היי!

nitzile

New member
היי!

אולי מה שאני הולכת לכתוב פה נראה מוזר אבל... נראה לי שיש לי כוח טלפתיה. כאילו אני יודעת שלכל אחד יש קצת טלפתיה, אבל שמתי לב שיותר מדי פעמים, אם יותר מדי אנשים אני מצליחה לקלוט את המחשבות שלהם... ואני גם דיי אמפתית ליד אנשים... ועשיתי פעם תרגיל עם חברה שלי לטלפתיה (שיושבים גב אל גב, מישהו אחד מצייר עם טוש שחור צורה וצריך להעביר בטלפתיה את הצורה) ועשינו כמה וכמה נסיונות ובהכל הצלחתי! אז מה זה אומר?... ואיך אפשר לפתח את זה?

nitzile

New member
בסדר... אל תענו

ראיתי מלא הודעות חדשות שנכתבו יחד עם ההודעה שלי. ענו עליהן אחרי כמה דקות אבל שלי? לאאא למה שיענו??? אל תענו

פשוט כי

זה לא בדיוק הנושא שהפורום עוסק בו. בצורה עקיפה מאוד כן יש קשר לנושא הפורום. אם אנשים יוכלו וירצו לעזור לך הם יעשו זאת, סבלנות. טלפתיה זה לא ממש התחום שלי אז אני לא יכולה לעזור לך, מה שאני כן יכולה לעשות זה חיפוש בגוגל, אבל את זה גם אתה יכול לעשות. חפש פורומים בנושא טלפתיה וכוח מחשבה. בהצלחה

RainBird

New member
טלפתיה/אמפתיה. יכולות נחמדות מאוד. מניסיוני האישי גליתי שמודעות עצמית ותיעוד במחשבה של האירועים והדברים שקורים בדרך כלל עוזר לפתח את היכולות. תרגילים ספצפיים? אני לא מכיר. אני חושב שעם הבגרות הנפשית. ועם היכולות האישיות והקוגנקטיביות זה גדל איתך באופן מוכני. ארדן.

wierdi

New member
אני אף פעם לא הבנתי

את האנשים הטוענים שאמפתיה זה דבר נחמד. אולי זאת רק אני שמרגישה שזה מעיק. בשבילי להיות אמפתית זה יותר מ-פלישה לפרטיות- של האדם האחר- זה גם פלישה לפרטיות שלי. אמפתיה אצלי זה להרגיש כעס, סבל, קנאה, חמדנות וייסורי מצפון שלא נובעים ממני אבל משפיעים עלי. האישה מולי בתור של הסופר כועסת- ואני מרגישה גל של כעס שאני לא יודעת על מה לכוון אותו או ממה הוא נובע. העולם הזה (והעיר הזאת- תל אביב) מלאים בסבל, כאב שנאה ועוד שלל רגשות שלא נעים לחוות (למרות שיש רגעי שמחה או אהבה שנדיר להתקל בהם)- ולהרגיש את כל אלו בנוסף לרגשות שלי- זה קשה, וזה מעיק וזה בכלל לא נחמד.

Marsha Figg

New member
בשביל זה צריך גם ללמוד לווסת את זה

לשלוט בזה שזה יפעל כשרוצים שזה ייפעל ולא יפעל כשלא רוצים שזה יפעל. לפתח מין מנגנון פנימי שישלוט ביכולת הזאת. איך עושים את זה? שאלה טובה.
רחלי

ToryMaster

New member
נא לקרוא את תקנון הפורום

גם אני לא מתעסקת בטלפתיה, אבל נדמה לי שרק את בעצם יכולה לדעת מה זה אומר, אנחנו שלא מכירים אותך - בטוח לא. אבל אם הזכרת אמפתיה, חשבתי לא מזמן על זה שזה סוג של כישרון פולשני למדי, לא חושבים? כלומר, ביום חמישי בערב דיברתי עם מישהי, מישהי שאני מכירה רק מאיזה פורום ומהצ'אט, ואמרתי לה כמה דברים, ושאני חושבת שהיא זקוקה לטיפול דחוף, כי היא עצבנית וכדומה. אז הילדה נבהלה והתחילה לפתח תיאוריות קונספירציה, כי מסתבר שאף אחד אחר לא שם לב לזה, לא בצ'אט, לא בריל לייף. קצת מפחיד, לדעת לקלוט ולזהות ולהבין אנשים בלי להכיר אותם ובלי שיאמרו לך דברים (מה גם שזה מפחית מההנאה של ההיכרות
)

