היי

היי

אני וההורים שלי חושבים שהבית שלנו מקולל כי קורים לנו הרבה מאוד דברים רעים בבית.זה לא פעם ראשונה שההורים שלי ואני אמרנו שהבית שאנחנו גרים בו מקולל.להלן כמה מהסיפורים שעברנו בו.אחי הקטן נולד פג כי הוא בלע מי שפיר ובגלל זה יש לו כמה בעיות היום כמו אף פחוס ועוד בעיה שנפתרה עקב הבעיה בלידה שהוא בלע מי שפיר.אח"כ בגיל 7 התברר לנו שהוא חולה סרטן אחרי חודשים ארוכים שהיו לו כאבי בטן ולא ידענו ממה זה.הוא עבר טיפולים והכל והחלים מזה תודה לאל.אח"כ היה עוד סיפור איתו ועם עוד כמה ילדים בשכונה שהתגלה ששכן שלנו בן 14 נהג להתעלל בהם.רצוי לציין שהוא עדין עוד גר פה אחרי שהפרשה התגלתה והיה משפט.ויש לו צו הרחקה מהם.אבל ההורים שלו ברוב חוצפתם לא עברו דירה והם לא מתביישים לעבור לידינו כאילו לא קרה כלום.כמובן שאנחנו לא מדברים איתם וכך גם שאר השכנים.אחרי כמה חודשים אמא של אבא שלי נפטרה ואז אבא שלו נכנס לבית חולים ואז אחותו עברה כריתת רחם.וזה דברים רעים שפשוט באים לנו בצרורות.אני מרגישה שאנחנו מקוללים.ההורים שלי לא יכולים לעבור דירה כי אין לנו מספיק כסף לזה.והאוירה בבית אף פעם לא טובה כאילו יש מישהו שמדבר עלינו. יום אחד סיפרתי לאמא שלי שיש תוכנית רדיו על מדיומית או לא יודעת איך קוראים לזה בדיוק שאומרת מה יקרה איתך בעתיד.אמא שלי דיברה איתה והאישה רק ביקשה לדעת שם ותאריך לידה.ושתבינו היא לא מכירה את אמא שלי בכלל.אז האישה ברדיו שאלה אותה:"מה גר אצלכם בקומה שנייה"??? ואמא שלי נדמה כי בקומה שנייה גרה השכנה שהבן שלה התעלל באחי ובעוד כמה ילדים...מעניין איך היא ידעה את זה.אני ואמא שלי הקשבנו לה והיינו בהלם.אז המדיומית אמרה לה שלאישה הזאת שזאת במקרה האמא של הילד שהתעלל מעבירה אלינו אנרגיות שליליות. אז כמה שאלות:יש לנו באמת אנרגיה שלילית בבית?.אני לא יודעת מאיפה היא מגיעה.האם יש דרך לדעת? מה אני יכולה לעשות בשביל שתהיה בבית אוירה טובה? האם יכול להיות באמת שאנחנו מקוללים ויש מישהו שקילל אותנו? ואם כן איך אני יודעת מי זה?

תודה לכולם על התמיכה.אני אשתדל

לנסות מה שהצעתם לי.למרות שלא כל הדברים כאלה נגישים אלי..אבל אני אנסה.תודה בכל אופן. אבל רציתי לדעת האם אתם חושבים באמת שמישהו קילל אותנו? האם יכול להיות שהבית שלנו מביא מזל רע? אולי בגלל זה קורים לנו כ"כ הרבה דברים רעים? כי זה מצב של ייאוש...אני לא רוצה שיקרו עוד דברים רעים בבית...נמאס לי!

jukhoh

New member
אני ואת ממש

באותו הסירה... אני מרגיש פחות או יותר כמוך וניסיתי המון דברים בשביל לשנות את המצב אבל ללא יואיל אבל יש לי משהו שאולי אולי יעזור לך אז שילחי לי מייל ל: [email protected] ואם מישהו מכיר מישהו או מישהי שיכול לעזור בתחום לא משנה איפה בארץ בבקשה כיתבו

jbu

New member
תוספת קטנה,

אני עדין ממליץ אם זה לא טירחה לקנות מבאר שמנים ולקנות שמן (מאוד עדיף טבעי) של רוזמין או לבנדר או של עץ סנדל ופשוט להדליק עם נר לבן כול שבוע שבועים, אני אחרי טיהור (כמובן ששלי שונה משלך) משתמש במנטה כדי לפזר אנרגיה של הצלחה בבית (וזה מרחיק רוחות). ובבקשה. אחרי שראיתי את המאמר שמתי לב שאני חייב לתקן אותו, אבל יש לי כול כך הרבה דברים לעשות
.

