היי

Dark Muse

New member
באתי לפה

בגלל שאיזו הודעה היתה בדף ראשי אז קראתי את השטויות שכתבו פה וזה פשוט קורע אותי.... אני לא מאמין בכלום אני לא חושב שאיזה חפץ או "כישוף" יכול לשנות התנהגות ומעשים של בני אדם ומאחר שרק מדברים פה מאחורי המחשב שאפשר לכשף ורואים הילות ואין לכם יכולת בכלל להוכיח אז אני לא רואה את החוכמה שלכם ואתה בכלל דפוק בעצמך ולא לא בשביל לעליב אלא בשביל שתשנה את הגישה המפגרת שלך אם אני יגיד לך שאני רואה אנשים ערומים גם שיש להם בגדים כי יש לי עיניים מיוחדות אתה לא תאמין ואתה תצחק ואתה תגיד לי כן כן בטח ואז אני יגיד לך מטומטם איך היית מרגיש? זה בידיוק מה שאתה עושה פה אם אתה לא יכול להביא לי הוכחה מוצקת לכך שיש לך "כוחות" אל תקרא בחיים שלך למישהו אחר מטומטם כי זה עושה אותך פי 1000 יותר... ושוב בקשר לאנרגיות, זה מוכח שלחמסה יש אנרגיות? אני יכול להגיד שהגיטרה שלי יש לה אנרגיות אבל לך תדע אם זה לא נכון? זה הכל אמונה "שלך" בלבד זה לא בהכרח אומר שזה נכון ועד שאני לא אראה הוכחה למשהו שקיים אני לא ידע שזה לא קיים...

spf

New member
גם בגיטרה שלי יש אנרגיות! ../images/Emo121.gif

חשמליות בעיקר... P:

jukhoh

New member
Dark Muse אני לא יודע

Dark Muse אני לא יודע למה באת לפה בכלל אם אתה לא מאמין בכל העניין הזה והדברים שאתה כותב רק מראים כמה טיפש אתה... אם אתה לא מאמין אז זה לא המקום בישבילך, אז תפסיק לעשות צחוק מעצמך וזהו גם אני לא האמנתי פעם בדברים האלו עד שחוויתי על בשרי כמה וכמה דברים ואני מקווה שאתה לא תתיצטרך לחוות על בשרך כדאי להאמין ותפסיק לזלזל באמונות של אחרים

Dark Muse

New member
אולי הדברים שאתה כותב

מראים כמה טיפש אתה? אתה בכלל לא מכיר אותי... כמו אנשים כמוך שמנסים להשריש אמונות תפלות באנשים ככה יש אנשים כמוני שמטילים ספק בכם אין פה שום טיפשות והצחוק היחיד שיש פה זאת התפיסה שלך שמזוזות וחמסות משנות את הגורל

jukhoh

New member
אבל

גם אתה לא מכיר אותי אבל אני חושב שצריך לכבד כל אחד והאמונה שלו אני גם מכבד את מה שאתה מאמין בו או יותר נכון מה שאתה לא אבל אני לא צוחק ומלגלג עלייך בגלל אמונות אילו או אחרות סליחה שאמרתי שאתה טיפש לא הייתי צריך ואני לא חושב שאתה כזה פשוט לכבד כל אחד והאמונה שלו והדרך שלו לראות את החיים טוב יותר

Nizzan Cohen

New member
דארק...

בוא ניפטור את זה ככה - אתה לא מאמין, וזה מקובל. אתה מוזמן לצאת מכאן. אנחנו כן מאמינין ומוצאים את ההודעות שלך מעליבות. אם אתה כאן רק על מנת להעליב אותנו - אני מניח שזה מיותר. אז בבקשה - לך.

jukhoh

New member
תיקני עלי מרווה

תיקני עלי מרווה (בכל חנות לתבלינים) שימי בקערה ותישרפי אותם ותיסתובבי בכל הבית ותפזרי את העשן... עלי מרווה מטהרים אנרגיות שליליות

sagit23

New member
הי נירית.....

בס"ד הי נירית.... פני לרב..אני אציע לך רב שיעזור לך... באם תרשמי לו את כל מה שרשמת פה.. כולל שמות שלכם ..... הרב לא גובה כסף עבור טיפול בעניין.... לא צריך לגשת אליו אלא ראשית כותבים לו והעוזר שלו חוזר אלייך בטלפון עם תשובת הרב, באם העניים צורך פגישה העוזר קובע פגישה איתך... אז ככה.. במכתב מציינים: שם מלא ( שם שפרטי ושם אמא), תאיך לידה, מספרים את הכל... בקצרה,ולא לשכוח מספר טלפון זמין שאת נמצאת בו... זה חשוב מאוד...אפילו אם יש פלאפון.. אז רשמי.. ולבסוף מפקססים למ"ס 5000473 - 02 עבור הרב שלמה עופר. אגב לרב זה יש תוכנית ברדיו בערוצ קול הנשמה ימי רביעי... מ- 23:00 עד 3:00 את מוזמנת לשמוע... ואם אתם רוצים אתם יכולים לעלות לשידור באולפן.... רדיו אפ.אם 101.7 מומלץ בחום רב לעשות זאת.....ואם תצטרכי פרטים אז רשמי לי... מקווה שעזרתי לך.... ביי... שגית

gadi usa

New member
www.holyvoodoo.com

אני לושב שכאן הפיתרון של מי שיש לו בעיית כישוף לי זה עזר המכשף

Shalomas

New member
מזוזות !!!

שוב, כמו שאמרו פה מקודם, לבדוק שכל המזוזות כשרות, ויש בכל מקום שצריך, די פשוט וברוב המקרים עוזר !

למעלה