שיש בעיה, והוא לא מבין למה אישתו כזו בכיינית. אז במקום לשבת עם איש העסקים שחוזר ב-9 בלילה על הבעיה שלו פשוט החלטתי לעשות כבילה (Binding) נגד פגיעה בעצמו ובאנשים אחרים. אלו היו הבחירות שלי כמכשפה. ברור שיתכן שאנשים אחרים היו בוחרים אחרת, אבל הטבע רצתה שאני אפתור את הבעיות הללו, ועד עכשיו אני בקשר אם אלו שעזרתי להם, והם מרוצים מהעזרה שלי. אפילו גיא שלא הבין למה אישתו פשוט לא מפחדת מהמגע שלו יותר. אני חושב בהחלט שזה קטע של "כל מקרה לגופו." ארדן.