mariana

New member
ועוד משהו

ללכת לים להביא מי ים לוקחים 7 פעמים מים עם מה שנלקח להגיע הבית לשפוך על כל פינה בבית זה מנקא את האנרגיות השליליות. וחוץ מזה ניתן גם לתאר את הבית זה נקרא טיהור בית, צריך לעשות את זה אדן מיומן כמו רב גדול וכאלה זה מאוד עוזר, המצב שאת מציינת היה אצלינו אותו דבר הצרות באו בצרורות אחרי הטיהור הכל השתנה לטובה

לא שמנים ולא לעבור דירה

ראיתי בשער תפוז את ההודעה שלך. תראי, זה לא מסובך, עשי את הדברים הבאים ותראי שהבית לא מקולל יותר: 1. בדקי את מזוזות הבית, האם הן כשרות, אצל סופר סת"ם. וודאי שיש לך מזוזה על כל משקוף בבית, כולל מרפסות! 2. דאגי לכך שיהיה לך בבית ספר תהילים וחומש. 3. סגולה טובה לומר פיטום הקטורת בכל יום (בכל סידור בתפילת הבוקר). בהצלחה!

yidan

New member
תני לי לנחש את דתייה...

אם היא מאמינה בדרך זאת זה מה שהיא תעשה, אם היא מעדיפה\מאמינה בדרך השניה אותה היא תעשה, אבל את לא יכולה סתם להתפרץ לפה ולפסול את הדרכים האחרות.נקודה.

yidan

New member
וחשבת על זה שאולי...

היא לא מאמינה ביישות כזאת שנקראת אלוהים.... או שבערב פסח היא אכלה חזיר אם מוצרלה בפיתה....

היי מתוקה../images/Emo57.gif

היי לך, תראי, בתור אחת שמאמינה במיסטיקה, אנרגיות, עין הרע וכל הקשור לכך הייתי נורא ממליצה לך להיכנס לאתר : www.israghost.com האתר יחשוף בפנייך המון תשובות לשאלות שיש לך ואחת מהן היא מה את יכולה לעשות בשביל שתיהיה בביתך אווירה טובה. ד"א, אשמח לשוחח איתך אם תרצי. הסיפור שלך נשמע לי מאוד מעניין ומסקרן. תוכלי למצוא אותי ב- [email protected] להתראות ושהשקט ילווה אותך. שוטרת.

הייתי באתר שהמלצת לי והוא נורא עוזר

אבל יש אולי דרך לעשות טיהור לבית מבלי כל השמנים והעלים??? לא יודעת משהו יותר פשוט...אין לי כח להתחיל לחפש את כל הרוזמרין ומה שהמליצו לי.אין איזה משהו להגיד שיעיף מפה את המזל הרע? חבל שאני לא מכשפה יכולתי לקלל בחזרה את מי שקילל אותנו. בהזדמנות אני אולי ידבר איתך באימייל שלך תודה...

yidan

New member
אם כל מה שאמרת קרה לך...

ואת מתעצלת לחפש רוזמרין אז משהו לא בסדר איתך

yidan

New member
לפי מה שאני מבין את לא עסקת במאגיה

בכלל לכן יקח לך יותר משנה לדעתי ללמוד כזה כישוף כדי בינתיים שתעשי את אחת הדרחים שהציעו לך...

טוב אני מקוה

שזה יעזור לי..לא עסקתי במאגיה.אבל חשבתי שיתנו לי עצות פשוטות שאני לא אצטרך ללמוד בשבילן כדי להעביר את העין הרעה

jbu

New member
ולהבעיר קוזמרין זה מסובך?

ולהבעיר קוזמרין זה מסובך? קודם כול האתר שנתנו לך הוא חרא נקודה. דבר שני מה שנתתי הוא עצות פשוטות יותר פשוט מזה זה לירוק בכיוון הרוח.

Dark Muse

New member
אם אין לי מזוזה בחדר זה אומר שהחדר

שלי מקולל?? חחחחח אנשים צאו מזה באמת

למעלה