וואו!! זה יצא פשוט פצצה!! ועשית את זה בשבילי! *מזילה דמעה* ממש תודה לך על הכל! ענבר
M MaD GirL New member 10/4/02 #50 וואו!! זה יצא פשוט פצצה!! ועשית את זה בשבילי! *מזילה דמעה * ממש תודה לך על הכל! ענבר
H Hugs a Kisses New member 10/4/02 #54 תודה רבה! יש עוד משהו... את אוהבת אותה? מקווה שכן ואת רוצה את הסמל? בכל מקרה הוא מצורף... הוא יצא די חמוד לא? עשיתי אותו בעצמי.... תהני!!!
תודה רבה! יש עוד משהו... את אוהבת אותה? מקווה שכן ואת רוצה את הסמל? בכל מקרה הוא מצורף... הוא יצא די חמוד לא? עשיתי אותו בעצמי.... תהני!!!
M MaD GirL New member 10/4/02 #56 ושוב ../images/Emo51.gif לך! איזה נשמה את מתה עלייך!! <מה עובר עלי?!> בכל מקרה מה זה תודה לך על כל מה שעשית בשבילי < > *מרגישה סנובית במקצת * ושוב !!! ענבר
ושוב ../images/Emo51.gif לך! איזה נשמה את מתה עלייך!! <מה עובר עלי?!> בכל מקרה מה זה תודה לך על כל מה שעשית בשבילי < > *מרגישה סנובית במקצת * ושוב !!! ענבר
H Hugs a Kisses New member 10/4/02 #58 היי! תודה רבה רבה יש לך במקרה אייסיקיו? נדבר! מקווה שאהבת ותודה ביי!!!
M MaD GirL New member 10/4/02 #59 ברור שיש! הנה מספרי: 154041437 מקווה לראותך! <שוב יותר מידי טלוויזיה> ענבר
ש שירין החמודה New member 10/4/02 #46 מקסימה!!! (תגובה למש angelic girl כ הבובה ממש מקסימה אני מאוד ישמח אם תסימי את האתר שלך
M MaD GirL New member 10/4/02 #57 שיר אחותי! <יותר מידי ../images/Emo44.gif> זה ממש יעזור לי אם תסבירי לי על התוכנה paint shop pro 7 אז אם יש לך אייסי אז כנסי לשלי 154041437 ענבר
שיר אחותי! <יותר מידי ../images/Emo44.gif> זה ממש יעזור לי אם תסבירי לי על התוכנה paint shop pro 7 אז אם יש לך אייסי אז כנסי לשלי 154041437 ענבר
D Dolly girl New member 11/4/02 #70 אין לי אייסי אבל....../images/Emo20.gif אני אשמח להתכתב איתך באימייל !! האימייל שלי הוא: [email protected] כן כן, אני יודעת שהשם מוזר אבל---- זה לא נורא !!!!!!!!!!!! שירושקה
אין לי אייסי אבל....../images/Emo20.gif אני אשמח להתכתב איתך באימייל !! האימייל שלי הוא: [email protected] כן כן, אני יודעת שהשם מוזר אבל---- זה לא נורא !!!!!!!!!!!! שירושקה
ש שלומית למפרט האמיתית New member 11/4/02 #69 ../images/Emo95.gifאלוהים את מוכשרת!!! יש לך כישרון! את מציירת ממש ממש ממש יפה!!!! המשיכי כך!