כולכם איכשהו לא קראתם אותי נכון, כנראה שהניסו
שהניסוח שלי היה על הפנים (נו, תראו באיזה שעה כתבתי
). שאלת אותי על הגשמת חלומות וכל מה שקשור לשינוי העולם - וזה עושים דרך קריירה.. זה היה החלום בעבר לפני מס' שנים, ושאלת אותי מה קרה לו, אז הסברתי.. אצלי זה קשור לקריירה, אצלך אולי לא. מה שעוד הדגמתי הוא שאי אפשר להיות קרייריסטית (שזה לא אומר שאסור לעבוד, בין קרייריסטית לבין אישה עובדת במשרת אם יש מרחק עצוווווווםםםםםם) וגם אשת משפחה ולהיות מאושרת - זו בדיוק הייתה המטרה של הציטוט שלי - אי אפשר לעשות את השניים יחד. ולכן, אני בהחלט דוגלת (וכאן תשובתי ל- Kiru והשאר) בגישת ביניים. אני כן חושבת שצריך לבחור באחד מהשניים, או קרייריסטית או אשת משפחה, אי אפשר לעשות את שניהם, אבל כמובן שזה לא שחור ולבן ואפשר להיות אשת משפחה ולעבוד עד 4 כל יום תוך כדי. אבל זה לא קרייריסטית ובטח שאי אפשר לשנות שום בדרך הזו. ואין לי שום בעיה עם זה

את חושבת שאת יכולה להיות אמא בשביל הילדים שלך בלי רגשות אשמה וגם לשנות משהו? אני לא מדברת על שינויים קטנים, כמו להעביר במייל קדימה מייל על בעלי חיים עזובים. אני מדברת על ללכת לכנסת לדוגמא, או בדוגמא שלי שחשבתי שאהיה שופטת בעבר (ובדרך לשם אי אפשר לעבוד במשרת אם ושלא יגידו לך אחרת) וכן הלאה. שינוי של העולם? זה בקושי אפשרי גם ככה, בטח שלא בשביל מי שרוצה להיות עם המשפחה.