יש עוד מישהו שגר בקומה השניה...?
מלבד השכנה עם הבן המתעלל והמליון חמסות?? ראשית: לדעתי, כדאי למשפחה שלך להפסיק לחשוב על "עין הרע" ועל השכנה שמזרימה אליכם אנרגיות שליליות , כמה שיותר מהר, פשוט לפסיק להעסיק את הראש שלכם בדברים כאלה : שנית: הרי ידוע לכולם , כי כאשר מרגישים לא טוב, אבל לא עושים כלום בנדון מלבד להתלונן, ולא קמים "מהמיטה" "מרימים את הראש" ומתחילים לא לחשוב על ההרגשה הרעה היא בסוף חולפת בלא הרגשה-ונשכחת. ההצעה שלי פשוטה מאוד: תשנו את האווירה בבית ע"י , עיצוב ריהוט אחר, אביזרים חדשים לבית , בכל יום תחדשו במשהו חדש, שכל יום תהיה שמחה בבית . ברגע שתהיה הילה משמחת מעל דירתכם, כל הרעות יתפוגגו, כי בטבע כמו בטבע רק החזקים מנצחים , ובסרטים כמו בסרטים רק הטוב מנצח את הרע... אם תחברי בין שניהם תגלי, שיש חפיפה, שמחה, אהבה ואושר, מביאים ניצחון, בריאות וחוזק. כל הקמעות וכל שמנים באמת מביאים מזל טוב כי הם עוזרים בשינוי האווירה הכלילית בבית, אבל הכל מתחיל מבפנים , הכל מתחיל מהשמחות הקטנות שלכם. בנוגע לשכנה , אני חושבת שעליכם לשנות את היחס כלפיה, אני לגמרי לא יכולה להבין את הראש החולה של הבן שלה אבל מן הסתם אם היא מטילה עליכם קללות , הסימן הוא שהיא במצוקה נפשית . לדעתי יש לומר שלום לשכנה ויש להתיחס אליה יפה , היא לא אשמה שבנה הביא בושה והיא האישה בבית ועליה להיות חזקה לכן מן הצד נראה שאין לה בושה אבל , בתכלס מאחורי המסכה השטנית והנחשית מסתתרת אישה שבוכה בלילות. לדעתי שנואת היחס שלכם אליה, היא תפסיק לקלל ואתם תהיו שמחים יותר. ואגב, חבל מאוד שאתם לא יכולים לעבור דירה משם, זה היה מאוד עוזר בשינוי המזל שלכם כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל. שיהיה בהצלחה ובמזל. אם היו שגיאות כתיב, מצטערת, כתבתי אמוציונלית ....... ובלי לשים לב בטח התפקששה לי אות לא במקום. סורי.