אני משתמש הרבה

כשאני עובד עם אנשים אני משתמש הרבה באמפתיה. זה החיבור הכי טבעי והכי בסיסי שלנו לרשת הקוסמית. הרגש הוא כלי רב עצמה אבל לדעת איך להשתמש בחיבור זה כמו לגלוש באינטרניט כל מידע נחוץ. אני לא יודע איך עושים את זה ואני בטח לא טלפת, אבל אני לא רואה אמפתיה ככוח פולשני אלא כחיבור טבעי מועיל כשמדובר התקשורת בין אישית.

ToryMaster

New member
זה לא שאני שולטת בזה

וכן, אני מרוויחה מזה, אולי בסוף גם הם מרוויחים מזה, אבל זה מציק לי, כמו קריאת מחשבות לדוגמה, מי אני ש"אחשןף" על אנשים דברים שהם לא רוצים שידעו רק כי הם עומדים מולי?

RainBird

New member
אימא טבע נתנה לך את היכולת. זו לא סיבה מספיק טובה להשתמש בה? אני חושב שכן. אני לא רואה נחש בטבע שמתייסר מוסרית על זה שהוא משתמש בארס. ארדן.

ToryMaster

New member
זה ההבדל

בני אדם ניחנו במוסר (עזבו את הדיון של האם זו המצאה אנושית או לא), זה כאן בשביל שנשתמש בו, דברים הרי לא קורים סתם ואנחנו אל מקבלים כלום בלי סיבה.

RainBird

New member
בדיוק! היכולות שקיבלת לא ניתנו לך בלי סיבה. ואם הטבע או "המטרה הגדולה" כביכול רואים שאת מסוגלת לעזור לאנשים אחרים בסופו של דבר עם היכולות המדהימות שלך, למה לא? הרי זה חלק מהאיזון שמתקיים סביבנו. הרצונות שלך והתת מודע שלך עוצבו ביכולת הזאת, האם תתעלמי ממנה כי המוסר עשוי להוכיח שאת פולשנית מידי?

ToryMaster

New member
ובכן

המוסר ניתן לי לצד ה"יכולות המדהימות" האלו בגלל סיבה, לא? אני אל נמנעת מלהשתמש ביכולות האלו, בפשטות בגלל שאני לא שולטת בהן, אבל הסיבה שאני לא רוצה ללמוד לשלוט בהן, היא בדיוק זו - פולשנות.

RainBird

New member
לא, את המוסר את יצרת לעצמך. למשל אם את היית נולדת בחברה שמקדמת חוסר שיויון בין גברים לנשים זה היה המוסר שלך. אני חושב שאחד מהדברים היותר חשובים במהות של אדם שהוא מכשפה או מכשף זה לבחור את המוסר שלו במודע ולא להתקע עם "התיכנות" שבא מהבית. כן כמובן שאפשר לאמץ ערכים שלמדנו מגיל צעיר, אבל לא לקבל אותם כמובן מאליו ותמיד לבחון אותם על רקע הסביבה המשתנה שלנו. ארדן.

ToryMaster

New member
אמ

המוסר שלי לא קשור ולו בפתית לחינוך שקיבלתי בבית, Simply בגלל שהחינוך הערכי והמוסרי שלי לא הגיע הרבה מעבר ל"אל תשברי את האגרטל" או "אל תרביצי לX". הורים נאורים יש לי, הם מאפשרים לי לחנך את עצמי

ToryMaster

New member
אה

וגם, היכולת לפתח לעצמי מוסר וכדומה ניתנה ע"י אימא אדמה/טבע בשביל מטרה, זה לא שיום אחד זה סתם קרה. המוסר לפרטי פרטיו, כן, זה כבר אינדיבידואלי, אבל הבסיס - זה לא משהו שאני יצרתי. זה כמו בית, את החומרים והתשתיות הבסיסיות אתה מקבל מהטבע, ועושה עם זה מה שנראה לך נכון.

זה גם

כמו עוף. אפשר לעשות מזה מרק.. אפשר שניצל.. אפשר סטייק. לא משנה זה עדיין עוף :) LOL

ToryMaster

New member
מגוחף ככל שזה ישמע

זה נכון, זה גם כמו עוף וניתן לנו ע"י הטבע.

למעלה