היי..

ben 911

New member
../images/Emo45.gif מיקי את צודקת, אני מסכים איתך בהחלט.

אני לא מבין מה הבעיה לפתוח שרשור בוקר טוב, או כל שרשור בנושא אחר מחוץ לשרשור הקיים. אני יודע שזה נעשה בהיסח דעת, בשוגג. עם הזמן האנשים ישימו כאן את דעתם והיטב.

מצליפה... אני ../images/Emo178.gif

אך את מסכימה איתי שהשרשורים ארוכים וללא כל טעם נושאים חשובים הולכים לאיבוד בגלל ה-הא ודא שנכנסים לתוכם חוץ מזה חושבת ששרשורים ארוכים מדי מאבדים מטעמם והנושא המרכזי בו הולך לאיבוד

ben 911

New member
מקסימה, אז תצאי יותר מאוחר..קצת חם, אז מה?

עכשיו פה אף אחד לא רואה... זו לא סתם בטלנות. אלו סנוניות ראשונות של הגיל.

ben 911

New member
שירקאן, שנתיים זה מכובד מאד..../images/Emo140.gif כל הכבוד.

אתה יכול לשמש דוגמא וסמל.. לי, ולכל החפצים להיגמל.

ben 911

New member
../images/Emo51.gif שוש נשמה. ../images/Emo140.gif

ידעתי שהנתונים האלה נמצאים היכנשהו ברחבי הרשת..
אבל את בקלי קלות הבאת אותם לכאן בדיוק בזמן. מאוגדים מאורגנים ומסודרים כדבעי. מה הייתי עושה בלעדייך?

כל הכבוד על ההתמדה והרצון

החלטתי שאני עושה גם עבור עצמי והלכתי לרופא הכניסה אותי קודם כל לדיאטה אמרה אחרי שאוריד למשקל הרצוי נתחיל בהורדת הסיגריות אי אפשר להכניס את הגוף למלחמה כפולה משקל וסיגריות כי אחרת הגוף יכנס לסטרס אז בנתיים ירדתי כ7 ק"ג וממשיכה לרדת

../images/Emo140.gif

יש עוד אספקט למחשבה הזו אחרי שנגמלים מהעישון עולים במשקל וקשה מאד לרדת במשקל אז עדיף להוריד קודם אז להתחיל גמילח ממשקל נמוך יותר

ben 911

New member
נכון נסיכה. ../images/Emo140.gif אני אומר שעדיף...

להיות שמן חי. מאשר רזה מת.

צלליתה

New member
לפני החג דברתי עם ידיד

שמן ומעשן שסוף סוף החליט לקחת עצמו בידים, ופנה למישהו לעזרה (אני חושבת שרופא, אבל אולי מטפל אלטרנטיבי ) ואותו המטפל אמר לו קודם לרזות, אחרכך להפסיק לעשן. כנראה שיש סיבה, כי האיש הוא מהקוסמים האלה שמאוד עוזרים לאנשים לרזות ולהגמל מסיגריות.

ben 911

New member
../images/Emo12.gif 7 קילו? וואוו מיקי..לא זוכר אותך כל כך

מלאה. ועוד ממשיכה לרדת? עכשיו אני מבין לאן נעלמת כל כך הרבה זמן...
כנראה שהיית בקורס לדוגמניות מתחילות.
אני אבקש מטומי שלנו להכין לך בוק(י) נאה.

למעלה